leli1 03.03.09, 19:06 wybieram sie z rodzina, prosze o podpowiedz jesli ktos pamieta np z ostatnich wakacji po ile sa wstepy na baseny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azetka100 Re: Hajduszoboszlo 03.03.09, 20:40 Witam Nie wiem, czy dużo pomogę, ale byłam w zeszłym roku w Hajduszoboszlo i o ile pamiętam, wstęp jednorazowy (jednodniowy) dla osoby dorosłej na baseny wynosił coś ok. 16-17 zł. Ja akurat mieszkałam w hotelu, z którego wstęp na baseny był bezpłatny, więc biletów nie kupowałam. Pamiętam, że raz z ciekawości spojrzałam na ceny biletów, bo kilka lat wczesniej również tam byliśmy i nawet komentowałam głośno, że trochę zdrożały Wiem, ze można wykupić karnety na kilka dni (nie pamiętam dokładnie ale chyba na 5, 7 i więcej dni)i wtedy cena robi się przyzwoita. W tamtym roku jakoś nie szczególnie wystraszyły mnie ceny na basenach. Mogłam na wiele więcej sobie pozwolić niż kilka lat temu, ale być może to moje jakieś subiektywne odczucie. Ceny po prostu zbliżone do naszych np. nadmorskich,ale jedzonko fajne i inne niż u nas. Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku Azetka Odpowiedz Link Zgłoś