jonaska 20.08.08, 22:06 mysle,ze moze jakies last minute jeszcze gdzies z biura podrozy. ale mam dla dzieci tylko dowody osobiste, gdzie wystarcza mi dowody dla nich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: gdzie wystarcza mi dowody osob. dzieci na wyj 20.08.08, 22:39 Wystraczą tylko w Unii europejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska Re: gdzie wystarcza mi dowody osob. dzieci na wyj 21.08.08, 07:17 no tak tylko czy mimo wszystko biura podrozy nie wymagaja jednak paszportow dla dzieci...zadzwonie dzis, sprawdze...chyba dam spokoj z tym morzem w kieposka pogode i skoczymy gdzies, gdzie cieplej Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 biura podrózny 21.08.08, 08:06 nie mają nic do paszportów ani nie mają prawa ich wymagać, takie prawo maja slużby graniczne danego kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska Re: biura podrózny 21.08.08, 13:24 zero miejsc...nic a nic nie znalazlam...o... wszedzie wszystko wykupione. chyba pozostaje morze jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_zet Re: biura podrózny 21.08.08, 13:38 Niemożliwe. Zawsze się coś znajdzie. Gdzie szukałaś? Na jakiś portalach? Odpowiedz Link Zgłoś
maurra Re: biura podrózny 21.08.08, 13:44 wszędzie w UE możesz jechać na same paszporty najtańsza jest chyba Grecja jonaska napisała: > zero miejsc...nic a nic nie znalazlam...o... > wszedzie wszystko wykupione. Nie może być zobacz na wakacje pl. na bank znajdziesz lasta nad ciepłym morzem Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_zet Re: biura podrózny 21.08.08, 13:46 Zobacz też www.travelplanet.pl i www.traveligo.pl Jeśli mieszkasz blisko niemieckiej granicy, mogę Ci podać kilka adresów do szukania wylotów z Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska Re: biura podrózny 21.08.08, 21:43 szukalam w neckermanie, tui, triada...cos tam jeszcze. dzwonilam po kolei jak w googlach lecialo. postanowilismy pojechac nD MORZE, TAK JAK ZAPLANOWALISMY,za jakis czas gdzies dalej... Odpowiedz Link Zgłoś