nova_lijka 22.01.07, 09:23 Ale tam pięknie, wzięliśmy wczoraj Małego, psa i pojechaliśmy na obiad. Warto było jecha 5 godzin, zeby tam być godzinę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martaglowacka Re: Kazimierz Dolny 22.01.07, 13:14 Ja myślę tak samo Byliśmy tam na 3-dniowym Sylwestrze, a często wypadamy właśnie na obiadek do "Zielonej Tawerny". Z Wawy to na szczęście godzinka jazdy Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
nova_lijka Re: Kazimierz Dolny 22.01.07, 13:18 My też z Warszawy, ale nie wyszła nam godzinka... Wogóle to super są takie weekendowe wypady ot tak i na szczęście jak się ma dziecko wcale nie trzeba z nich rezygnować. A gdzie jest "Zielona tawerna"? My chodzimy do innej knajpki (Wietrzna Góra czy coś takiego), ale nie dlatego żeby była jakaś wyjątkowo ekstra, tylko z przyzwyczajenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: Kazimierz Dolny 22.01.07, 13:26 byłam na weekendzie majowym, superr pięknie wszędzie na piechote i buty zwaliłam w wąozie, bo było po ulewie a glina do kolan Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: Kazimierz Dolny 22.01.07, 17:08 a ja jak jestem u rodziców, to do Kazimierza mam 12 km i czasem jeździemy z tatą tylko po babeczki z jabłkiem z piekarni Sarzyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: Kazimierz Dolny 22.01.07, 17:40 ojej na sama myśl o tej piekarnio-cistkarni poczułam zapach, ale wybór że zwariować można jak stałam w kolejce to czułam sie jak osiołek co mu w żłoby dano, na co sie zdecydować, szkoda było czegoś nie spróbować, a wszystkiego sie nie da Odpowiedz Link Zgłoś
zuzikowa-mama e tam 22.01.07, 17:58 drogie miasteczko dla zblazowanej warszawki.Ostatnio dołączył do Kazimierza Garwolin,Zwoleń i Radom.Kiedyś miasteczko miało swoją specyficzną atmosferę,teraz stało się snobistycznym wypadem weekendowym. Można pochwalić się w poniedziałek w pracy,że na kawie byliśmy w Kazimierzu. Dopóki tego miasteczka nie dopadła warszawa było super wypadem na wagary. Teraz drogo,brudno i wszędzie pełno ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: e tam 22.01.07, 18:15 i tu muszę się zgodzić! Kazimierz się zmienił odkąd stał się modnym kierunkiem tzw. warszawki ale w tygodniu, w normalny dzień jeszcze jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamodras Re: e tam 22.01.07, 18:22 Zblazowana warszawka to chyba o mnie. Madafaka, kto by pomyślał. Odpowiedz Link Zgłoś
nova_lijka Re: e tam 22.01.07, 18:25 Też jesteś wieśniarą co się lansuje po kazimierzach? Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: e tam 22.01.07, 18:38 nie wiem czy jesteście zbazowane, czy nie, ale faktem jest, że Kazimierz jest modnym kierunkiem wypadów weekendowych, i od różnych się tam roi od takich, którzy jadą tylko po to, żeby, jak ktoś wcześniej napisał, pochwalić się potem w pracy, że byli W KAZIMIERZU też... i to niestety wpływa na kilmat Kazimierza Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamodras Re: e tam 22.01.07, 18:55 Ty to jesteś mega wieśniarą, bo nie dosyć, że się lansujesz, to jeszcze chwalisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
utka2 Re: e tam 22.01.07, 23:29 > drogie miasteczko dla zblazowanej warszawki.Ostatnio dołączył do Kazimierza > Garwolin,Zwoleń i Radom a co ciekawego jest np. w garwolinie i zwoleniu? bo porównania kompetnie nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzikowa-mama garwolin,zwoleń,radom 23.01.07, 09:00 utka2 napisała: > > drogie miasteczko dla zblazowanej warszawki.Ostatnio dołączył do Kazimier > za > > Garwolin,Zwoleń i Radom > > a co ciekawego jest np. w garwolinie i zwoleniu? bo porównania kompetnie nie > rozumiem? Trzy mega wieśniackie miejscowości.Buraki "dorobione" na papryce i truskawkach. Jeszcze w zyciu nie widziałam kulturalnego kierowcy z rejestracją wr,wzw czy wg. Truskawy jadące do Kazimierza na weekend.A fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
utka2 Re: garwolin,zwoleń,radom 23.01.07, 09:48 a to szkoda, bo kiedyś bardzo często pojawiałam się czerwonym punto w warszawie właśnie na n-rach WG.Popatrzyłabyś wtedy na kulturalnego kierowce A w ogóle to chyba jakies kompleksy masz. I na dodatek zamiast leczyć je u psychologa to leczysz na forum - i to na jakim - o wakacjach. Chyba zupełnie pomyliłaś tematy Pozdrowienia z buraczanego Garwolina. Nam przynajmniej słoma z butów nie wystaje. MOze dlatego, ze nadal na drzewach siedzimy i butów nie potrzebujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Kazimierz Dolny 22.01.07, 18:02 my zawsze odwiedzamy Fryzjera. Ale na dluzsza mete to nie ma tam co robic poza chlaniem i lazeniem po wawozach.Bo ile mozna w te same miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: Kazimierz Dolny 22.01.07, 22:38 o to,to..Fryzjer...dobrze można zjeśc a i fajny klimacik poczuć Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Kazimierz Dolny 22.01.07, 19:38 Miasteczko owo będzie mi się już zawsze kojarzyło z najpiękniejszymi i najbardziej magicznymi dniami mojego życia I utopiłam tam plecak w Wiśle... Odpowiedz Link Zgłoś