hanka2004 31.05.05, 11:29 Czy był tam ktoś? Jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zarebamon Re: Hutmen w Dąbkach 31.05.05, 12:10 Byłam tam w tamtym roku razem z mężem i połrocznym synkiem, mieszkaliśmy w pawilonie w segmencie dwupokojowym z łazienką. w jednym pkoju były dwie wrsalki, w drugim fotel rozkładany dwuosobowy ława i dwa normalne fotele i tv i lodówka. Mielismy balkon - chyba wszyscy mają. Wykupilismy jedzonko na stołówce - niezłe. Do morza bliziutko... Nie wiem co jeszcze cię zainteresuje? Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
maewula Re: Hutmen w Dąbkach 31.05.05, 12:25 czy maja strone internetową jakie ceny podaj jakies namiary Odpowiedz Link Zgłoś
hanka2004 Re: Hutmen w Dąbkach 31.05.05, 16:11 Wystarczy w wyszukiwarce wystukać Hutmen i Dąbki. Nie jest to takie trudne. Dzięki za odpowiedź. Chciałabym wiedzieć czy duży tłok, czy czysto, czy są jakieś kolonie. Czy jest sympatycznie. Czy warto? Jadę z maluszkiem i w internecie wygląda mi to na miejsce idealne, ale nie wiem jak jest w rzeczywistości, a jadę na cały miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
konop Re: Hutmen w Dąbkach 31.05.05, 19:54 Kolonie w Dąbkach w różnych miejscach musowo są! ale w Hutmenie nie widziałem - chyba za wysoki standard...tłok tak jak wszędzie latem, ale to nie Mielno czy Międzyzdroje.... Plaża szeroka i czysta. Ale tak w ogóle to Dąbki to kurort typowo post-PRL owski - sporo domów -klocków, niektóre ośrodki zapuszczone, las pod budynki wycięty. Ale okolica ciekawa - jest jezioro itd. choć na miesiąc to trochę sie można wynudzić. Dobrze mieć samochód coby wyskoczyć w okolicę.... Odpowiedz Link Zgłoś
hanka2004 Re: Hutmen w Dąbkach 03.06.05, 10:41 Dzięki. Ktoś na forum nastraszył mnie tymi kolonistami w Hutmenie, a tam ich rzeczywiście nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaolenka Re: Hutmen w Dąbkach 05.06.05, 22:18 Byliśmy tam w zeszłym roku i... w tym roku też jedziemy, to chyba najlepsza rekomendacja. Mało tego, namówiliśmy kilka znajomych rodzin by pojechały z nami...pozdrawiam i miłego wypoczynku! my będziemy pod koniec sierpnia. Alex Odpowiedz Link Zgłoś
hanka2004 Re: Hutmen w Dąbkach 08.06.05, 16:34 Dzięki. A co z tym brodzikiem? Czy rzeczywiście taki nie do użycia jak nastraszył mnie ktoś na innym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaolenka Re: Hutmen w Dąbkach 10.06.05, 22:34 myśmy nie używali...woleliśmy plażę. Odpowiedz Link Zgłoś