yeti39 16.05.07, 10:55 Czy któraś z Was była tam ze swoimi pociechami? Jak tam jest? Jaka plaża i jaka miejscowośc? Jakieś atrakcje, jedzenie? A może lepiej Krynica Morska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tusia163 Re: Katy Rybackie z 7-latkiem 16.05.07, 13:23 Witam, byłam w zeszłym roku w pobliskim Jantarze. Jeśli chce się naprawdę wypocząć to polecam. Są to nieduże, a dzięki temu nieprzeludnione nadmorskie miejscowości. Cisza i spokój. Mam tylko zastrzeżenia co do czystości plaży i wody w morzu. A Krynica Morska to przepiękny kurort! Odpowiedz Link Zgłoś
madziejka2 Re: Katy Rybackie z 7-latkiem 16.05.07, 21:23 Kąty to moja ulubiona miejscowość. Być może przyzwyczajenie i sentyment.... Kiedyś już pisałam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=595&w=12334408&a=14006919 Odpowiedz Link Zgłoś
yeti39 Re: Katy Rybackie z 7-latkiem 17.05.07, 11:18 Dzięki za odpowiedzi, mam jeszcze jedno pytanie czy znacie pokoje "pod skarpą" na rybackiej 145 lub kwatere na rybackiej 30 bo dość fajnie wygladają ich stronki w internecie ale wolałabym wiedzieć jak jest w realu tzn. właściciele, warunki i itd. Odpowiedz Link Zgłoś
bezi Re: Katy Rybackie z 7-latkiem 19.05.07, 12:29 Byłam POd skarpą 3 lata temu. B. sympatyczny właściciel p. Lucjan. Co sobotę wędził ryby dla wszystkich i było coś w stylu ogniska dla wczasowiczów, ze śpiewami, piwem itp. Ja nie jestm entuzjastką, ale co kto lubi. Dość duży teren ogrodzony z oczkiem wodnym i altanką. Jakieś zabawki dla dzieci chyba były, jakiś basenik czy coś. POkoje dośc małe, ale symaptycznie urządzone sosnowymi meblami. łazienki przy pokojach maluśkie. LOdówka na korytarzu. Kuchnia do dyspozycji. Na plażę przez las szybkim krokiem idzie się ok. 15-20 min. (komary o każdej porze). MOżna jeździć samochodem na główną plażę, to zajmuje mniej więcej podobną ilośc czasu. Dośc daleko do "centrum" Kątów. Atrakcji nie ma za dużo (to dla mnie plus). W Krynicy za to mnówstwo. Jeszcze coś: ulica Rybacka jest głowną ulicą Kątów, nią jedzie się do Krynicy i do Gdańska. W sezonie w weekendy przy zmianie turnusów zdarzają się korki. I Pod Skarpą i Rybacka 30 są tuż przy ulicy. W tym drugim miejscu nie byłam, moge tylko napisać, że jest w "centrum", czyli do sklepu, kioski i smażalni bliżej i na główną plażę bliżej. Polecam z całego serca kwaterę www.mierzeja.pl/miasta/katyrybackie/katy4.php byliśmy 2 razy, też przy ulicy, ale widok na zalew, super duże pokoje, czysto, kuchnia dla gości, mniejszy teren, ale huśtawka jest. Pytaj o pokoje od ulicy (są 4 duże, 2 na piętrze i 2 na parterze). Odpowiedz Link Zgłoś
bezi Re: Katy Rybackie z 7-latkiem 19.05.07, 12:33 Jeszcze raz: kwatera ul. Kwiatowa 1 www.bursztynek.mierzeja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
madziejka2 Re: Katy Rybackie z 7-latkiem 23.05.07, 08:22 Bardzo fajna ta kwatera, mili własciciele. Odpowiedz Link Zgłoś
yeti39 Re: Katy Rybackie z 7-latkiem 23.05.07, 21:11 Dzieki za polecenie kwatery ale w Bursztynku juz nie ma pokoju z łazienką więc szukam czegoś innego. A może znacie wille Finezja. Odpowiedz Link Zgłoś