Dodaj do ulubionych

Ustka- lipiec 2003r

25.05.03, 17:27
Czy któraś z emam wybiera się w pierszym tygodniu do Ustki? Miło byłoby
spotkać bratnią duszę na plaży. Ja jadę z 19 miesięczna Zuzią
Obserwuj wątek
    • malflu Re: Ustka- lipiec 2003r 04.06.03, 23:25
      Buuu, nikt nie jedzie, czy nikt się nie chcę spotkać!
    • agasz3 Re: Ustka- lipiec 2003r 05.06.03, 09:03
      Wybieram sie nad morze i jeszcze nie wiem dokładnie w jakie miejsce-jestem na
      etapie poszukiwań-może być i Ustka. tylko, że planujemy 2-gą połowę lipca.
      Jedziemy z dwójka dzieci Oleńka ma 6 lat i jest wspamiałą opiekunka
      dzieciaczków a Adaś 15 miesięcy( w lipcu już 16). czy mogłabys podzielic się
      jakimiś fajnymi namiarami na kwatery z dobrymi warunkami i najlepiej
      wyżywieniem. pozdrawiam Agnieszka
      • malflu Re: Ustka- lipiec 2003r 05.06.03, 23:16
        Ja jadę w pierwszej połowie lipca. Niestety mamy wynajęte przez naszych
        znajomych mieszkanie- więc w sprawie kwater nie wiele mogę pomóc, dziękuję za
        odzew i życzę udanych wakacji!
      • mmarusia Re: Ustka- lipiec 2003r 07.06.03, 18:57
        Ja mam sprawdzona kwatere w Sopocie.Pani odstepuje swoje mieszkanie i
        zamieszkuje w przybudowce.Mieszkanie to:2 pokoje(przechodnie),kuchnia i
        lazienka z WC.Kuchnia ,lazienka i jeden pokoj sa malutkie,ale wyposazone prawie
        jak w domu:lodowka,kuchenka gazowa,pralka autom.Sa dwa segmenty mebli i 3 lata
        temu do spania byly 2 wersalki.Mieszkanie jest na parterze,samochod parkuje sie
        w podworzu,tuz pod klatka,a pani pilnuje calego dobytku.Wyzywienie mozna
        wykupic sobie w osrodku wczasowym tuz za plotem.Do morza jest z 50-70m.Nam sie
        tam podobalo i w tym roku rowniez jedziemy.Zakupy robimy raz na kilka dni z
        pobliskim centrum handlowym i gotuje obiady sama.Zreszta wlascicielka jest tak
        mila,ze sama podrzucala nam a to zupke dla dziecka,a to ciasto do kawy.Miodzio
        jak dla mnie,ale gusty sa rozne.Wtedy cena za dobe wynosila 100zl.Nie wiem jak
        teraz.Gdyby cie interesowalo to mam nr.tel. i moge podac.
    • ludek_edziecko Re: Ustka- lipiec 2003r 10.06.03, 09:10
      Witam,

my wybieramy się do Ustki od 19.07 do 02.08.03 r. Znalazłam w necie ciekawą
      ofertę, mam nadzieję, że taka okaże się również w rzeczywistości. Jeśli ktoś
      jest zainteresowany to mogę podać namiary.
      Chętnie poznamy innych erodziców i edzieciaczki. Diana w wakacje będzie miała
      2,5 roku

Pozdrawiam
      Ludek
      • jr25 Re: Ustka- lipiec 2003r 13.06.03, 13:26
        Jedziemy do Ustki na tydzień od 7 lipca z naszym synkiem Kubusiem(2 latka).
        Mieszkać będziemy w ośrodku "Niewiadów". Chętnie się spotkamy. Czekam na
        odpowiedź. Możesz teżpisać na adres jr25@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka