optymistka12393 19.05.09, 07:45 W dniach 28,05 do 17,06 jadę z 5letnim synem do Rabki do sanatorium.... Szukam opinii i mam którzy będą w tym terminie tam przebywać.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
optymistka12393 Re: W maju do Rabki.... 19.05.09, 15:20 w dokumentach mam szpital uzdrowiskowy a gdzie bedę zakwaterowana to nie mam pojęcia bo w papierach tego nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka12393 Re: W maju do Rabki.... 19.05.09, 19:21 mam leczenie w sanatorium uzdrowiskowym dla dzieci pod opieką osoby dorosłej do GÓRNOŚLĄSKI OŚRODEK REHABILITACJI DZIECI IM.DR A.SZEBESTY, GORD IM.DR A. SZEBESTY-SZPITAL UZDROWISKOWY DLA DZIECI RABKA ZDRÓJ UL.DIETLA 5 Odpowiedz Link Zgłoś
izasia Re: W maju do Rabki.... 19.05.09, 21:33 To jest dość spory ośrodek,w zacisznej części..trochę pod górkę.Tam chodziłam z córcią na wykupione przeze mnie zabiegi.Trochę rozmawiałam z mamai więc napisze to co mówiły.Przede wszystkim część pokoi jest z łazienką a część nie-kto pierwszy ten lepszy w zaklepaniu pokoju.Jedzenie skromne,jak to określały dziewczyny spokojnie można się odchudzać))Średnio smaczne. Jeżeli chodzi o zabiegi to moja córka miała masaż suchy u sympatycznego Pana i z tego byłam zadowolona,miała kąpiel perełkową i tu tez bardzo sympatyczne Panie, a także bioptrom ale tu średnio sympatyczna zarówno Pani jak i Pan. Mimo wszystko mam nadzieję ze będziesz zadowolona.Rabka jest piekna i mam nadzieję że wypoczynek Ci się uda.Napisałam tylko to co mi dziewczyny mówiły -ja tylko moge wypowiedzieć się o zabiegach które brała córka))) Miłego pobytu Iza Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka12393 Re: W maju do Rabki.... 20.05.09, 07:51 Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź.... I mam nadzieję że to będzie miły pobyt... Jak wrócę podzielę się swoimi wrażeniami... pozdrawiam... Agniaszka Odpowiedz Link Zgłoś
izasia Re: W maju do Rabki.... 20.05.09, 08:51 Ja tez mam nadzieję że będzie to miły pobyt...wiesz ja byłam tam rok temu,może coś się zmieniłoA po drugie najważniejsze by zabiegi były ok,jedzenie jak bedziesz głodna to dokupisz a pokój ..ważne by było czyściutko.Moim zdaniem najważniejsze ( prócz zabiegów) jest towarzystwo..jeżeli trafisz na fajną ekipe mam i dzieci to na pewno będzie super!!!!Tego Ci z całego serca życzę..no i duuuużo słoneczka))) Pozdrowionka Iza Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka831126 Re: W maju do Rabki.... 24.04.14, 14:38 Witam,my wybieramy sie na turnus 5.05.14-01.06.14 córka 8lat zostaje sama...czy ktos jedzie ze Śląska ??okolic Gliwic... Odpowiedz Link Zgłoś
sysim Re: W maju do Rabki.... 23.05.09, 00:47 Ja jadę z 4,5 letnim synem w tym samym terminie i do tego samego ośrodka ) Dzwoniłam tam i pani mi powiedziała, że turnus wcześniej oddają oddział po remoncie i wszystkie pokoje są z łazienkami, nie ma potrzeby wcześniej rezerwować. Jeżeli można wiedzieć skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka12393 Re: W maju do Rabki.... 25.05.09, 07:40 Jadę z Warszawy pociągiem więc ja już będę 27 koło 14 na miejscu więc juz czegoś konkretnego się dowiem... A Ty skąd jesteś??? Odpowiedz Link Zgłoś
akapu Re: W maju do Rabki.... 07.01.10, 21:48 Witam, też wybieram się z dzieckiem do samatorium GORD w Rabce. Będę wdzięczna jeśli któraś z mam będących ostatnio w tym sanatorium podzieli się wrażeniami z pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes2003 Re: W maju do Rabki.... 12.04.10, 16:03 A my jedziemy od 22 kwietnia do 13 maja...i też szukamy opinii. I towarzystwa - córeczka ma 4,5 roczku. Odpowiedz Link Zgłoś
jacenty7 Re: W maju do Rabki.... 04.05.10, 10:07 A to pech, bo my z 4letnim synem przyjezdzamy 14/05 na 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś