Dodaj do ulubionych

NOCLEGI NAD MORZEM-PILNE!!!

IP: *.* 02.07.02, 10:10
WYBIERAM SIĘ Z DZIECMI NAD MORZE NA POCZĄTKU SIERPNIA I NIE CHCIAŁABYM BŁĄDZIĆ ZA NOCLEGAMI.INTERESUJĄ MNIE OKOLICE MIĘDZYZDROJÓW.JADE Z 5 MIES. DZIECKIEM WIĘC POTRZEBUJĘ ŁAZIENKI W POKOJU.SZUKAM NIEDROGIEGO POKOJU DO WYNAJĘCIA BLISKO MORZA.PROSZĘ O ADRESY.DZIĘKI
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: NOCLEGI NAD MORZEM-PILNE!!! IP: *.* 04.07.02, 09:19
      Wejdż na stronę www.nadmorze.pl, tam pewnie znajdziesz coś dla siebie. My jedziemy do Wisełki, ale pensjonat nie jest blisko morza, ok. 1000m.
      • Gość: Nika19 Re: NOCLEGI NAD MORZEM-PILNE!!! IP: *.* 08.07.02, 09:13
        Gosiu, czy jedziedzie moze do Tabatowki?Czy byłas tam juz kiedyś?Uwielbiam Wisełkę (tam poznałam mojego męża) i szukam jakiegoś lokum nad morzem na nasze 3 osobowe wakacjeNika
        • Gość: Gosia Re: NOCLEGI NAD MORZEM-PILNE!!! IP: *.* 08.07.02, 09:56
          Hej, hej.Jadę do Tabatówki po raz pierwszy, z opisu u rozmowy z właścicielką wynika, ze powinno być ok, zobaczymy. My będziemy od 28 lipca do 3 sierpnia i z tego co wiem, jeszcze w tamtym tygodniu jedna 3-trójka była wolna. Może się spotkamy?
          • Gość: Nika19 Re: NOCLEGI NAD MORZEM-PILNE!!! IP: *.* 08.07.02, 10:48
            My chcieliśmy jechac od 1-10 sierpnia. Niestety jedyny wolny pokój 2 osobowy jest bardzo mały. Jeszcze sie zastanowimy. A tym czasem szukam dalej (w Wisełce). Do zobaczenia?. Życze udanych wakacji. I pięknej pogody. Nika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka