misiak36 26.02.06, 09:25 Proszę podajcie mi sprawdzone miejsca w górach latem chodzi o domki z węzłem sanitarnym , aby były dobre warunki na pobyt z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agadzie1 Re: Góry latem 27.02.06, 01:25 polecam szczawnicę w pieninach wyjeżdżam tam co regularnie od 7 lat (zawsze mieszkamy w tej samej kwaterze pryw, właściciel wynajmuje pokoje ale także ma na posesji kilka domków góralskich, nie trzeba wynajmować całego domku, można część) sama szczawnica super- piękna starówka, ok 2 km do granicy, idzie się wzdłuż dunajca-droga parkowa, po przekroczeniu granicy od razu piękny park narodowy miejsca na spacery z maluchem co nie miara można wypożyczyć rowery także dla dziecka lub z siedziskiem dla malucha można spłynąć dunajcem w pobliżu wiele urokliwych miejsc, np. wąwóz homole, który spokojnie można przejść z maluchem jest też dużo łagodnych szlaków górskich,np. bryjarka w okolicy dużo lokali gastr. oferujących domowe i regionaln potrawy, wszytsko tanie i pyszne wody zdrojowe i mnóstwo rzeczy o których zapomniałam w tym roku szczawnicę pierwszy raz zobaczy mój 14 mies synek i pewnie jak my będzie tam wyjeżdżał do końca życia - nie ma lepszego miejsca do odetchnięcia śiwżym powietrzem, odstresowania się Odpowiedz Link Zgłoś
kotagus Re: Góry latem 27.02.06, 09:10 Dołączam się do "piań" nad Szczawnicą, też uwielbiam to miejsce... A z opisu kwatery domyslam się, że nocujecie w domu panstwa Ciesielków? Jeżeli tak, to też często tam nocowaliśmy (jeszcze bezdzietni), naszym absolutnym faworytem był duzy pokój na samej górze - miodzio po prostu ) Teraz jednak z dziećmi preferujemy pensjonat Hamernik Odpowiedz Link Zgłoś
wroobel13 Re: Góry latem 27.02.06, 09:29 zapraszam do odwiedzenia strony www.cichosza.pl ...moze Ci się spodoba pozdrawiam andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
agadzie1 Re: Góry latem 28.02.06, 00:18 strzał w 10 z kwaterą i pokojem na górze jakbyś miała wolną chwilę proszę o namiary pensjonatu w tym roku też już wybieramy się z maluchem pozdrawiam bratnią duszę Odpowiedz Link Zgłoś
malkoska Re: Góry latem 14.03.06, 10:00 to i ja poprosze o namiary do panstwa Ciesielkow ... na adres gazetowy poprosze Jak czytam takie mile opinie to juz mi sie chce jechac Malgosia Odpowiedz Link Zgłoś
aga99995 Re: Góry latem 28.02.06, 04:36 Polecam Krynice Zdroj, spokojne miasteczko z bogata historia, urokliwy deptak, kolejka gondolowa na Jaworzyne Krynicka, szlaki gorskie Beskidu Sadeckiego. Biuro Turystyczne Jaworzyna organizuje wycieczki Wieliczka, Tatralandia, Splyw Popradem, Dunajcem i wiele innych. Mozecie zatrzymac sie w moim mieszkaniu tel. -wujek Janusz 660691847. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
alo76 Re: Góry latem 28.02.06, 12:56 bardzo prosze o namiary na te kwatere w szczawnicy Odpowiedz Link Zgłoś
kotagus Re: Góry latem 01.03.06, 15:11 Hej, nie rób mi tego )) Teraz to już nigdy tam nie będzie wolne... Odpowiedz Link Zgłoś
agadzie1 Re: Góry latem 02.03.06, 00:10 ale czy widziałaś te 3 nowe chaty górlaskie, myśle, że maja tam sporo miejsc! chyba zmieścimy się wszystkie a nasze maluchy będą miały śiwetne towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś
kotagus Re: Góry latem 02.03.06, 09:03 Tak, chaty im ruszały jak byliśmy tam ostatni raz dwa lata temu. W chatach nie byliśmy. Dwa razy natomiast jak "nasz" pokój był zajęty byliśmy w tym środkowym domku - ale to nie to samo A pokój na górze jest absolutnie "nasz", bo niejedno widział a ponadto był miejscem wszelkich ustaleń ślubnych po tym jak mój teraz_mąż poprosił mnie o rękę na Trzech Koronach )) ech, wspomnienia... A teraz i tak jeździmy do Hamernika, który ma tę przewagę, że jest podawane jedzenie - pyszne to raz, a dwa, że gospodarze są tak mili, że dostosowują menu zupkowe pod dzieciaki. Czyli jak np. jest zupa grzybowa na obiad, to dla dzieciaków będzie ciut jarzynówki, miłe, nie? PS. fajnie jest w tych chatach? Tam są pokoje z łazienkami? Jak to wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś