olenka44 02.01.06, 13:36 SZUKAM COS SPRAWDZONEGO , NA POBYT WIOSNA Z 4 LETNIA CORKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
just-tyna Re: BIESZCZADY - co to znaczy "sprawdzonego" 04.01.06, 23:35 czyli czego szukasz? jezeli chodzi o kwatery prywatne w Bieszczadach znajdziesz naprawde kwatery na wysokim/bardzo wysokim poziomie (wbrew temu co czesto sie sadzi) -szukaj przez internet lub wsrod znajomych ktorzy byli i zadzwnon by sie dpotyac o szczegoly. Ja mam taka kwatere i jezdzimy z corka tam rok w rok, ale my jezdzimy w gory. Tzn na kwaterze tylko spimy i myjemy sie. Chodzimy w gory - po roznych szlakach, ale i po drogach (szczegololnie tych zamknietych dla ruchu) czyli dolinami (uroczymi, dziewiczymi spokojnymi idealnymi na spacery z wozkiem z maluchem oraz z kilkulatkiem co pod gore nie wejdzie ale po takie drodze spokojnie go puscic mozemy bo przynajmniej samochod nie rozjedzie ) Odpowiedz Link Zgłoś
justi79 Re: BIESZCZADY - co to znaczy "sprawdzonego" 05.01.06, 21:07 Hej! W jakiej miejscowości nocujecie? Szukam czegoś w Wetlinie, bo to dobre miejsce wypadowe. Pozdrawiam Justi i Chłopaki Bliźniaki Odpowiedz Link Zgłoś
c_izula Re: BIESZCZADY 05.01.06, 21:47 My bylismy we wrzesniu z 3l córcią w gospodarstwie agroturystycznym Panstwa Dworaczek w miejscowosci Przyslup. Bardzo mili gospodarze, pyszne jedzenie i urocza okolica, warunki agroturystyczne ale bardzo czysto i przytulnie. Polecam. Izula Odpowiedz Link Zgłoś
bramante Re: BIESZCZADY 09.01.06, 18:46 w bieszczady jezdze od kilkunastu lat wiec miałam okazje spac tu i tam, jesienią spędzilismy fantastyczne 4 dni z rocznym synkiem u prezesa w chmielu. Stronki nie pamietam ale jak wrzucisz w google hasło chmiel u prezesa znajdziesz. Piekny dom z widokiem na smerek, konie, kozy, przesympatyczni ludzie, sami maja malutka córeczke i wiekszego synka Pyszne jedzenie, miłe wieczory z dobra muzyka z winkiem przy kominku, no odpoczelismy jak juz dawno nie. Od szlaków niby kawałek ale majac auto zaden problem, my codziennie łazilismy z małym po górach. A droga z chmiela do berechów przez nasiczne warta przejechania samochodem ) chyba nie ma drugiej tak dziurawej drogi na swiecie, mały zasypiał w momencie. Jesli masz jakies pytania o bieszczady z dzieckiem , co warto zobaczyc itd to wal smiało Odpowiedz Link Zgłoś