marcysia51 07.01.09, 23:25 Witam, po długich namysłach wybraliśmy jednak Majorke i hotel Simar.Lecimy 6 czerwca. Był ktoś tam może? Bardzo prosiłabym o opinie,z góry bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia25251 Re: Majorka,hotel Simar 13.01.09, 00:52 Byłam w sierpniu 2008 i wyraziłam swoja opinie na forum-hiszpania (poszukaj).Może sie będę powtarzać,ale polecam szczerze to miejsce.Byłam z 2 dzieci-7 lat i 5m-cy w sierpniu.Przepiękna okolica,z obu stron miasteczka możliwość wyjścia w góry-nawet z wózkiem-przepiękne widoki.Polecam zachód słońca na klifie po zchodniej stronie zatoczki-od głownej drogi pierwsza szutrowa droga w góre(nie przejmowac sie zakazem wjazdu)Miasteczko spokojne,ciche tylko 2 czy 3 hotele,hotel Simar w porządku,tylko 1 minus- z poziomu restauracji(czyli najnizszego poziomu dla windy,na ulicę trzeba pokonac jeszcze jeden poziom schodami to oczywiscie tylko problem dla wózka(ale zawsze ktos posłuzy z pomocą,zreszta nie jesteś sama)Jedzenie rewelacja,tylko przekaski w restauracji przy plaży marne delikatnie mówiąc.Pokoje czyste, z tarasami.Baseny są 2 ale jeden w tym samym hotelu tylko w drugiej części-trzeba przejść przez uliczkę(ale to żadna odległość-15m ,w porównaniu np z odległościami do basenu w niektórych hotelach w Egipcie),ten jest z barem.Drugi przy zejsciu na plażę,należący do hotelu Don pedro-ten bez baru.Plaża piaszczysta przy wejściu,pózniej troche skałek,jednego dnia morze spokojne tukusowe cudne,drugiego dnia super fale.Przy plazy kamienny taras z leżakami.Zazdroszczę.Koniecznie pojedźcie do Pollency i Valdemossy.Formentoru nie zaliczylismy z powodu leku wysokości,warunki drogowe ekstremalne i widoki też. Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Majorka,hotel Simar 13.01.09, 21:44 A wiesz może cos na temat promu do Barcelony? Czy jest daleko od hotelu? Dzieki za info ciesze się,że dokonałam dobrego wyboru, pozdrawima Martyna Odpowiedz Link Zgłoś
olgakw Re: Majorka,hotel Simar 14.01.09, 20:49 a z oferty których biur podrózy skorzystalyscie, jesli moge spytac? Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Majorka,hotel Simar 14.01.09, 21:52 Ja z sky club www.allinclusive.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
anettka Re: Majorka,hotel Simar 07.05.09, 14:04 Jadę do hotelu simar 13 czerwca, na 2 tygodnie, może się spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
olivka31 Re: Majorka,hotel Simar 07.05.09, 14:15 Ja osobiście nie byłam, ale kuzyn z żoną ,bardzo chwalili...byli już w różnych miejscach i hotelach ,ale tam podobało im się najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Majorka,hotel Simar 07.05.09, 21:55 O to napewno sie spotkamy,my tam będziemy do 20 czerwca Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anettka Re: Majorka,hotel Simar 08.05.09, 08:44 To fajnie, przywiozę Twoim chłopakom 2 koleżanki Co prawda nieco starsze, bo 7 i 3 ale może się dogadają Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Majorka,hotel Simar 08.05.09, 23:48 Oj to ta 7 letnia odpada ale 3 letnia chetnie zaapiekuje sie mój 5,5 letni synek on lubi młodsze dziewczynki.Jego narzeczona tez ma 3 latka Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś