reniula1 29.05.03, 20:43 Dziewczyny czy znacie jakieś miejsca godne polecenia na Słowacji, interesują mnie rejony górskie (szlaki do łażenia),niezbyt drogie ok 25pln za łepek i miejsce gdzie toleruja dzieci. Poradżcie coś. Reniula mama Ani. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_ma Re: Polećcie coś na Słowacji 30.05.03, 10:45 Mogę Ci polecić Słowacki Raj, rewelacyjne i niedrogie miejsce. Tani kamping Podlesok, który jest świetnym miejscem wypadowym na większość szlaków - w zeszłym roku byłam tam w podróży poślubnej i byłam zachwycona. Nie wiem w jakim wieku masz dzieciaki ale jeśli powyżej 6 lat to zapewne będą się tam doskonale bawić. Na szlakach trzeba się trochę powspinać po dość wysokich drabinkach, połazić po omszałych pniach i kamieniach, połazić po potokach i przy wodospadach. Szczerze polecam. Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
aronka1 Re: Polećcie coś na Słowacji 31.05.03, 17:40 Magda poleca Ci Słowacki Raj. Nie byłam, ale się nasłuchałam... Podobno rzeczywiście raj! Przepięknie! Natomiast ja byłam całe wieki temu w Zubercu. Piękna trasa przez Rohaće. Potoki, wodospady, co jakiś czas tablica opisująca roślinność, zwierzęta, wody w Tatrach. Niestety, nie podam żadnych namiarów. Byłam wtedy z moim ówczesnym "narzeczonym", Słowakiem i on wszystko organizował. Mieszkaliśmy w domku, przy jakiejś rodzinie, mieliśmy wszystko osobne, z pełnym wyposażeniem (kuchnia!) i w ogóle było super! Zuberec polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
arconiak Re: Polećcie coś na Słowacji 02.06.03, 19:54 Czołem! tak polecam Słowacki Raj zresztą sie wybieramy w drugiej połowie sierpnia i uderzamy w te urokliwe miejsca a scislej w Dedinkach zapuszczamy na krótko korzenie z 5-mc bobasem. p.s. wybieram sie po raz trzeci ))) Odpowiedz Link Zgłoś