lenap1 01.02.07, 22:56 Chciałabym wysłac Dziadków z dziećmi 3 i 7 lat na wakacyjny odpoczynek, do gospodarstwa agroturystycznego lub wynając działkę niedaleko od Warszawy, nad woda.Może ktoś zna jakieś fajne , niedrogie miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tezmama1 Re: Domek w okolicach W-wy 27.02.07, 19:22 Czy chodzi Ci o wysłanie rodzinki tylko i wyłącznie do gospodarstwa/domku, bo samo miasto wydaje Ci sie mało atrakcyjne lub sama mieszkasz w WarszawiE? Pytam mając na myśli mieszkanie do wynajęcia pod samą W-wą w atrakcyjnym dla dzieci miejscu - blisko ogrodu botanicznego. Co rozumiesz pod pojęciem niedrogie? Ile za dobę, ile za m-c? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek15 Re: Domek w okolicach W-wy 01.03.07, 12:02 jak ja byłam mała jeżdziłam z dziadkami do świdra nad rzekę , był osrodek z domkami. moze poszukaj w necie czy nadal cos takiego jest. a jeździłam też do miejscowości Loretto niedaleko wyszkowa nad rzeka Liwiec. w powsinie też wynajmuja domki. a moze ktoś ma fajną działke i wynajał by na kilka tygodni? pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
kotek15 Re: Domek w okolicach W-wy 01.03.07, 14:41 a moze nad Zalewem Zegrzyńskim, tam jest dużo ośrodków pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś