Dodaj do ulubionych

Ciche miejsce nad morzem na wakacje z roczniakiem

06.06.07, 11:39
Znacie takie? Chciałabym uniknąć typowych miejscowości wypoczynkowych z
hałaśliwym centrum i straganem dla urlopowiczów.
Jakieś z fajną przyrodą, spokojną czystą plażą.
Liczę na sugestie miejscowości, ale też konkretnych kwater czy pensjonatów.
Aha i najfajniejsze byłyby takie pensjonaty nastawione na rodziny z dziećmi -
z placem zabaw i możliwością wypożyczenia łóżeczka.
Obserwuj wątek
    • madziaaaa Re: Ciche miejsce nad morzem na wakacje z rocznia 06.06.07, 11:43
      Grzybowo kolo Kolobrzegu. Polecam.
    • zonazona Re: Ciche miejsce nad morzem na wakacje z rocznia 06.06.07, 11:46
      Rogowo k/Kołobrzegu. Cichszego i bardziej ustronnego nie znajdziesz smile. Jest
      tam jeden ośrodek, z placem zabaw itp, ale nie pamiętam jak sie zowie
      • zebra51 Re: Ciche miejsce nad morzem na wakacje z rocznia 06.06.07, 11:46
        Gąski
    • joana12 Re: Ciche miejsce nad morzem na wakacje z rocznia 06.06.07, 12:28
      Gąski i Piaski. Sprawdzone osobiście. Polecam
      • tolka11 Re: Ciche miejsce nad morzem na wakacje z rocznia 06.06.07, 14:19
        Ja do Grzybowa już nie jeżdżę ze względu na przeludnienie, pełną plaże i
        dudnienie muzyki. Chyba, że poza sezonem Jeżdżę do Sasina [ok. 16 km od Łeby],
        puste plaże, 2 sklepy, zero pokus dla dzieci. Jedyny [dla niektórych] mankament
        jest taki, że do plaży piechotą lub na rowerze [przez las] jest 2 kilometry.
        ale mnie to akurat nie przeszkadza.
    • kicia031 Re: Ciche miejsce nad morzem na wakacje z rocznia 06.06.07, 14:23
      Poddąbie
      • mea8 Re: Ciche miejsce nad morzem na wakacje z rocznia 06.06.07, 15:27
        Łukęcin. My w tym roku jedziemy z małym juz 2 raz (ma 1,5 roczku).
        • poccnr do mea8! 29.06.07, 11:54
          mea8 napisała:

> Łukęcin. My w tym roku jedziemy z małym juz 2 raz (ma 1,5 roczku).

Poproszę o namiarysmile
      • patysiak Re: Ciche miejsce nad morzem na wakacje z rocznia 24.06.07, 18:14
        jak dla mnie brak zjazdu dla wozkow wyklucza poddebie choc miejsce piekne
    • soemi Re: Ciche miejsce nad morzem na wakacje z rocznia 06.06.07, 15:34
      Białogóra, może nie ciche i super odludne ale dobre dojście do plaży z wózkami -
      asfalt- na plazy jeszcze kawałkiem zbite z desek podesty na prowadzenie wózka.
      Miejscowość typowo rodzinna, setki wózków. Podobno jest postawiony nowy plac
      zabaw z funduszy Unii Europejskiej, jedziemy juz za 10 dni, nie moge sie
      doczekać smile Zapraszam Jak będziesz chciała namiary pisz na prv.
      • boranet Re: Ciche miejsce nad morzem na wakacje z rocznia 06.06.07, 15:37

Polecam Jarosławiec. Byłam tam z dzieckiem w maju br.
        • mmdziedzic Re: Ciche miejsce nad morzem na wakacje z rocznia 08.06.07, 22:40
          Aja polecam Debki - np Brzozowy Dworek lub Pensjonat Pod Debem. Szczegolnie
          czerwiec i wrzesien. Oba ensjonaty w 100 % dla dzieci. Łóżeczka, wanienki etc.
          Polecam- Małgosia ( Mama 1,5 Hanki i 4 letniego Stasia ) byliśmy w zeszłym roku
          Hanka miała 6 miesięcy i uff, uff jedziemy za tydzien.
        • magmat4 Re: Ciche miejsce nad morzem na wakacje z rocznia 09.06.07, 00:18
          My wybieramy się do Jarosławca w sierpniu - z dwojgiem dzieci. Proszę o bliższe
          informacje dotyczące tej miejscowości głównie chodzi o zejścia na plażę, da się
          wjechać wózkiem? Kto był proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
          • niutas Re: Ciche miejsce nad morzem na wakacje z rocznia 18.06.07, 09:59
            My również wybieramy sie z dwójka dzieci smile) i będziemy od 18-tego w Panoramie
            Morskiej smile W Jarosławcu jest zrobiony zjazd dla wózków na plażę - właśnie na
            wysokości ośrodka Panorama. Pozdrawiam
            • martiii13 do mmdziedzic 18.06.07, 21:17
              A jak sie ksztaltuja ceny w tym Brzozowym Dworku?
    • biba23 Re: Ciche miejsce nad morzem na wakacje z rocznia 20.06.07, 14:19
      Piaski albo Kuźnica pzdr
    • bba75 Dąbki Bobolin 20.06.07, 20:13
      Ja jadę z 1,5 rocznym i 7-letnią tutaj:

domki-letniskowe.nalato.pl/dojazd.html

A może ktoś tam był?
      Mam nadzieję, że będzie fajnie
      • mm-f Re: Dąbki Bobolin 21.06.07, 12:34
        Zdecydowanie Kuźnica. Cicho i spokojnie dużo miejsca na plaży i co
        najważniejsze blisko do plaży tak więc nie trzeba wszystkich dziecięcych
        klamotów ciągnąc kilometrami. My tam jedziemy w Lipcu z 1,5 maluchem.
    • patysiak Re: Ciche miejsce nad morzem na wakacje z rocznia 24.06.07, 18:16
      Karwia. moze nie jest cichutka i malutka ale jest nastawiona na rodziny z
      dziecmi. brak dyskotek itd. ladna plaza.
    • betka20 Re: Ciche miejsce nad morzem na wakacje z rocznia 25.06.07, 22:29
      właśnie wróciłam z takiego miejsca i bardzo gorąco polecam .To jest
      gospodarstwo agroturystyczne w Jantarze , nazywa się FARMA JANTAR znajdziesz w
      internecie bez problemu .Na terenie farmy jest do dyspozycji basen dla
      dorosłych i specjalny dla dzieci , super plac zabaw mini
      zoo ,konie,wypożyczalnia rowerów, domki są duże i super zadbane wyposażenie
      mnie zaskoczyło ,oczywiście łóżeczko można zarezerwować i wanienke też
      dają ,przed karzdym domkiem jest hamak.Plaża duża i nie zaludniona. Niestety my
      rezerwowaliśmy domek już w lutym i był ostatni.przed sezonem jest taniej , ale
      ośrodek wart jest takiejsumy POLECAM!!!!
      • marysiowamama popieram FARMA JANTAR !!! 26.06.07, 13:17
        Bylismy w Jantarze na FARMIE JANTAR. Miejsce super !!! dla
        rodzin z dziecmi. Polecam serdecznie zwłaszcza dla rodziców kilkulatków.
        Właściciele mega nastawieni na dzieci, którym trudno sie tam nudzić. Super
        place zabaw dostosowane do różnych grup wiekowych, stajnia, mini zoo
        (strusie, osioł, lamy, kozy, owce, barany itd - które codziennie moja Marysia
        chodziła dokarmiać. Bardzo dbaja o małego wczasowicza, przy stajniach czekaja
        na dzieci torebki z suchym pieczywem dla zwierzaków. Do dyspozycji mielismy
        baseny dla dorosłych i dzieci. Przy basenach fotele do opalania. Miejsce na
        ognisko (oczywiscie przygotowane drewno, podpałka, kije ko kiełbasek, wiadro
        z woda do zagadszenia) stoły.
        Domek fajny ze wszystkim czego nam było potrzeba (hamak smile , weranda smile )
        Zauroczyli mnie tym że na poduszkach leżały cukierki czekajace na dzieci.
        Buuuu szkoda ze minęło...
        Ale do tego miejsca sie wraca i to wiem na pewno.
        Niestety rezerwowalismy pod koniec marca i to był ost.wolny domek i był on
        najmniejszy, ale są też w tej samej cenie domki z kominkami.
    • olamichal1 Re: Ciche miejsce nad morzem na wakacje z rocznia 28.06.07, 08:22
      Cichce i spokojne miejsce nad Polskim morzem to Białogóra jeździłąm tam z
      rodzicami jako dziecko potem z mezem teraz z dziecmi ale nei co roku w iinne
      miejsca róniez ale tam mozna zaznac spokoj nie taki jak w Krynicy Morksiej
      Juracie czy innych dużych kurortach przez duże "k", takze moge smiało pelecić
      Białogóre pozdrawiam Kaśka
    • blague Re: Ciche miejsce nad morzem na wakacje z rocznia 29.06.07, 00:40
      sianożęty polecam i jest zjazd dla wózków i cisza nocna dla knajp od 23, spokoj zero mlodziezy rozbawionej, polecam
    • czarnula28 www.giuseppesass.pl 29.06.07, 07:37
      nie w samym centrum, cisza, spokój....plac zabaw, blisko morza......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka