IP: *.* 07.11.02, 20:12
Byłam tam 8 lat temu. Mieszkałam w domkach w lesie. Teraz jestem na etapie odwiedzania starych miejsc. Ale teraz lubię jechać w ciemno. Pomyślałam sobie, że może się wybiorę w sierpniu.Ale czy ktoś ostatnio tam był? Czy jest tłok? Czy można znaleźć jakąś kwaterę blisko morza?
Obserwuj wątek
    • Gość: Słoneczko Re: ROWY IP: *.* 30.04.02, 12:28
      Byłam w poprzednie wakacje w Rowach, też z sentymentów. Tam spędzaliśmy kilka lat temu z moim obecnym mężem wakacje i super je wspominaliśmy, byliśmy pod koniec sierpnia i lekko się rozczarowaliśmy, inaczej jakoś kojarzyło się nam to miejsce, plaże się zwęziły, putstki, wprawdzie widać, że miasto zainwestowało w rozbudowę turystyczną, ale ja osobiście jeśli tam jeszcze pojadę to tylko ze względów sentymentalnych.Aha, chyba można jechać w ciemno, w "centrum" jest biuro, gdzie uzyskasz info o kwaterach itd.Madzia
      • Gość: kasjana Re: ROWY IP: *.* 30.04.02, 17:40
        Dzięki Madziu.
    • Gość: asiaks Re: ROWY IP: *.* 07.07.02, 20:09
      Witam, wróciłam stamtąd tydzień temu. Polecam smażalnię "Przystań" obok portu i restauracjo- kawiarnię "Elf"- domowe jedzenie (ta niestety dosyć daleko od centrum, na Bałtyckiej (?) przed osiedlem domków). Nieźle dawali też jeść "U marynarza" .Niestety w tylko jednym barze (deptak prowadzący do plaży) spotkałam krzesełko do karmienia, wprawdzie bez pasków do zapięcia, ale zawsze. Nadmieniam, że byłam przed sezonem, nie było tłumów i wszyscy byli stasznie mili....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka