pantalon 07.01.09, 15:04 gdzie sie wybrac z dziecmi - przedzial wiekowy 5-8 lat niedaleko granicy? Ktos moze polecic jakies konkretne miejsce PanTalon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: baseny termalne na Slowacji 07.01.09, 20:55 W sumie najbardziej znana i chyba najlepsza będzie Tatralandia. Dla takich maluchów nie widzę innego miejsca. Jest jeszcze Basenova i Liptowski Jan ale bez porównania z Tatralandią, zbyt mało atrakcji. Jest jeszcze aquapark w Popradzie i pewnie parę innych mniejszych basenów. Odpowiedz Link Zgłoś
mast1 Re: baseny termalne na Slowacji 08.01.09, 12:42 Tatralandia - najwięcej atrakcji i największe tłumy. Besenova - też było fajnie - mniej ludzi, ale tylko 2 baseny wewnątrz, 1 termalny z masażami wodnymi, drugi chłodniejszy, do pływania z 1 zjeżdżalnią Byłam w zeszłym roku zimą w Słowacji i jeździliśmy na zmianę do Tatralandii i Besenovej. W Popradzie nie byłam, ale też ma dobre opinie. Rozszerzyła się też oferta w Meanderpark w Oravicach. Jest w czym wybierać Odpowiedz Link Zgłoś
memorablemoments Re: baseny termalne na Slowacji 08.01.09, 21:11 A ja polecam troszkę dalej Kremnicę i Velky Meder. BYlem i wrócilem zadowolony. Zdjecia na www.wawerek.eu Odpowiedz Link Zgłoś