071979an 18.01.07, 19:07 Witam dziewczyny! Wiecie może czy moge przewiezć laptop i aparat cyfrowy Ryanairem.Lece za 2 tyg do UK?nie chciałabym zeby wynikły jakieś problemy z tego powodu a tą linią lece pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aluc uwaga generalna 18.01.07, 19:10 wszystkie linie mają swe infolinie, gdzie w języku tubylczym można zasięgnąć informacji z pierwszej ręki, gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
071979an Re: uwaga generalna 18.01.07, 19:20 A to dobre spróbuj się do nich dodzwonić bo mnie się nie udało jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: uwaga generalna 18.01.07, 19:24 to masz jeszcze dwa tygodnie wiem, że trudno, ale przynajmniej wiarygodność stuprocentowa, w odróżnieniu od rad forumowych a w necie informacji nie mają? Odpowiedz Link Zgłoś
071979an Re: Ryanair i Laptop? 18.01.07, 19:44 Własnie wyczytałam że na pokładzie można używać laptopa to tym bardziej chyba przewieżć go w walizce ale wiem jedno napewno musze to sprawdzić dokladnie bo wszystko co jakiś czas się zmienia a Ryanair ma złą opinię. Ale niestety inna linią nie mam połaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
patssi można 18.01.07, 19:47 w bagażu podręcznym ja miałam! kamerę,tel,mp3 dajesz tylko do sprawdzenia przy bramce .... pozdrawiam leciałam ryanair już nawet nie pamiętam ile razy i zawsze było można Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: Ryanair i Laptop? 18.01.07, 22:28 Nie wiez takich rzeczy w walizce!!!! Po pierwsze jesli nie masz ubezpieczenia bagazu to mozesz juz tych rzeczy nie zobaczyc, a poza tym oni rzucaja tymi walichami. Ja mam albo mokra, albo rozpruta,a lbo brudna, a w srodku jak po wojnie Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: Ryanair i Laptop? 18.01.07, 22:26 Mozesz zabrac sprzety elektroniczne pod warunkiem ze przy odprawie i tym cholernym sprawdzaniu dasz rade je wlaczyc w obecnosci tych ludzi co sprawdzaja. Ja wioze zawsze aparat cyfrowy, nawet na Stansted (londyn) gdzie sprawdzaja najdokladniej i maja najostrzejsze przepisy w calym UK Odpowiedz Link Zgłoś
patssi Re: Ryanair i Laptop? 19.01.07, 11:28 a mnie nigdy nie kazli włanczać ani lapotopa ani tel ani nic..może dlatego że latam z dzidzią i muszę samakować zawartości butelek dzieciecych..tak jak już pisałam śmiało pakuje do podręcznego ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariken Re: Ryanair i Laptop? 19.01.07, 00:13 weź to ze sobą w bagażu podręcznym - ja tak zawsze wiozę laptopa, nigdy nie nadałam go na bagaż j. Odpowiedz Link Zgłoś
071979an Re: Ryanair i Laptop? 19.01.07, 11:42 Dzięki wam raz jeszcze !mówicie że do podręcznego spróbuje i zobacze czy dam rade. Lece z 2,5 latkiem w dodatku się wyprowadzam z PL i musze mnóstwo rzeczy zabrać nie wiem jak to wszystko zabiore buuu. Odpowiedz Link Zgłoś
kika53 Re: Ryanair i Laptop? 19.01.07, 13:28 Lecialam niedawno z Ryanairem i siedzial obok mnie facet ktory korzystal z laptopa. Odpowiedz Link Zgłoś