Witam Kochani

Pomysł ten chodził już za mną od dłuższego czasu, ale dopiero teraz znalazłam chwilkę, aby go zrealizować! Mam nadzieję, że wybaczycie mi ten malutki poślizg

Wzorując się na stworzonej przez Morud „Wielkiej liście eRodziców” chciałabym abyśmy wszyscy razem utworzyli „Listę miejsc polecanych na wakacyjny wyjazd”. Co o tym myślicie? Każde z Nas gdzieś było i przywiozło troszkę wspomnień. Jeśli są to dobre wspomnienia, a zarazem miejsca godne polecenia, to proszę o odpowiedź na ten post

Niech tytułami postu pod tym postem będą miejscowość lub konkretne miejsca, w których byliście, a w samym poście wszystko to, co chcielibyście napisać. Czyli np. Co Was urzekło w tym miejscu, jakie panują warunki, jakie są koszty pobytu, co z dojazdem oraz jakiś kontakt

Bardzo wierzę, że stworzymy razem coś wspaniałego, co pozwoli Nam w przyszłości korzystać z doświadczenia innych forumowiczów

, a tym samym wybierać dobre miejsca na odpoczynek

Serdecznie pozdrawiam Feratu (Moderator Wakacji)Ps. Bardzo proszę nie dopisywać się pod czyimś postem z pytaniami. Wszystko to można załatwić na privie