bozena1981 11.04.05, 11:52 Wybieram się tam na wakacje z dziećmi (8 mcy i 8 lat). Będę wdzieczna za opinie na temat tego ośrodka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anma6 Re: O.W.Anna - Łazy 11.04.05, 22:38 witam też o tym osrodku myślałam ale po opiniach na forach absolutnie zrezygnowałam.dwie pozytywne i z dziesięć mało pochlebnych znalazłam--dałąm więc spokój. wybrałam w Łazach ośrodrek JANTAR, pzredewszystkim odnowiony cały , przy samym morzu,godziny posiłku dowolne,maeble w pokojach i lazienki mają 2 lata max. aha sam ośrodek jest połozony na zalesionym terenie. no cóż zobaczymy.jak pojedziemy w sierpniu. poczytaj sobie na tym forum i forum turystyka -morze opinie o annie pozdrawiam ania i 1,5 roczny misiek Odpowiedz Link Zgłoś
kf-c Re: O.W.Anna - Łazy 14.04.05, 21:56 To tak jak ja - po opiniach na forum zrezygnowałam z Anny. A nad Jantarem zastanawialiśmy się, ale na maila nikt nam stamtąd nie odpisał więc wkońcu wybraliśmy Solaris. Jedziemy w czerwcu (też z 1,5 rocznym bąblem )) Kasia Odpowiedz Link Zgłoś