Dodaj do ulubionych

Dysplazja!

IP: *.* 06.02.03, 21:44
WitamMoje malenśtwo ma dysplazję. Czy ktoś ma dobry sposob na poradzenie sobie z nią. Czy wystarczy zakładanie pieluchy ortopedycznej, czy nie trzeba jeszcze w pieluszce czegoś podkladać aby nożka byla lepiej skierowana do gory. czy dziecko musi caly czas lezec. Może znacie dobrego ortopedę w Lublinie albo w Dęblinie.Bardzo prosze o cenne rady, pozdrawiam i z góry dziekuję.pa
Obserwuj wątek
    • Gość: akl Re: Dysplazja! IP: *.* 06.02.03, 23:35
      Cześć!ja miałam podobny problem jak chcesz to pisz na priv.pozdrawiamAgnieszka
    • Gość: Zabek Re: Dysplazja! IP: *.* 12.02.03, 12:42
      połóżna ze szpitala na Jaczewskiego polecała ortopedę o nazwisku Chmiel. Prawdopodobnie przyjmuje w tym szpitalu i gdzieś prywatnie ale gdzie niestety jeszcze nie wiem.Pozdrawiam,Aśka
    • Gość: jaha Re: Dysplazja! IP: *.* 12.02.03, 22:34
      My mialysmy podobny problem. Skonczylo sie na pieluszce ortopedycznej, ale przy tej wadzie jaka miala Magda poszlo bardzo szybko - sam lekarz sie zdziwil. Lekarz jest polecony z dwoch zrodel, bardzo dobryMarek Okonski przyjmuje w przychodni na Junoszy 49 tel. 7413819.Wizyta kosztowala 60 zl. Podczas badania robi USG. Aga
    • Gość: 0107 Re: Dysplazja! IP: *.* 14.02.03, 22:26
      Ja osobiście dysplazję "przerabiałam" dwa razy i w ósmym miesiacu życia moich maluchów już po niej śladu nie było - w dużej mierze dzięki majtkom ortopedycznym, oraz ćwiczeniom zaleconym przez lekarza. Jako ortopedę polecam dra Gromaszka - nas przyjmował w przychodni kolejowej na Okopowej, ale ma również gabinet prywatny gdzieś na Staszica. Jest bardzo skrupulatny, badanie USG wykonuje dokładnie i delikatnie - stara się niczego nie przeoczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka