czakoladka 12.07.09, 21:30 Czy ktoś kto był w Ustce z małym dzieckiem może podzielić się swoją opinią ? Jakie atrakcje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coop1 Re: Wakacje - Ustka - 4-latka 13.07.09, 11:52 Byłam rok temu i jadę za tydzień.Ustka to duże miasto ze wszystkimi nadmorskimi atrakcjami : wszelkiego rodzaju pojazdy, gocardy dla dzieci, ciuchcia,automaty,pamiątki.Jest kino.Na plaży był duży dmuchany smok ze zjeżdżalnią.Fajny piracki statek,którym można popłynąć.Są też organizowane wycieczki na Borholm, ale to bardziej dla rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
acha1 Re: Wakacje - Ustka - 4-latka 14.07.09, 19:56 Ja byłam z 4 latką w zeszłym roku przez cały miesiąc z marną pogodą. U nas jeszcze sprawdziła sie Kraina Jeża - to taki plac z kulkami pod dachem. W czasie deszczu sporo czasu tam spędziłyśmy. Troszeczkę za Ustką była stadnina koni a my znależliśmy jakieś gospodarstwo gdzie była rodzina kucyków. Jeden był nalutki i tam jeździliśmy głaskać i karmić. I tak jak przedmówczyni napisała wiele atrakcji w mieście. Teraz jadę na nadmorską wioskę mam nadzieję że moje dziecko jakoś to przeżyje i też jej sie spodoba. pozdrawiam i słonecznej pogody życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ibor20 Re: Wakacje - Ustka - 4-latka 14.07.09, 20:11 Polecam wizytę w Dolinie Charlotty koło Ustki (jadąc w kierunku Słupska). Jest tam mini zoo z sarenkami, dzikami, był nawet wielbłąd. Teren bardzo ładny - można pospacerować w lesie, są drewniane mostki nad stawami. Odpowiedz Link Zgłoś