radomado 06.09.06, 19:57 Witam serdecznie biuro z którym byłem juz dwa razy na obozie narciarskim z dzieckiem własnie przygotowało oferte na ferie zimowe 2007 ,moze ktos z Was sie wybiera na obóz ???Biuro Wygoda Travel ....Naprawde fajna impreza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagbe Re: kto sie wybiera na obóz narciarski z dzieckie 07.09.06, 11:02 Wybieram sie Nie wiem jeszcze, czy z Wygoda Travel. Byliśmy z nimi w zeszłym roku w Szczawnicy całą rodziną. W tym roku planuję pojechać osobno ze starszym synem do Włoch (prawdopodobnie z Trampem) i osobno z młodszym. Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: kto sie wybiera na obóz narciarski z dzieckie 09.09.06, 01:08 A na czym dokładnie taki wyjazd polega? Odpowiedz Link Zgłoś
wallis Re: kto sie wybiera na obóz narciarski z dzieckie 09.09.06, 11:45 czy trzylatka (wysoka, sptrawna fizycznie i wysportowana) da sobie radę na takim obozie?; ew. poproszę o linka do Trampa pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Tramp 12.09.06, 12:24 www.tramp.gda.pl Dla trzylatki raczej polecam Wygoda Travel, z Trampem wybieram się z 13-letnim synem. Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: kto sie wybiera na obóz narciarski z dzieckie 12.09.06, 12:22 W zeszłym roku bylismy na wyjezdzie z Wygoda Travel. Ja jezdzilam na nartach obok starszego syna a maz (niejezdzacy) byl na stoku z naszym trzylatkiem. Pierwszego wieczora instruktorzy zebrali zamowienia na wypozyczenie sprzetu i pojechali do wypozyczalni. Od nastepnego dnia plan wygladal podobnie: rano sniadanie, po sniadaniu wyjazd na stok. Dzieci podzielone na grupy: starsze po 5-7 osob na instruktora, mlodsze (3-5 lat) w grupie kilkoro dzieci i kilku instruktorow (mnie wiecej po jednym na dziecko ale bawili sie w grupie). Po dwoch godzinach zabaw na sniegu polaczonych z nauka jazdy (starsi tylko nauka jazdy) byla przerwa w knajpce na stoku. Dostawalismy przy sniadaniu suchy prowiant - soczek, kanapke, batonik. Kupowalismy herbatke. Po przerwie kolejne dwie godziny na sniegu. Potem powrot na obiad, po obiedzie opiekunki zajmowaly sie dziecmi lub byly atrakcje typu kulig. Po kolacji ognisko lub zabawy. Bylo bardzo fajnie. Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
radomado Re: kto sie wybiera na obóz narciarski z dzieckie 14.09.06, 00:13 dagbe opisała dzien z wielka dokładnoscia (no moze zapomniała napisac o wieczornych drinkach ) kiedy dzieci spałyale generalnie sie zgadzam wyjazd super-byłem dwa razy i w tym roku zapisuje dziecko na dwa tygodnie zdecydowanie warto!!!!pozdrawiam radomado Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Niestety... 14.09.06, 08:50 ... wieczorne drinki mnie omijały, bo chodziłam spać razem z młodszym synem Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Rado - na jakie turnusy sie wybieracie w tym roku? 14.09.06, 08:51 Pozdrowienia, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
radomado Re: Rado - na jakie turnusy sie wybieracie w tym 14.09.06, 09:03 na ostatnie dwa czyli 10-17 i 17-24 jestesmy (niestety)z woj sląskiego wiec tylko te terminy wchodza w gre -moja Mała narciarka własnie poszła do szkoły wiec nie mam mozliwosci wyboru terminu.. pzdr radomado Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: Rado - na jakie turnusy sie wybieracie w tym 14.09.06, 11:03 My z Pomorskiego, wiec tez mamy w tym czasie ferie. Jesli mi kolano nadal bedzie dokuczac (niestety zakonczenie ubieglego sezonu bylo dla mnie dosc niefortunne...), to znów pojedziemy do Szczawnicy cala rodzina. Jednak starszy bedzie mial juz 13 lat - obawiam sie, ze bedzie za stary na taki wyjazd Chociaz w zeszlym roku bardzo mu sie podobalo. Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś