smakulaa 30.03.09, 21:48 Witam, czy któraś z Mam była lub wybiera się do tego hotelu na Krecie? My mamy zarezerwowane wakacje z naszym Maleństwem w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neronka Re: KRETA - Neptuno Mare Blue 31.03.09, 14:05 Podaj linka do oferty którą kupiłaś. To jest chyba hotel Orange Neptuno Beach w Amudarze tylko ma zmieniona nazwę. Jesli to ten sanm to mogę opisac. Odpowiedz Link Zgłoś
smakulaa Re: KRETA - Neptuno Mare Blue 31.03.09, 15:48 www.scanholiday.pl/html/10125021.php3 oto link, ja w scanie usłyszałam dobreopinie o tym hotelu, mam nadzieję zę tak będzie, bo lecimy tam z naszą małą córcią, Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: KRETA - Neptuno Mare Blue 31.03.09, 16:44 Byliśmy obok w Armonii kilka lat temu ,piękna piaszczysta plaża dla dzieciaków .Sama miejscowość to jedna ulica z hotelami i knajpkami po obu stronach ulicy.No i te kominy widoczne z plaży jeśli dobrze pamiętam elektrociepłownia ale nie są uciążliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
smakulaa Re: KRETA - Neptuno Mare Blue 31.03.09, 17:07 o tych kominach czytałam, W biurze podróźy powiedziano nam że to nie powoduje utrudnień w pobycie. Nam zależało na miejscowości z piękną plażą, tak by nasze małe bobo mogło baraszkować, no i padło na amoudarę. Mam nadzieję że to będą piękne wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: KRETA - Neptuno Mare Blue 31.03.09, 19:42 Plaża jest świetna jeśli będziecie mieli trochę czasu polecam wypożyczenie samochodu i obowiązkowo Elafonasi po drodze Chania. No i Agios Nikolaos nie wiem czy dobrze napisałem ale polecam- udanego urlopu zycze Kreta jest cudowna Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: KRETA - Neptuno Mare Blue 01.04.09, 10:59 Tak to hotel który jeszcze 2 lata temu nazywał się Orange Neptuno Beach. Jest fajny i lezy rzeczywiście przy samej plaży. Sama Amoudara to typowa turystyczna miejsacowość, dużo knajpek, sklepików, jedna długa ulica, ale wieczorami jest gdzie się przejść. elektrownia nie przeszkadza , jest z drugiej strony Amoudary. Blisko stamtąd do Heraklionu i żeby pojeździć po centralnej części wyspy. Polecam wam pojechanie na wycieczkę do Matali i na chrissi - cudna, złota wysepka. Daleko stamtąd niestety na Elafonissi i Falasarnę najładniejsze plaże na wyspie a myslę że byłoby warto. Załączam Ci linka do zdjęć m.in z Krety: picasaweb.google.com/autoway.grecja Jesli będzie Cię interesować wynajem auta to pytaj albo pisz na priv (reklam zamieszczać tu nie można) Odpowiedz Link Zgłoś
smakulaa Re: KRETA - Neptuno Mare Blue 01.04.09, 15:51 dzięki serdeczne zalinka, pooglądamy z mężem, co do autka to juz wynajeliśmy, . przegladniemy ftki i dam znać Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: KRETA - Neptuno Mare Blue 01.04.09, 19:58 Cześć A gdzie wynajełąś autko? Bo szukam dobrej oferty? k. Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: KRETA - Neptuno Mare Blue 02.04.09, 09:15 W Amudarze jest kilka wypożyczalni z czego jedą prowadzą dwie polki i u nich zawsze dostaniecie jakiś rabat . Odpowiedz Link Zgłoś
smakulaa Re: KRETA - Neptuno Mare Blue 02.04.09, 10:45 witam serdecznie, auto rezerowowaliśmy on line juz jakis czas temu, powiem szczerze że cena była korzystna w porwnaniu do innych ofer, które znaleźliśmy w sieci. stronka to atlaschoice Odpowiedz Link Zgłoś