Dodaj do ulubionych

Jaki obóz

06.07.06, 01:40
Dziewczyny ja Was tylko czytam, nigdy nie piszę, ale teraz mam problem.
Zawalł się nam odpoczynek wakacyjny, musimy być na miejscu, Wy wysyłacie
dzieciaki w różne miejsca, poradźcie gdzie i z kim można wysłać 15 latkę.
Dodam, że jestem nauczycielem, więc względy bezpieczeństwa sż dla mnie
priorytetowe. Cena ok. 2000 zł za pobyt jest dla mnie do przyjęcia.
Obserwuj wątek
    • bgwd14 Re: Jaki obóz 06.07.06, 12:21
      www.atas.com.pl/index.php?ID=oferta_wakacyjna_obozy&podmenu=2
      Bardzo dobre, sprawdzone biuro. Organizuje świetne obozy dla młodzieży. Moja
      córka była z nimi w ubiegłym roku w Grecji i wróciła zachwycona. Nie są oni
      głównym organizatorem wszystkich obozów podanych na w/w stronie, ale
      współpracują podobno tylko ze sprawdzonymi. Szczególnie dobrą opinią cieszy się
      biuro Best Harctur (nie mylić z samym Harcturem), które jest głównym
      organizatorem obozów z oferty Atasu do Włoch i Hiszpanii z Paryżem (córka
      właśnie wyjechała). Na stronie Best Harcturu są też pewnie inne ciekawe oferty,
      niekoniecznie za granicę. Myślę, że można wybrać coś ciekawego, o ile będzie Ci
      pasowało miejsce, z którego jest wyjazd, ale to trzeba już samemu sprawdzić, bo
      nie wiem, gdzie mieszkasz. Życzę udanych wyborów i świetnych wakacji córce.
    • kiti5 Re: Jaki obóz 06.07.06, 12:29
      Ja polecam obozy z Almaturem.Mój syn 15 lat jedzie z nimi po raz trzeci,tym
      razem do Włoch.W zeszłym roku był w Pucku na windsurfingu,wczesniej w Tresnej
      koło Zywca.Wracał bardzo zadowolony.Ja też nie mam do nich zastrzeżeń.Pozdrawiam
      • bgwd14 Re: Jaki obóz 06.07.06, 12:49
        Aha, przypomniało mi się, że godne polecenia jest też biuro podróży BTA Kompas.
        Świetnie organizuje dzieciom czas na obozach i podobno nigdy się nie nudzą. Na
        pewno wśród tych wszystkich propozycji znajdziecie z córką coś, co Wam będzie
        szczególnie odpowiadało.
        • luizjana11 Re: Jaki obóz 06.07.06, 14:06
          Nasz starszy syn jedzie wlasnie na oboz wykupiony z Kompasu (jest to impreza z
          innego biura z ktorym wspolpracuja). Zapowiada sie ciekawie,a na temat Kompasu
          slyszalam wiele dobrego. Zajrzyj na ich strone www.kompas.pl, maja tam jeszcze
          troche miejsc na rozne imprezy.

Pozdrawiam-Luizjana oraz Jonathan'96 i Michael'99
          NL

www.pol-ned.tk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka