gabrysiaczerwinska 09.07.21, 16:04 Jaki wózek kupić, gdy się chce samolotem podróżować z dzieckiem? Ja oglądam Leclerc. Po złożeniu mieści się w niewielki karton. czy ktoś miał taki i czy faktycznie sprawdza się w podróży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angelikary Re: Dobry wózek w podróż 14.07.21, 18:28 Polecam zajrzeć tutaj sklepmati.pl/ mają świetne wózki i na pewno coś odpowiedniego się znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
polnedrogi Re: Dobry wózek w podróż 23.02.24, 12:17 Na pewno sprawdzi się lekki, wytrzymały i składany wózek z grubymi oponami. Ja polecam zastanowić się jednak, czy nie lepiej sprawdzi się nosidełko. Przerabiałam to ze swoimi dziećmi wielokrotnie. Wózek czasasem potrafi być niewygodnym balastem. Przeczytaj sobie na ten temat fajny artykuł: polnedrogi.pl/aktywnie/nosidlo-zamiast-wozka-co-warto-kupic-i-dlaczego-brak-wozka-moze-byc-wielka-zaleta Odpowiedz Link Zgłoś
kinga.gliwice Re: Dobry wózek w podróż 27.01.25, 08:04 wiele zależy czy musisz go wpakować do samolotu czy do auta, ja osobiście stawiam na komfort wózka i to auto wybieram pod wózek a nie przeciwnie, polecam comfortcar.pl/blog/aktualnosci/wynajem-samochodu-na-weekend-za-miastem-czy-warto/ można bez kłopotu dobrać pakowne auto an wyjazd Odpowiedz Link Zgłoś