Dodaj do ulubionych

kto sie wybiera na obóz narciarski z dzieckiem??

06.09.06, 19:57
Witam serdecznie biuro z którym byłem juz dwa razy na obozie narciarskim z
dzieckiem własnie przygotowało oferte na ferie zimowe 2007 ,moze ktos z Was
sie wybiera na obóz ???Biuro Wygoda Travel ....Naprawde fajna impreza
Obserwuj wątek
    • dagbe Re: kto sie wybiera na obóz narciarski z dzieckie 07.09.06, 11:02
      Wybieram sie smile
      Nie wiem jeszcze, czy z Wygoda Travel. Byliśmy z nimi w zeszłym roku w
      Szczawnicy całą rodziną. W tym roku planuję pojechać osobno ze starszym synem do
      Włoch (prawdopodobnie z Trampem) i osobno z młodszym.

Pozdrawiam,
      Dagmara
      • volta2 Re: kto sie wybiera na obóz narciarski z dzieckie 09.09.06, 01:08
        A na czym dokładnie taki wyjazd polega?
        • wallis Re: kto sie wybiera na obóz narciarski z dzieckie 09.09.06, 11:45
          czy trzylatka (wysoka, sptrawna fizycznie i wysportowana) da sobie radę na takim
          obozie?; ew. poproszę o linka do Trampa
          pozdr
          • dagbe Tramp 12.09.06, 12:24
            www.tramp.gda.pl
            Dla trzylatki raczej polecam Wygoda Travel, z Trampem wybieram się z 13-letnim
            synem.

Pozdrawiam,
            Dagmara
        • dagbe Re: kto sie wybiera na obóz narciarski z dzieckie 12.09.06, 12:22
          W zeszłym roku bylismy na wyjezdzie z Wygoda Travel. Ja jezdzilam na nartach
          obok starszego syna a maz (niejezdzacy) byl na stoku z naszym trzylatkiem.
          Pierwszego wieczora instruktorzy zebrali zamowienia na wypozyczenie sprzetu i
          pojechali do wypozyczalni. Od nastepnego dnia plan wygladal podobnie: rano
          sniadanie, po sniadaniu wyjazd na stok. Dzieci podzielone na grupy: starsze po
          5-7 osob na instruktora, mlodsze (3-5 lat) w grupie kilkoro dzieci i kilku
          instruktorow (mnie wiecej po jednym na dziecko ale bawili sie w grupie). Po
          dwoch godzinach zabaw na sniegu polaczonych z nauka jazdy (starsi tylko nauka
          jazdy) byla przerwa w knajpce na stoku. Dostawalismy przy sniadaniu suchy
          prowiant - soczek, kanapke, batonik. Kupowalismy herbatke. Po przerwie kolejne
          dwie godziny na sniegu. Potem powrot na obiad, po obiedzie opiekunki zajmowaly
          sie dziecmi lub byly atrakcje typu kulig. Po kolacji ognisko lub zabawy.
          Bylo bardzo fajnie.

Pozdrawiam,
          Dagmara
          • radomado Re: kto sie wybiera na obóz narciarski z dzieckie 14.09.06, 00:13
            dagbe opisała dzien z wielka dokładnoscia (no moze zapomniała napisac o
            wieczornych drinkach ) kiedy dzieci spałysmilesmileale generalnie sie zgadzam wyjazd
            super-byłem dwa razy i w tym roku zapisuje dziecko na dwa tygodnie zdecydowanie
            warto!!!!pozdrawiam
            radomado
            • dagbe Niestety... 14.09.06, 08:50
              ... wieczorne drinki mnie omijały, bo chodziłam spać razem z młodszym synem wink

Pozdrawiam,
              Dagmara
            • dagbe Rado - na jakie turnusy sie wybieracie w tym roku? 14.09.06, 08:51
              Pozdrowienia,
              Dagmara
              • radomado Re: Rado - na jakie turnusy sie wybieracie w tym 14.09.06, 09:03
                na ostatnie dwa czyli 10-17 i 17-24 jestesmy (niestety)z woj sląskiego wiec
                tylko te terminy wchodza w gre -moja Mała narciarka własnie poszła do szkoły
                wiec nie mam mozliwosci wyboru terminu..

pzdr
                radomado
                • dagbe Re: Rado - na jakie turnusy sie wybieracie w tym 14.09.06, 11:03
                  My z Pomorskiego, wiec tez mamy w tym czasie ferie. Jesli mi kolano nadal bedzie
                  dokuczac (niestety zakonczenie ubieglego sezonu bylo dla mnie dosc
                  niefortunne...), to znów pojedziemy do Szczawnicy cala rodzina. Jednak starszy
                  bedzie mial juz 13 lat - obawiam sie, ze bedzie za stary na taki wyjazd sad
                  Chociaz w zeszlym roku bardzo mu sie podobalo.

Pozdrawiam,
                  Dagmara
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka