kasik07911 06.06.09, 00:06 CZY MÓGŁBY KTOS POLECIC JAKIES FAJNE MIEJSCE NA SPEDZIENIE W SIERPNIU WAKACJI Z 4 LATKIEM??DOBRZE JAK BYŁABY WODA ,PLAC ZABAW CIEKAWE ATRAKCJE DLA DZIECI? Z GÓRY WSZYSTKIEM DZIEKUJE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janusz573 agroturystyka z 4-latkiem 06.06.09, 17:32 Witam, ilu dniowy ma to być pobyt? 2 osoby dorosłe+czterolatek? Po tej info oferta na meila kontakt na jcierzniewski@epf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
g.tesmer Re: agroturystyka z 4-latkiem???? 06.06.09, 21:37 Zapraszamy do tradycyjnego gospodarstwa rolnego. Do dyspozycji gości checz - duża sala z aneksem kuchennym, dwa pokoje z łazienkami, zadaszony taras, plac rekreacyjny. Cicha okolica, blisko las. Do stadniny koni, jeziora i sklepu 4km. Mile widziane rodziny z dziećmi i osobami sprawnymi inaczej. Doskonałe warunki do organizowania warsztatów plenerowych, spotkań w gronie przyjaciół…. Umożliwiamy kontakt ze zwierzętami będącymi w gospodarstwie. Organizujmy kilku godzinne pobyty dla grup zorganizowanych(szkoły, przedszkola, kolonie i inne) połączone z biesiadą kaszubską.www.tesmer.kaszuby.info.pl tel 691688971 Odpowiedz Link Zgłoś
kasik07911 Re: agroturystyka z 4-latkiem???? 08.06.09, 23:46 jesli chodzi o adres pod brzozami to juz do Państwa dzwonilismy i nie mieli Państwo wolnego w sierpniu!ale bardzo dziekujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
a1563340 Re: agroturystyka z 4-latkiem???? 10.06.09, 14:07 Nie wiedziałam,ze w sierpniu nie ma miejsc. Nie jestem właścicielem Pod Brzozami, byłam tam z rodzinką i bardzo mi się podobało. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magbur Re: agroturystyka z 4-latkiem???? 10.06.09, 09:16 Wynajmę działkę rekreacyjną we wsi Topolina (pod Legionowem) ok. 30 km do W-wy. Duży, ogrodzony teren wśród zagospodarowanych działek. Domek 50 m2. Altanka, miejsce na ognisko, grill. Las, jezioro, cisza. Polecam. tel. 501-010-457. Odpowiedz Link Zgłoś
agro.kaszuby Agroturystyka nad jeziorem 17.06.09, 15:50 Zapraszamy na wczasy nad Jeziorem Jelenie: agroturystyka.kaszuby.org Dlaczego warto nas odwiedzić w skrócie: * Centrum Wdzydzkiego Parku Krajobrazowego -> Spokojna okolica, czyste powietrze, przepiękne krajobrazy * Jezioro Jelenie (północna odnoga Kaszubskiego Morza) , plaża i kąpielisko -> 250 m, * Wypożyczalnia sprzętu wodnego (kajaki, rowery wodne, windsurfing, żaglówki) -> 300 m, * Jazda konna -> na miejscu , * Las (liczne oznaczone ścieżki piesze i rowerowe) -> 100 m Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: agroturystyka z 4-latkiem???? 20.06.09, 23:28 wybieram się z mężem i 4latką na agrowczasy w przedgórze gór świętokszyskich na przełomie lipca/sierpnia. Jeśli jesteś zainteresowana, może uda się zgrać wspólne terminy? proszę o info na mail gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
montegeo Re: agroturystyka z 4-latkiem???? 21.06.09, 21:24 Dobre miejsce, gdzie dzieci mają warunki do zabawy jest TUTAJ. Obok także jest sympatycznie U Chłopa. Wkoło dużo atrakcji - mozna je obejrzeć TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
hazel7 Re: agroturystyka z 4-latkiem???? 03.08.09, 23:44 Polecam www.domdowynajecia.pl duży ogród, plac zabaw, różne gry dla dzieci, w pobliżu rzeka, basen, stadnina koni. Urocze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś