dare-czka 09.07.09, 13:49 Ma ktos swieze spostrzezenia?prosze o info.wybieram sie z 13 mies dzieckiem pod koniec sierpina i chcaialabym sie czegos od was dowiediec.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ineiz Re: Majorka-Club Cala Marsal 09.07.09, 23:07 Ja byłam w czerwcu z pięciolatkiem i byliśmy zadowoleni. Miasteczko jest małe i ciche, ale sympatyczne. Zatoka przepiękna. Hotel w porządku - bardzo rodzinny. Na terenie hotelu baseny, kort, siłownia, plac zabaw, kawiarnia, piękny duży ogród. Jedzenie dobre i duży wybór, szczególnie świeżych owoców. Poza tym w hotelu codziennie przez godzinę dyżuruje lekarz. Życzę miłego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
dare-czka Re: Majorka-Club Cala Marsal 10.07.09, 10:10 a jaki hotel?slyszalam ze nieco podstarzaly,chyba nie ma lodowki w pokoju? na forum z lat poprzednich czytalam ze sniadania ciagle te same i niezbyt smaczne?AA i jeszcze cos-czy sa jakies wieczorne animacje,muzyka itp? Odpowiedz Link Zgłoś
ineiz Re: Majorka-Club Cala Marsal 10.07.09, 11:35 Hotel rzeczywiście do najnowszych nie należy, ale jest czysty i schludny.Panie codziennie sprzątają. Łazienki czyste i przyjemne. Lodówek w pokojach nie ma a to dlatego, że raczej nie wolno przechowywać jedzenia. Rezydentka tłumaczyła, że mogą przyjść nieproszeni goście (mrówki jaszczurki i inne stworzonka)gdy pozostawi się w pokoju żywność. Na terenie hotelu są automaty z wodą, kawiarnia i bar, więc w razie nagłej potrzeby można skorzystać. Jeżeli chodzi o jadłodajnię to jest bardzo duża i ładna (szczególnie fajne są stoliki przy oknach z pięknym widokiem na ogród). My mieliśmy wykupioną opcję full board i rzeczywiście śniadania były najgorsze, ale zawsze da się coś wybrać. Do wyboru 4 rodzaje płatków śniadaniowych, mleko, pieczywo(bułeczki, chleb razowy i sucharki), nutella, dżemy, jajka(niestety zawsze na miękko albo sadzone), jajecznica, nieraz parówki, fasolka, wędliny i ser żółty,pomidory, jakieś słodkie rogaliki, palmiery, pączki, z owoców grejpfruty i kiwi. Napoje z dystrybutorów, czyli trzy rodzaje soków, woda, kawa (da się wypić,ale dla smakoszy kawy, dużo lepsza w hotelowym barze za 1,25 euro). Obiad i kolacja są o wiele bardziej urozmaicone. W telewizorze w pokoju można oglądać kilka polskich kanałów. Animacje były jakiś, ale niezbyt się tym interesowałam (chyba przed 21 dyskoteka dla dzieci, a później dla dorosłych), przy basenie też coś organizowali, no i na boisku jakieś gry, widziałam też, strzelanie z łuku. Trochę się rozpisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
dare-czka Re: Majorka-Club Cala Marsal 10.07.09, 12:32 wielkie dzieki za info.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś