jokam 04.12.03, 21:23 witam proszę o info na temat fajnej kwaterki/pensjonatu w Beskidzie śl, nie za drogiej, komfoftowej względnie , odpowiedniej dla 2-latka, okolica cicha, górki wystarcząjące na zjazd sankami... szczyrk, brenna, wisła itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_zet Re: kwatera/pensjonat Beskid Sląski-2+1 dwulatek 05.12.03, 08:58 Nie wiem jak w zimie a latem było całkiem fajnie www.ranchoadama.pl/ Magda Odpowiedz Link Zgłoś
jokam Re: kwatera/pensjonat Beskid Sląski-2+1 dwulatek 18.12.03, 21:46 a może coś jescze ??? zależy mi Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Re: kwatera/pensjonat Beskid Sląski-2+1 dwulatek 06.01.04, 10:43 Szczyrk - hotel Włokniarz - www.wlokniarz.com.pl. Blisko centrum - ważne przy spacerach z maluchem, ale w cichej okolicy, tuż przy hotelu górka w sam raz dla 2-latka, na miejscu wypożyczalnia sanek, nart, warunki lokalowe: standard przeciętny, nie będziesz się obawiać, że Twój dwulatek zniszczy superkomfortowe wyposażenie. Byłam tam na Święta Bożego Narodzenia z mężem i córką (dziś kończy 3-latka)- żałuję, że tylko kilka dni. Pozdrawiam Grażka Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Re: kwatera/pensjonat Beskid Sląski-2+1 dwulatek 06.01.04, 10:50 Polecam też hotel Beskidy w Wiśle. Ma kryty basen a w pobliżu małe górki na saenczki. Jedyny minus - daleko od centrum - trzeba z maluchem dojechać samochodem i tak pospacerować. Grażka Odpowiedz Link Zgłoś
paula71 Re: kwatera/pensjonat Beskid Sląski-2+1 dwulatek 23.01.04, 15:03 Byłam tam , cudowne miejsce : www.wegierska-gorka.opg.pl/romanka/ www.wojtatowka.turystyczny.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś