kornelcia79 03.07.08, 09:21 Szukam mam które podobnie jak ja wybierają się same ze swoimi pociechami nad morze bo w towarzystwie zawsze rażniej Może polecicie jakieś fajne miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamalej1 Re: samotne mamy z dziecmi nad morze 03.07.08, 12:54 jade koło 10 lipca z 6 latką i 2 latkiem do chłapowa jade z przyczepą Odpowiedz Link Zgłoś
kornelcia79 Re: samotne mamy z dziecmi nad morze 03.07.08, 13:38 Niestety nie mam przyczepy interesują mnie bardziej jakieś ośrodki lub kwatery prywatne najchętniej z jakimś placem zabaw w okolicy dla mojego 3 latka ale dzięki za post...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mearulezz Re: samotne mamy z dziecmi nad morze 03.07.08, 13:52 ja tez jade sama bo maz nie ma urlopu- jade z 8-latka i 14 miesieczna. termin -jak najszybciej- jak cos znajdziesz dak\j znak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olik7 Re: samotne mamy z dziecmi nad morze 03.07.08, 14:28 Polecam wątek Samodzielne wakacje na Samodzielnej mamie. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: samotne mamy z dziecmi nad morze 03.07.08, 17:31 jadę z moim prawie 7 latkiem 10-23 sierpnia do Chłapowa + kuzynka z jej trójką zatem zapraszamy do towarzystwa. Noclegi mamy w Batorym Iza Odpowiedz Link Zgłoś
kornelcia79 Re: samotne mamy z dziecmi nad morze 03.07.08, 23:03 Chętnie wybrałabym się w lipcu z moja dwójką 3lata i 9 mcy i choć przejrzałam milion ofert jakoś nic mnie nie zauroczyło niestety...ponadto mam nadzieję że odezwie się jakaś mama przedszkolaka która również szuka towarzystwa nie tylko dla siebie ale i dla swojej pociechy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś