kumpel201 29.05.07, 11:22 Cześć forumowicze może wy mi doradzicie gdzie najlepiej jechać nad może z 10- miesięcznym niemowlakiem. Może już któreś z was było i ma miłe wspomnienia z zamtąd. Proszę o odpowiedzi. Z góry dziękuję!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sulimo3 Re: Wczasy nad morzem 29.05.07, 12:35 ja byłam na początku maja było super w Krynicy Morskiej w Wawy jest nie daleko a i miejsce typowo rodzinne, dużo spacerowaliśmy po lesie, fajne szlaki, szeroka plaża, znowu się tam wybieramy Odpowiedz Link Zgłoś
nataliak9 Re: Wczasy nad morzem 29.05.07, 12:41 mnie sie bardzo podoba w Helu, szerokie plaże, lasek, itp. oraz w rewalu. natomiast nastawić się trzeba, że będzie raczej sporo ludzi w sezonie, chyba,że czerwiec lub wrzesień. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
majunia01 Re: Wczasy nad morzem 29.05.07, 13:02 ja polecam dzwiżyno blisko plaża i dużo spokoju łady zakątek jade w tym roku ale po20 sierpnia bo mniej ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kumpel201 Re: Wczasy nad morzem 29.05.07, 14:30 Ja wyjeżdżam z rodzonką 20 lipca. dziękuję za pomoc przejże oferty w internecie Odpowiedz Link Zgłoś