zamia5 15.06.05, 20:35 Drogie mamy! Czy Jarosławiec to dobre miejsce dla 9-cio miesięcznego bobasa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kargab Re: JAROSŁAWIEC 15.06.05, 21:12 Podobno super,własnie mam tam znajomych z dziećmi i bardzo sobie chwalą. Odpowiedz Link Zgłoś
katklos Re: JAROSŁAWIEC 15.06.05, 21:45 Znam Jarosałwiec od lat, spędzam tam kilka tygodni w każde wakacje, a rok temu byliśmy tam z naszym 6-mieisęcznym wtedy synkiem. Uwżam, ze to bardzo dobre miejsce na wypoczynek, przede wszystkim dlatego, że jarosławiec to miejscowośc , a nie miasto - jest tam cywilizacja, ale mozna też znaleźć cisze i spokoj. Jest morze, las, dużo sympatycznych miejsc do spacerowanie z dzieckiem... Oczywiscie, jak to latem, bywa głośno wieczorami, ale da sie wytrzymać. Do jarosałwca dobrze jest przyjechac samochodem, gdyż najpiękniejszy kawał plaży znajduje sie 2-3 km za samym Jarsoałwcem - warto tam jeździc, bo plaza jest naprawde szeroka, piaszczysta i pusta - nie leży sie tam stłoczonym jak sardynki w puszce) Ogolnie rzecz biorac- polecam baaardzo - w tym roku też jedziemy - i to już wkrotce. Jeśli miałabyś jakieś pyatania, to chętnie odpowiemm -Kasia, gg 3006429 Odpowiedz Link Zgłoś
madic Re: JAROSŁAWIEC 16.06.05, 11:34 kawał plaży znajduje sie 2-3 km za samym Jarsoałwcem - warto tam jeździc, bo > plaza jest naprawde szeroka, piaszczysta i pusta - nie leży sie tam stłoczonym > jak sardynki w puszce) tak tak- najlepsza plaża jest przy tzw. pasie startowym, nawiasem pisząc poza sezonem sporo osób uczy się tam jeździć samochodem hihi, ale w sezonie ok, nawet pikniki przy "pasie" są. Polecam raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
madic Re: JAROSŁAWIEC 15.06.05, 21:42 Pochodzę z tamtych stron i polecam jak najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
chwojka Re: JAROSŁAWIEC 15.06.05, 21:43 Właśnie wróciłam z Jarosławca i polecam ( choć plaża nie jest specjalnie ładna ). Miejscowość nieduża, piękne tereny spacerowe i wspaniały klimat ( sporo sosen ). Tylko koniecznie trzeba zabrać żel p/komarom. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zamia5 Re: JAROSŁAWIEC 15.06.05, 21:56 Wielkie dzięki. Gdybym miała jakieś pytania, odezwę się. Dziś czas mi nie pozwala.Duża buźka Odpowiedz Link Zgłoś
eni7.08 do Madic 27.06.05, 13:40 czy znasz może pole biwakowe ARKADA ul. Nowe osiedle 1? wybieram się tam z dziećmi pod namiot Odpowiedz Link Zgłoś