ingrid123 09.01.06, 15:34 Jestem prawie zdecydowana na wyjzda w lutym z dwulatkiem do Wisły do Hotelu Gołębiowskiego;czy ktoś z was tam był w zimie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cocosek1 Re: zimowy wyjazd z 2 latkiem 09.01.06, 22:55 tam nie byłam ale właśnie wróciłam z zakopanego z dwulatkiem. Było super. Mały nie chciał wracać do domu, cały dzień jeżdził na pupie z górki. Nie chciał jeśc bo nie miał czasu, nie spał w dzien bo nie miał czasu, ale zabawa była przednia. Takiej szczęśliwej minki dawno nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamama Re: zimowy wyjazd z 2 latkiem 10.01.06, 10:31 Napisz proszę gdzie byłaś dokładnie? ja tez wybieram się z synkiem w góry, Zakopane byłoby OK ze wzgledu na dojazd, ale chciałabym fajne miejsce żeby odpocząć. dzięki z góry Aga Odpowiedz Link Zgłoś
july.29 Re: zimowy wyjazd z 2 latkiem 10.01.06, 10:45 ja gorąco polecam Rabkę, ośrodek Cegielski. Warunki i jedzenie ok, jest mini-przedszkole z przemiłą p. Jadzią. W ośrodku można korzystać z pralki i suszarki. Górka na terenie ośrodka. Sanki na miejscu. Cisza, czyste powietrze (bo dalej od centrum). jeździłam tam kilka lat z rzędu i gdyby nie chwilowy brak kasy, na pewno w tym roku również bym tam pojechała. Wklejam link do strony ośrodka, gdybyście chciały zobaczyć: www.sanatorium-cegielski.pl/onas.htm j. Odpowiedz Link Zgłoś
wroobel13 Zakopane 30.01.06, 09:06 zapraszam na www.cichosza.pl Na pewno nie kombinat turystyczny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agroturystyka_kwatery Re: zimowy wyjazd z 2 latkiem 24.01.06, 12:35 Jeżeli chcesz odpocząć na wsi, szukasz adresów ciekawych gospodarstw agroturystycznych zajrzyj na www.wakacje-agroturystyka.com Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: zimowy wyjazd z 2 latkiem 10.01.06, 11:55 byłam, w zeszłym roku (na początku letego), z dwójką dzieci. Dzieci najmilej wspominają pobyt w tamtejszym aquaparku A co chciałabyś wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: ingrid123 10.01.06, 13:39 zapomniałam dodać w liście - nie nastawiaj się na kameralną atmosferę, to jest spory kombinat turystyczny Pozdrawiam, życząc miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
ingrid123 Re: ingrid123 10.01.06, 14:18 Dziękuje serdecznie Wiem ze to ogromy hotel wystarczy spojrzeć na ilość pokoi Ale po ostatnich doświadczenaich w Hiszpanii gdzie stlismyw kolejce na stołówke mało co mnie może zniechęcić Odpowiedz Link Zgłoś
jagnak Re: zimowy wyjazd z 2 latkiem 13.01.06, 22:13 ja byłam na weekendzie majowym taki prezent wycieczka dla naszej małej turystki na właśnie drugie urodzinki. obłorzenie było owszem, ale dało się we znaki po przyjeżdzie tzn kolejka przy recepcji, do parkingu i do wind i po urlopie to samo za to w trakcie nie było kolejek po jedzenie czy braku wolnych stolików lub szafek w aqaparku DuuZoo rodzxin z dzieciakami, wspaniały aqapark z basenami zjeżdzalniami nawet dla maluchów baseny lecznicze kąpiele, różnozapachowe sauny, grata solna, grota śnieżna ogromny pokój zabaw dla dzieci z basenem piłeczkowym zjeżdzalnią taką jak na basenie, rurą, mnóstwem markowych i super zabawek, domków kuchni, samochodzików, obsługa przemiła na każdy telefon zjawiają się nawet w nocy z np. świeżym ręcznikiem polecam jedzonko w chacie przy podejściu do hotelu, jakiś włoski kucharz, pyszne dania góralskie i włoskie okolica za to taka sobie szczerze mówiąc rozczarował mnie ta wisła Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek34 Re: zimowy wyjazd z 2 latkiem 17.01.06, 13:27 Byłam w listopadzie z córą 16 miesięcy, uważam, że hotel jak najbardziej dostosowany do wyjazdu z małym dzieckiem. Oprócz kompleksu basenów (m.in. brodziki dla maluchów, możliwość kupienia kąpieluszek w różnych rozmiarach, wypożyczenia dmuchanych rękawków) jest spory pokój zabaw dla dzieci. Oferta kuchni dosyć bogata, nawet dla wybrednego niejadka. Otoczenie też przyjazne dla wózka. Natomiast sama Wisła jako miasto bez zachwytów ale byłam dosyć krótko a mała była podziębiona więc bardzo daleko nie chodziliśmy i mogłam coś przeoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ingrid123 pytanie 17.01.06, 18:32 Czy w wyposażeniu pokoju jest czajnik i suszarka do włosów? Odpowiedz Link Zgłoś