nelka12 15.03.05, 15:37 Czy ktoś był w tym hotelu? Czy dzieci (3,6) nie będą się tam nudzić?? Jak duży jest hotel? Jaka atmosfera? Wyjazd na Wielkanoc to dobry pomysł??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milenium5 Re: Hotel Białowieski 15.03.05, 15:52 Ja byłam w ubiegłym roku. Hotel jest super - duże, wygodne pokoje z balkonami, winda, dwupoziomowa resturacja z kominkiem, duży hol. Bardzo dobrym pomysłem jest sala zabaw dla dzieci - dużo zabawek, kredek, książeczek. na dworze fajny plac zabaw. W hotelu można wypożyczyć rowery. Święta były zorganizowane i dzieci na pewno nie będą się nudzić - w ubiełym roku specjalnie dla nich był kinderbal, konkurs malowania jaj, prezenty od zajączka. Dla wszystkich wycieczki do rezerwatu, po puszczy do cerkwi. W ogóle było dużo dzieci i fajnie się bawiły. Atmosfera rewelacyjna, gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: Hotel Białowieski 15.03.05, 16:08 Nelka, jak się zdecydujesz na wyjazd to pewnie się spotkamy Jadę tam z mężem i synami (11 lat i prawie 3 lata). Zachęcił mnie właśnie opis Millenium. Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś