Dodaj do ulubionych

Hanusia, Cichy Zakątek??? - RABKA

26.02.05, 21:10
Bardzo proszę o opinie osoby, które miały okazję tam być. Na stronie
wyglądaja dość przyzwoicie, ale jak jest w rzeczywistości? A może coś innego,
sprawdzonego i godnego polecenia na wakacje dla mamy i 6-latka?

Pozdrawiam
Anna

Obserwuj wątek
    • agatex19 Re: Hanusia, Cichy Zakątek??? - RABKA 07.03.05, 19:19
      plusania napisała:

> Bardzo proszę o opinie osoby, które miały okazję tam być. Na stronie
      > wyglądaja dość przyzwoicie, ale jak jest w rzeczywistości? A może coś innego,
      > sprawdzonego i godnego polecenia na wakacje dla mamy i 6-latka?
      >
      > Pozdrawiam
      > Anna
      >
      Cześć Aniu,
      Polecam Cichy Zakatek. Bylam tam w zeszlym roku w maju i chyba nawet wtedy umawialysmy sie na spotkanie - czy dobrze pamietam ?.
      Miejsce polozone jest poza centrum. Do centrum chodzilam pieszo lub jezdzilysmy samochodem.Dom bardzo ladny zadbany nowo odremontowany. Hustawki piaskownica zjezdzalnia. Do Hanusi kika minut pieszo. Tam z kolei jest zadaszony plac zabaw. Porownujac Kanusie i Cichy zakatek to dla mnie wygodniejszy i ladniejszy jest Zakatek. Jedzenie smaczne. W czasie kiedy my bylysmy to byla tez zielona szkola i jezeli moge zasugerowac to dogadac z pania kwestie jedzenia bo np kiedy zaczynalismy nasz pobyt na tzw weekend majowy to jedzenia bylo mnostwo a potem kiedy goscie zmienili sie i przyjechala zielona szkola odnioslam wrazenie ze sie pogorszylo ale w dalszym ciagu bylo bardzo smacznie. Ja mialam pokojn na dole pozostale pokoje sa na pietrze. Ogolnie polecam.
      Pozdrawiam
      Agata
      • plusania Re: Hanusia, Cichy Zakątek??? - do agatex19 07.03.05, 19:30
        Hej!
        Dziekuje Ci serdecznie Agatko. Faktycznie, umawiałyśmy sie w zeszłym roku smile
        Zarezerwowałam w koncu pokoj w pensjonacie "Ania", m. in. ze wzgledu na brak
        miejsc w "Hanusi". Moze i w tym roku wybierasz sie tez do Rabki???

Pozdrawiam
        Ania
        • agatex19 Re: Hanusia, Cichy Zakątek??? - do agatex19 08.03.05, 22:07
          plusania napisała:

> Hej!
          > Dziekuje Ci serdecznie Agatko. Faktycznie, umawiałyśmy sie w zeszłym roku smile
          > Zarezerwowałam w koncu pokoj w pensjonacie "Ania", m. in. ze wzgledu na brak
          > miejsc w "Hanusi". Moze i w tym roku wybierasz sie tez do Rabki???
          >
          > Pozdrawiam
          > Ania

A w Cichym Zakatku nie bylo miejsca? Kiedy wybierasz sie do Rabki ?
          Pozdrawiam serdecznie,
          Agata
          • plusania Re: Hanusia, Cichy Zakątek??? - do agatex19 09.03.05, 08:52
            Nie dzwonilam do "Cichego Zakatka". Pensjonat "Ania" jest wiekszy i bardziej w
            centrum, ale przede wszystkim w okresie kiedy jedziemy jest promocja. Bedziemy
            od 18-26 czerwca. Serdecznie zapraszam smile)

Pozdrawiam
            Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka