ammeux 05.03.08, 15:43 czy możecie polecić jakiś fajny pensjonat/gospodarstwo agro, w którym można miło spędzić Święta Wielkanocne? W tym roku chcę naprawdę odpocząc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nena22 Re: Polecam Giże 06.03.08, 14:27 Ja z czystym sumieniem mogę polecić Majątek Giże Państwa Marczaków. Agroturystka o wysokim standardzie. Spokój, cisza, bardzo czysto, teren ogromny, piękny z wieloma atrakcjami, jeziorko, sauna, place zabaw. Letnia, zadaszona szkola dla dzieci, trampolina, króliczki żywe. Kawa, herbata, kakao, mleko, płatki dla dzieci dostępne były przez cały dzień ( latem nawet donoszono nam lody na plażę ) Do Olecka ok. 5 km. Ja tam wracam każdego roku. Większość atrakcji dostępna pewnie głównie latem, no ale tak jest wszędzie. Trudno np. pływać w marcu w jeziorze... Ale reasumując miejsce jest naprawdę wyjatkowe i gorąco polecam www.ekoturystyka.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
paaala Re: Polecam Giże 07.03.08, 13:31 Też kiedyś interesowałam się tą ofertą - Giże. Ale 180 zł za dobę/osoba to dla mnie za drogo. Agroturystyka kojarzy mi się z nieco niższymi cenami. Na ostatnich feriach w Bukowinie w nowym, czystym pensjonacie za dobę z całodziennym, smacznym wyżywieniem płaciłam 85 zł. Odpowiedz Link Zgłoś