agichasz 04.02.08, 14:57 Wybieram sie z mezem i 2 dzieci w lipcu na Mierzeje Wislana. Poszukuje schludnych, milych pokoi, nie klitek z lazienka i mozliwoscia dostepu do kuchni. Bardzo proszę o wszystkie sprawdzone miejsca!!! Będę wdzięczna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arnika15 Re: Mierzeja Wiślana- o sprawdzone noclegi PROSZĘ 05.02.08, 08:24 Ja wynajmowałam 1-pokojowy apartament w Krynicy Morskiej Pokój z aneksem, łazienka, balkon), nowe budynki niedaleko morza, ul. Teleekspressu. Na pewno znajdziesz w googlu, bo wielu właścicieli je wynajmuje. Fajne miejsce, obok las a do morza parę minut, do centrum tak samo... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vernalis1 Re: Mierzeja Wiślana- o sprawdzone noclegi PROSZĘ 07.02.08, 11:45 Krynica Morska -Villa Viki -prowadzi ja młode małżenstwo z dwójka dzieci tam +/- 5 i 2 latka.Otwarci na sugestie i uczynni.Od Viki do "centrum" dosłowny rzut beretem -zwłaszcza do dobrze jak na taka miejscowosć zaopatrzonego sklepu spożywczo/przemysłowego pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
agichasz Re: Mierzeja Wiślana- o sprawdzone noclegi PROSZĘ 11.02.08, 11:50 Dziekuje. Wlsnie im sie przygladalam, ale jakos obawiam sie tlumów ludzi w tej Krynicy. Pomysle jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
vernalis1 Re: Mierzeja Wiślana- o sprawdzone noclegi PROSZĘ 12.02.08, 09:31 w wakacje wszędzie sa tłumy -i w Stegnie i w Kątach ... Odpowiedz Link Zgłoś