kasia27 25.01.06, 12:40 Proszę o opinie. Wybieram się z niemowlakiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natka211 Re: Pobierowo Nasza Chata? 25.01.06, 14:18 Mój mąż w zeszłym roku też pytał o ten dom na tym forum (lub na forum morze). Niestety nikt nie odpisał, co nas trochę zaniepokoiło. Mimo to pojechaliśmy i bardzo dobrze. Na miejscu dowiedzieliśmy się, czemu nikt nie wiedział nic o tym miejscu. To nowy dom więc niewiele osób jeszcze go odwiedziło. Mogę potwierdzić, że opis na stronie i zdjęcia nie są podkoloryzowane, mogę nawet powiedzieć,żę rzeczywistość mile zaskakuje. Zaciszna okolica, przemiły administrator pan Józek z żoną, właściciele - młodzi ludzie, też w porządku (pojawiali się tylko przy zmianie turnusu), bardzo czysto (co prawda w trakcie pobytu sprzątać musieliśmy sami ale wszystko co do tego potrzebne było na miejscu), apartamenty zrobione w stylu IKEA. Kilkoro dzieci w różnym wieku, ja byłam na przełomie lipca i sierpnia z dwoma urwisami: dziewięciomiesięcznym i trzyletnim. Na moja prośbę już po przyjeździe kupiono mi nawet dywan (!), tak, żeby raczkujący brzdąc mógł bawić się na podłodze - na dole jest kafelkowa podłoga. No i było ciepło w domu a oto najbardziej się bałam i na wszelki wypadek przywiozłam farelkę. Trafiliśmy na fatalna pogodę, było zimno więc włączyli ogrzewanie. W tym roku w obawie przed pogodą (ma być znowu zimno pod koniec lipca)rezygnujemy z polskiego morza i lecimy na Teneryfę, ale o Naszej Chacie nie zapomnimy i na pewno jeszcze kiedyś, może w czerwcu, odwiedzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa7 DO NATKA211 29.01.06, 12:30 Witam! Czy moglabys podac adres internetowy tej "Chatki"? Ja narazie znalazlam strone internetowa osrodka wczasowego "Admiral"-wiesz cos moze o nim? Chcialam wybrac sie tam z corcia w czerwcu Ale moze pojechalybysmy do tej "Chatki".Z gory dzieuje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tamara30 Re: DO NATKA211 29.01.06, 13:41 www.wakacje.pl/ob_info2.phtml?id_obiekty=3346&bez= Odpowiedz Link Zgłoś
iwonasg Re: ja jade tam w ostatnim tyg czerwca 29.01.06, 15:57 Witam Pod koniec czerwca jedziemy do Chatki z naszym 2 letnim synkiem. Jesli ktoras z Was tez planuje tam pobyt dajcie znac. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
siwa7 Re: ja jade tam w ostatnim tyg czerwca 29.01.06, 16:39 Ja tez chce jechac w czerwcu do Pobierowa z corcia(2,5 roku),niewiem jednak jeszcze dokladnie kiedy i czy do "Chatki" czy do "Admirala".Planuje spotkac sie tam z moja mama i siostra(one dojada od siebie).Czekam,az siostra dac znac kiedy dostanie urlop Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia27 19.06-30.06 30.01.06, 10:01 Właśnie zarezerwowałam. Jadę z synkiem Maksiem Odpowiedz Link Zgłoś
iwonasg Re: 19.06-30.06 30.01.06, 13:15 Kasiu ile ma Twoj Maksio? Widze, ze urodzaj na Maksikow moj ma 19 mies. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia27 Re: 19.06-30.06 30.01.06, 14:05 Urodził się 10.04.2005. Ma 10 miesięcy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
aggim Re: Pobierowo Nasza Chata? 29.01.06, 16:23 bylismy, nawet z niespełna 2-miesiecznym synkiem i coreczka 3-latką, wrazenia rewelacyjne. POlecamy! Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: Pobierowo Nasza Chata? 29.01.06, 19:57 ja też chciałam jechać ale na 3 tygodnie i niestety były wolne tylko 2 a od 8 lipca już nie było miejsc więc szukam dalej..... Odpowiedz Link Zgłoś
natka212 Re: Pobierowo Nasza Chata? 12.02.06, 22:45 No tak, człowiek dzieli się swoim namiarem i potem dla niego nie starcza Odpowiedz Link Zgłoś
natka211 Re: Pobierowo Nasza Chata? 06.06.18, 02:40 planuję sentymentalną podróż z moją kawalerką do Naszej Chaty. Czy jest może ktoś na tym forum kto miałby jakieś aktualne informacje, czy nadal trzymają poziom? Odpowiedz Link Zgłoś