Dodaj do ulubionych

RANKING NAJLEPSZYCH OŚRODKÓW DLA RODZIN Z DZIECMI!

• 64peter Re: RANKING NAJLEPSZYCH OŚRODKÓW DLA RODZIN Z DZI 27.11.05, 20:32
      www.superwakacje.info
      wiele ofert z propozycją dla rodzin.
      • marlen_a Re: RANKING NAJLEPSZYCH OŚRODKÓW DLA RODZIN Z DZI 07.12.05, 12:56
        w 2005 w lipcu spedzilam 2 tygodnie w gospodartswie agroturyst. w Jantarze (
        nazywa sie Farma). Z czystym sumieniem moge go polecic kazdenu kto chce
        odpoczac od zgielku. Dzieci na pewno nie beda sie nudzily. Mini zoo ( kozy,
        bawoly, osiol, swinki wietnamskie) Moja mala mimo ze miala wtedy 12 miesiecy
        ubostwiala tam chodzic. Karmila zwierzatka chlebem i smiesznie chrzakala
        nasladujac swinki. Domki wygodne czyste. 2 pokoje sypialne i 1 pokoj goscinny,
        lazienka(super czysta, schludna)kuchnia w pelni wyposazona. Przed kazdym
        domkiem super hamak, w centrum osrodka plac zabaw. Na terenie" Farmy" jest tez
        stadnina koni mozna pojezdzic lub sie tego nauczyc. Wiele frajdy dla wszytskich.
        jedyny minus brak na terenie osrodka wyzywienia. Ale obok resteuracja i 150 m
        dALEJ KARCZMA (
      • marlen_a Re: RANKING NAJLEPSZYCH OŚRODKÓW DLA RODZIN Z DZI 07.12.05, 13:02
        w 2005 w lipcu spedzilam 2 tygodnie w gospodartswie agroturyst. w Jantarze (
        nazywa sie Farma). Z czystym sumieniem moge go polecic kazdenu kto chce
        odpoczac od zgielku. Dzieci na pewno nie beda sie nudzily. Mini zoo ( kozy,
        bawoly, osiol, swinki wietnamskie) Moja mala mimo ze miala wtedy 12 miesiecy
        ubostwiala tam chodzic. Karmila zwierzatka chlebem i smiesznie chrzakala
        nasladujac swinki. Domki wygodne czyste. 2 pokoje sypialne i 1 pokoj goscinny,
        lazienka(super czysta, schludna)kuchnia w pelni wyposazona. Przed kazdym
        domkiem super hamak, w centrum osrodka plac zabaw. Na terenie" Farmy" jest tez
        stadnina koni mozna pojezdzic lub sie tego nauczyc. Wiele frajdy dla wszytskich.
        jedyny minus brak na terenie osrodka wyzywienia. Ale obok resteuracja i 150 m
        dALEJ KARCZMA (super domowe jedzenie niedrogie).Do morza ok 1 km. Przejscie
        prze las. Jest chyba niedrogo bo za taki 3 pok. domek oplata 140 zl. za dzien.
        Ja bylam w tym domku razem z moim bratem jego zona i 10 miesiecznym synkiem.
        Mieszkalo nas wiec tam 2 rodziny. Ale miejsca sporo. Gospodyni osrodka przemila
        do kojow wstawila nam lozeczka dla naszych malych bombli.
        Zadnych minusow pobytu. Polecam wiec.
        Trzeba rezerwowac wczesniej bo jest sporo chetnych ja rezerwowalam pobyt juz w
        marcu i byl jescze wtedy tylko 1 wolny domek
        jesli ktos chce obejrzec ten osrodek
        www.farma.idara.pl
        • dora10a Re: RANKING NAJLEPSZYCH OŚRODKÓW DLA RODZIN Z DZI 20.12.05, 13:53
          My co roku jeździmy na ranczo Mustafa w Bobolinie koło Koszalina - idealne
          miejsce dla dzieci, plac zabaw, pokój zabaw, przedszkolanka w sezonie, która
          organizuje im świetne zajęcia i wspólne zabawy, rewelacyjne jedzonko, ładne
          pokoje, stajnia, koniki, kucyki, możliwość wykupienia lekcji jazdy konnej, mini
          zoo, zadaszony grill na którym organizowane są imprezy. Blisko las, plaża ok
          600m - dowóz darmowy meleksami!!! Jest to przeurocze miejsce dla dzieci i jest
          ich co roku mnóstwo. W przyszłym roku też się tam wybieramy i z tego co się
          orientuję bardzo dużo gości robiło rezerwację już w zeszłe wakacje. Naprawdę
          warto. Strona to chyba www.ranczomustafa.pl
          • jusimama1 pytanie do dory 27.12.05, 17:18
            Chcielibyśmy pojechac do tego ośrodka z 6 letnim dzieckiem.Czy rezerwowac
            dwójkę z dostawką czy trójkę w pensjonacie, a może wziąć domek. Ile kosztuje
            domek?Może znasz cenę.Co nam doradzisz?
            • edimar1 Re: pytanie do dory 10.01.06, 17:09
              Witam
              Chciałabym też wybrać się do Bobolina w tym roku,mam 2,5 letniego synka, chcę
              zarezerwować dwójkę ( Czy wystarczy?). Mam pytanie tam są także domki? Na
              stronie internetowej nie widziałam konkretnej informacji. A ceny- jakie są ?
              Słyszałam o innych niż w internecie. Można negocjować?
              Dzięki za odpowiedź.
              Pozdrawiam
              • jusimama1 Re: pytanie do dory 10.01.06, 18:03
                Na jednym z forów dowiedziałam się, że domki stoja obok stajni i latem jest
                sporo much ( w pensjonacie też).Forumowiczka przyznała też, że w razie braku
                pogody t w Bobolinie raczej nuda (szczególnie dla rodziców i starszych dzieci).
                • ciutka Przed nami wakacje 2006-gdzie z 2-3 latkiem? 13.01.06, 22:39
                  Witam!!!

Kochani!!! przed nami kolejne wakacje, nim się obejrzymy juz bedzie milo,
                  slonecznie i bedziemy pakować się na wczasy. Dlatego po raz kolejny ponawiam
                  temat, fajnych miejsc dla rodzin z dziecmi. Piszcie odrazu w tytule czy sa to
                  góry, czy mazury, czy morze.... My z mezem bylismy w zeszym roku na Mazurach w
                  Osrodku " Malinówka"- jak dla nas super! Mielismy bardzo fajny domek- ze nie
                  wspomne o towarzystwie, dobre jedzonko, bardzo przyzwoita cena, dlugie i lagodne
                  zejscie do jeziora.. Natomiast byl nowy ale malutki plac zabaw i akurat my duzo
                  jezdzilismy na rowerach. Sam osrodek jest z tych mniejszych, kameralnych, co nie
                  kazdemu pasuje. Ogólnie polecamy i pozdrawiamy, czekamy takze na odzew, piszcie
                  i polecajcie!!!! Beata z córeczka 2.7 m-cy Agatka i meżem Bogdanem.
                  • jusimama1 Re: Przed nami wakacje 2006-gdzie z 2-3 latkiem? 15.01.06, 12:15
                    Dla rodzin z takimi maluchami; 2-3 lata polecam Janosikówkę w Kątach
                    Rybackich.Spanie w pensjonacie lub w bungalowach,jedzenie w budynku obok
                    (restauracja- bardzo ładna);posiłki, szczególnie obiady-bardzo smaczne.Jęsli
                    ktos chce, to wykupuje same obiady lub w ogóle nie korzysta z posiłków,
                    przygotowuje je sobie sam.W ośrodku jest odkryty basen.Kiedy my byliśmy,
                    jeszcze go nie było.Basen jest dużym plusem, bo do morza około 2,5km.Jedzie sie
                    samochodem lub rowerami( na wyposażeniu ośrodka)piękna droga przez las.
                    Same Katy to dziura, ale piękna jest plaża i bliziutko do Krynicy Morskiej.
                  • kacperek40 Re: Przed nami wakacje 2006-gdzie z 2-3 latkiem? 29.01.06, 12:37
                    Zapraszamy do Biebrowa (okolice Łeby, Kopalina, Lubiatowa. ) do naszego domku
                    drewnianego , piętrowego. Parter domku to pokój z kominkiem wraz z częścią
                    kuchenną(lodówka ,kuchenka itd.) oraz łazienka . Piętro to dwa przytulne
                    pokoiki. Maksymalna ilość osób możliwa do zakwaterowania to 8 . Cena za cały
                    domek 150 zł dziennie plus opłata za energie elektryczną według wskazań
                    licznika. Do dyspozycji grill , plac na ognisko, parking na posesji .
                    Odległości do plaży .- autem do plaży ok. 6km , pieszo lub rowerem 2,5km , do
                    jeziora 1km,do pięknego sosnowego lasu 250 metrów na piękne pola i łąki na 20
                    metrów . Zapewniamy cisze , spokój , bezpieczeństwo , miłą atmosferę , komfort,
                    pełny relaks. Informacje pod numerem 0605067958 .Teren nie odkryty przez
                    turystów !!!SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!
    • asiula2 Re: RANKING NAJLEPSZYCH OŚRODKÓW DLA RODZIN Z DZI 16.01.06, 09:11
      Jezeli chcesz jechac do ośrodka beż wyzywienia to ja polecam Ośrodek " Monika"
      w Sarbinowie www.owmonika.afr.pl/ - super! byłam w tamtym roku ze
      znajomymi. Spokojnie zmieścilismy się w 5 osób dorosłych i trójkę dzieci.
      Ośrodek malutki, ogrodzony, przyjazna i kameralna atmosfera. Domki świetnie
      wyposażone- wszystko nowiutkie, bo ośrodek ten został wybudowany w 2004 roku.
      Jest bardzo sympatyczne małżeństwo opiekujace sie całą dobe tym ośrodkiem, więc
      nikt obcy nie wejdzie. Na terenie ośrodka jest plac zabaw- największa radość
      dla dzieci, non-stop tam siedziały, a my z tarasu popijając sobie piwko
      mielismy je na oku. Osrodek połozony jest na niewielkim wzgórzu z dala od
      miejskiego gwaru, do plaży jakieś 150m. Plaża z zejściem odpowiednim dla wózków
      bo niedaleko jest ośrodek dla niepełnosprawnych. Plaża w tym miejscu jest
      bardzo mało zaludniona, bo to juz końcówka Sarbinowa. Do centrum tez bardzo
      bliziutko. Super, my bylismy zachwyceni, a do tego pogoda nam swietnie
      dopisała. Polecam wszystkim naprawdę, i niestety trzeba się szybko decydowac ,
      bo oni juz od listopada maja chętnych rezerwujących. My mieliśmy problemy z
      rezerwacją - chcielismy w połowie lipca, ale był tylko wolny termin na
      początku lipca- no i trafilismy wysmienicie, bo pogoda przez całe dwa tygodnie
      była rewelacyjna, a potem to juz tragedia, non-stop lało. Inny ich
      ośrodek "IZabela" - nie bardzo polecam, bo jest przy drodze gdzie non stop
      jeżdżą samochody. " Monikę" naprawdę mogę szczerze polecić wszystkim rodzinom z
      dziećmi. W tym roku jedziemy na Kretę, więc tam nie pojedziemy, ale za rok kto
      wie....
      • 4269m Re: RANKING NAJLEPSZYCH OŚRODKÓW DLA RODZIN Z DZI 16.01.06, 14:50
        Polecam Łebę i Villę Sabbia.
        Duży ogrodzony teren, komfortowe pokoje, pyszne jedzonko, miła obsługa, kryty
        basen, plac zabaw, kort tenisowy, wypożyczalnia rowerów. Jedynie do plaży około
        1 km. W ciągu dnia na plażę dowozi bus hotelowy.
        W tym roku też się tam wybieramy.
        • renatas4 Re: RANKING NAJLEPSZYCH OŚRODKÓW DLA RODZIN Z DZI 16.01.06, 15:21
          Czy możesz podać adres strony do Sabbi lub inne namiary. Ile kosztuje tam pobyt?
          • 4269m Re: RANKING NAJLEPSZYCH OŚRODKÓW DLA RODZIN Z DZI 17.01.06, 08:28
            www.villasabbia.pl

W zeszłym roku za tydzień z 3 posiłkami płaciliśmy ok.750 zł.za osobę.W tym
            jeszcze dokładnie nie orientowałam się. Dzieci do 3 lat gratis.
      • monika20055 Re: RANKING NAJLEPSZYCH OŚRODKÓW DLA RODZIN Z DZI 18.01.06, 00:07
        A czy znacie NIEDROGI osrodek nad jeziorem, Mazury lub inne miejsce. Chcemy
        wybrać się w kilka rodzin - dzieci w wieku do trzech lat. przez "niedrogi"
        rozumiem do 1000 zł za dwa tygodnie.
        • ciutka Re: RANKING NAJLEPSZYCH OŚRODKÓW DLA RODZIN Z DZI 18.01.06, 21:36
          Ciekawe jaki bedzie odzew, bo może bysmy się spotkali, ja mam córeczkę, która
          bedzie miala 3 latka i tez chcemy jechac na Mazury.., pozdrawiam!
    • ansad Re: RANKING NAJLEPSZYCH OŚRODKÓW DLA RODZIN Z DZI 20.01.06, 14:20
      Ja w tym roku jadę pierwszy raz do Stegny nad morze. Blisko morza, przedszkole
      dla dzieci 4 godz. dzienne, plac zabaw, pokój zabaw, podgrzewany basen.Moje
      dzieci 4 lata i 2 lata.

Oto adres ;
      www.mierzeja.pl/ibis
      • ciutka Re: RANKING NAJLEPSZYCH OŚRODKÓW DLA RODZIN Z DZI 20.01.06, 20:32
        Fajna sprawa ten osrodek, ale cena tez fajna, tylko że ma chyba wszystko czego
        przy dziecku potrzeba, pozdrawiam!
        • jusimama1 pytanie do ansad 20.01.06, 22:42
          Fajnie wygląda ten ośrodek.Znalazłaś sama czy ktoś Ci polecił?Pamietaj, że
          często zdjęcia z internetu nie oddają tego co w rzeczywistości.
    • kasia_zam dębki czy znacie jakąś fajną kwaterę 21.01.06, 08:19
      Witajcie w tym roku wybieramy się na wakacje do Dębek może ktoś zna fajną
      kwaterę którą może polecić?
      • jusimama1 Jezioro Białe na pojezierzu łęczyńskim 21.01.06, 19:26
        Czy ktos może polecić ośrodek o wysokim standardzie?
      • pagosia1 Re: dębki czy znacie jakąś fajną kwaterę 07.02.06, 13:54
        witam,

polecam Brzozowy Dworek. Byłam w zeszłym roku, mieszkalam obok, ale tam
        chodzlismy na piekny plac zabaw. W tym roku tez Dębki, juz zarezerwowalismy
        pokój - wlasnie w Brzozowym Dworku smile.
        W razie pytań pisz na adres gazetowy.
        Pozdrawiam
        Gosia
    • wiktoriaa Re: RANKING NAJLEPSZYCH OŚRODKÓW DLA RODZIN Z DZI 02.02.06, 10:04
      Łazy nie pamietam nazwy ale cos duzego: mają osrodek z basenem dla dzieci,
      dobre jedzonko ogólnie bardzo ok
      • ciutka Re: RANKING NAJLEPSZYCH OŚRODKÓW DLA RODZIN Z DZI 03.02.06, 19:49
        Może jeszcze cos ciekawego???, im wiecej tym lepiej, pozdrawiam i podnosze wątek!
      • kreska72921 Re: RANKING NAJLEPSZYCH OŚRODKÓW DLA RODZIN Z DZI 04.02.06, 18:26
        Czy ten ośrodek to może jest FRESKO ? Myślę o nim w tym roku. Może jakieś
        opinie, czętnie poczytam.
        www.fresko.com.pl
      • kreska72921 Re: RANKING NAJLEPSZYCH OŚRODKÓW DLA RODZIN Z DZI 04.02.06, 18:29
        Czy ten ośrodek w Łazach to może FRESKO ? Myślę o nim w tym roku, chętnie
        poczytam jakieś opinie...
        www.fresko.com.pl
    • kalambury1234 Re: RANKING NAJLEPSZYCH OŚRODKÓW DLA RODZIN Z DZI 09.02.06, 16:04
      a ja polecam gospodarstwo agroturystyczne w miejscowości Szostaki, u Państwa
      Dąbrowskich. Nazywa się Mamucia Dolina. Jest nad samą rzeką. Jest plaża, las i
      mnóstwo przestrzeni. Dla dzieciaków są super szałasy a gospodarz uczy maluchy
      jak rozpalić ogień (bez ognia smile) jak strzelać z łuku; jak przygotować jedzenie
      na kamieniu. Generalnie odpoczęłam, a mój mąż (lubi wędkować) miał co robić.
      Przywieźliśmy mnóstwo pamiątek (własnoręcznie wyplecione kosze, garnuszki,
      medaliony, rysunki na drewnie); nie wspomnę o dzieciach, które o niczym innym
      nie mówiły na początku roku szkolnego ha ha. Ja adres znalazłam w internecie
      (www.mamuciadolina.pl).
      Pozdrawiam wszystkie zmęczone i te odpoczęte mamy, już niedługo nasze dzieci
      wcale nie będą chciały z nami nigdzie jeździć smile)
    • ciutka Re: RANKING NAJLEPSZYCH OŚRODKÓW DLA RODZIN Z DZI 15.02.06, 21:56
      Podnoszę temat...
      • m2222222 Re: Ranking 26.02.06, 22:19
        Zaglądamy do "rankingu" troche podupadł lub brak jest godnych polecenia
        miejsc, szukamy na lipiec ciekawego miejsca na wakacje z dziećmi, domki,
        koniki, woda , zieleń, spokój no i polskie morze, pozdrawiamy!
        Andrzej
        • ewelina4242 Re: Ranking 07.03.06, 12:05
          Witam.Planujemy wakacje na Mazurach z rocznym maluchem. Proszę o jakieś
          miejsca godne polecenia. Zależałoby nam na domkach niedaleko wody, miejscu
          dla malucha (basen, plac zabawach), atrakcjach tj. rowery, żeglowanie, czysta
          plaża, dobre jedzenie. Z góry dzięki za pomoc.

• ciutka Ranking hop do góry-piszcie o ośrodkach wczasowych 19.02.15, 00:03
            Witam ponownie, zbliżają się wakacje, podzielcie się opiniami, dużo się pewnie w wielu ośrodkach się zmieniło..Tak jak i nam dzieci podrosły, mimo to chętnie pojedziemy do sprawdzonego ośrodka najchętniej na Mazurach, gdzie coś się dzieje na terenie ośrodka, gdzie są fajne okolice do pojezdżenia rodzinnie rowerami, gdzie może oko się nacieszyć widokiem pięknego jeziora, pozdrawiam i czekamy na odzew.
          • makecka Re: Ranking 20.03.15, 10:36
            Na Mazurach jeszcze nie byłam, ale jeśli chodzi o nadmorskie miejsca, to super przygotowana jest dla rodziców z dziećmi Primavera Jastrzębia Góra. Mnóstwo zabaw dla dzieciaków, tych integracyjnych i w gronie innych maluchów, super spa i pyszne jedzenie.www.primaveraspa.pl/cennik-pakiety/wiosna-nad-morzem-z-dziecmi/
        • bogna71 Re: Ranking 07.03.06, 12:46
          > Zaglądamy do "rankingu" troche podupadł lub brak jest godnych polecenia
          > miejsc, szukamy na lipiec ciekawego miejsca na wakacje z dziećmi, domki,
          > koniki, woda , zieleń, spokój no i polskie morze, pozdrawiamy!
          > Andrzej
          Hmmm, prawie wszystko (oprócz morza, he he) znajdziesz w Bronkowie za Zieloną
          Górą. Jest to stadnina, więc konie jak najbardziej są, zieleń i spokój również
          (wioseczka jest malutka, za ośrodkiem już się w zasadzie kończy i dalej są już
          tylko piękne lasy). Woda jest też - jeziora zaraz praktycznie za ośrodkiem, ale
          żeby poplażować, to trzeba kawałek się przejść. Na miejscu jest mały plac
          zabaw, restauracyjka niewielka, można wynająć albo domek typu BRDA (przy
          wybiegu dla koni, czasem rano koniki pasą się pod domkiem), albo pokój, albo
          fajny domek, leżący na osobnej, ogrodzonej działeczce, z telewizorem, kuchnią,
          tarasem, b. fajnie urządzony. Byłam tam pod koniec sierpnia w zeszłym roku z
          czterolatkiem, który uczy się jeździć konno i kumpelami z pracy - też
          jeżdżącymi - i było super. Instruktorki bardzo miłe, tereny przepiękne, konie
          spokojne.
          Polecam. No chyba, że najbardziej zależy Ci jednak na tym, żeby to było nad
          morzem...

Pozdrawiam

aha, nie pamiętam adresu ich strony internetowej, ale wrzuć na
          wyszukiwarkę "stadnina Bronków"
          • rebeka555 Re: Ranking - dla wymagjacych 22.05.06, 21:18
            Drogo, ale z gwarancja na super wypoczynek:
            www.kanuclub.pl/index.php?id=1
            i
            Hotel Mercury Mrongovia, Mrągowo

Bardzo POLECAM
    • gryzyna13 Re: Rankinh najlepszych ośrodków dla rodzin 07.03.06, 21:48
      Tutaj jest idealnie:

www.gryzyna.pl
      • kasia9987 Re: Ranking- szukam miejsca w górach 17.03.06, 17:43
        mam dwoje małych dzieci 2 i 4 latkę, chciałabym tu uzyskać ciekawe propozycje
        na wkacyjny wyjazd w góry. proszę o sprawdzone miejsca.
    • ha26 a zagraniczne sprawdzone miejsca macie? 22.03.06, 10:02
      troche mnie ciagnie w dalekie kraje, wiec jesli znacie cos w miare taniego i
      odpowiedniego dla rodziny z dwulatka, to dajcie prosze znac, pozdrawiam, Hania
      • madzialena75 Re: a zagraniczne sprawdzone miejsca macie? 22.03.06, 12:31
        ha26, proponuje jechać z nami i naszym 2,5-letnim synkiem do Chorwacji
        samochodem...byliśmy w ubiegłym roku i dla małych dzieci zdecydowanie polecamy
        ciepły, przyjemny południowy klimat...smile))
        • ha26 Re: a zagraniczne sprawdzone miejsca macie? 22.03.06, 13:06
          Dzięki za propozycje, tylko ze my nie jestesmy zmotoryzowani, wiec mozemy albo
          samolotem albo pociagiem. Swoja droga, jazda samochodem na tak dlugiej trasie
          nie byla zbyt meczaca dla dziecka?
    • rozpedowski Villa Greta w Krainie Wygasłych Wulkanów, Sudety 19.02.15, 12:57
      Żeby nie być gołosłownym:
      - warsztaty kreatywne dla rodzin z dziećmi: kliknij tutaj
      - atrakcje dla dzieci w nabliższych okolicach: kliknij tutaj
      - pokoje i apartamenty dla rodzin z dziećmi: kliknij tutaj
      https://www.villagreta.pl/wp-content/uploads/apartamenty-w-polskich-gorach.jpg
    • annn1980 Re: Ośrodek Zawiaty 25.02.15, 19:46
      Polecam Zawiaty !! Ośrodek jest w pełni dostosowany do rodzin z dziećmi.
      Nigdy jeszcze nie widziałam tak dobrze zorganizowanych animacji dla dzieci! Moje maluchy do dziś wspominają Dzień Bajkowy - gdzie cały personel chodzi przebrany za postacie z bajek. Inny dzień tematyczny to Dzień Bezpieczeństwa - przyjechała straż pożarna, dzieci mogły się przejechać wozem strażackim, pokazy zasad pierwszej pomocy, ratownicy ośrodka robili pokaz akcji ratowniczej (i to wszystko jednego dnia! )
      Codziennie jest 5 godzin zajęć dla dzieci, dodatkowo popołudniowe rodzinne atrakcje - ognisko, występ kapeli kaszubskiej , wycieczka rowerowa (rowery mają foteliki dla dzieci) czy biesiada w wiacie grillowej z MINI disco dla dzieci.
      Dla dzieci jest tam dosłownie wszystko od specjalnego menu, po przewijak w budynku przy plaży, talerzyki, łóżeczka, wanienki, zaślepki w gniazdkach i personel niesamowicie nastawiony na dzieci.
      Menu domowe, dobre dostosowane dla dzieci. Ośrodek generalnie nowoczesny czysty polecam!!
      • 3mamuska3 Re: Ośrodek Zawiaty 26.02.15, 08:20
        A gdzie znajduje się ten Ośrodek??
        Szukam miejsca na Święta Wielkanocne czy mają i taką ofertę?
      • sandra1301 Re: Ośrodek Zawiaty 20.03.15, 23:19
        Potwierdzam. Ośrodek Zawiaty jest znakomity tak pod względem położenia jak i organizacji. Świetne zajęcia, doskonałe jedzenie, przemiła obsługa, domki ładne, dobrze wyposażone, wszystko działa ja należy. Trochę wolno chodził internet, ale w końcu na wakacjach można od niego odpocząć wink Kolega jeździ tam z córką od lat, rok temu też byłam z dzieckiem i w tym roku już mam rezerwację

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka