Dodaj do ulubionych

Problem blokersów na kieleckich osiedlach

IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 05.03.04, 20:46
Jaka policja tacy blokersi!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kielczanin Problem blokersów na kieleckich osiedlach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 20:50
      Jak zwykle biedna policja nic nie wie, a straż prezydencka patrzy tylko gdzie
      by tu blokadę założyć na koła. Ale za to gdzie biedne "maczajki" piwko albo
      winko sobie piją to wiedzą. Prawda jest taka "maczaj" nie jest groźny, a tzw.
      blookers może nawet uderzyć. Policja w tym kraju to fikcja.
      • Gość: nonek Re: Problem blokersów na kieleckich osiedlach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 17:26
        czy wszyscy wiedzą, że gdy dzwoni się na policję to należy podać swe dane
        z adresem , nazwisko itp, Potem śliczny patrol podaje tym blokersom
        kto dzwonił ... inteligecja godna milicjanta
    • Gość: mieszkaniec blokow Re: Problem blokersów na kieleckich osiedlach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 07:21
      prtoblem blokersów to nie tylko Kielce w innych miastach ten problem jest czy
      policja nie a sposobu na tą patologie może by włączyć do akcji straże miejskie
    • Gość: Zenek Re: Problem blokersów na kieleckich osiedlach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 07:52
      Jaki to problem?Proszę wzywać Krzysia Przybylskiego od bezpieczeństwa miasta
      oraz Pana Prezydenta Lubawskiego.Oni ten problem załatwią jak z resztą w swoim
      expoze wyborczym głosił Pan Prezydent a Krzyś (karanym zwany) potwierdzał to w
      radiu "Fama".Proszę smiało tam telefonować.Gdzie? Do Ratusza.
      • Gość: zibi Re: Problem blokersów na kieleckich osiedlach IP: 80.51.251.* 06.03.04, 09:06
        Gaz ,pała i wąskie drzwi na nich a nie psychologów.Psychologów dajcie rządzącym
        bo im są bardziej potrzebni.
    • wojciech.domagala Nie rozumiem jednego faktu. 06.03.04, 09:19
      Nie rozumiem jednego faktu.

W kamienicy mieszka kilkadziesiąt osób z wyższym wykztałceniem i jeden karany
      chuligan który wszystkich terroryzuje.

Co wobec tego daje wykształcenie ? uczelnie wypuszczają konowałów którzy nawet
      listu poleconego poprawnie nie potrafia zaadresować ;-)

Dziwi mnie fakt "bezbronności", "marazmu", "zniewolenia" ludzi z wyższym
      wykształceniem w tym kraju. Tutaj panuje jakiś paraliż umysłowy.

Nie mamy w Kielcach internetu - w porównaniu z Polską jesteśmy na szarym końcu -
      a administratorzy bloków chcą prywatne siecii komputerowe demontować. Prezesa
      administracji można przeciez odwołać jak konował szkodzi zamiast pomagać
      ludziom.

Jesli chodzi o blockersów którzy terryzują ludzi - dobrze robią - jak kretyni z
      wyższym wykształceniem nie potrafią sobie poradzić z tak błachym problemem to
      trzeba ich kasować.
      • Gość: SUFLER Re: Nie rozumiem jednego faktu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 12:38
        Panie Domagała jak widzę Pan wielu spraw nie rozumie!!! po to obywatel tego
        kraju płaci podatki aby Policjant , Strażnik Miejski zapewnili mu bezpieczne
        egzystowanie. Po to płaci obywatel czynsz aby utrzymywana z tych pieniędzy
        Administracja Osiedli zapewniła mieszkańcom spokój !!!
        Ale tych spraw nie rozumie nie tylko Pan Domagała ale i Pan Komendant, Pan
        Prezydent Miasta, Pan Premier itd.

Na pewno !!! do rozwiązywania problemu "blokersów" a inaczej młodocianych
        badytów nie jest mieszkający w terroryzowanym bloku jakis inteligent
        wykształcony bardziej lub mniej , tu musi zareagowac Policja i reprezentowane
        przez nią prawo !!!
    • Gość: admirał Re: Problem blokersów na kieleckich osiedlach IP: *.globit / 217.98.57.* 06.03.04, 10:11
      jezeli chodzi o osiedle barwinek to wiekszość lokatorów jest przewrażliwiona na
      punkcie niby blokersów sami wszczynaja kłótnie i używaja niecenzuralnych słów,
      jestem mieszkancem bloku 11, przez 2 lata w piwnicy mieliśmy siłownie ,
      przeszkadzało to lokatorom do tego stopnia ze zaspawano dzrzwi teraz niektóry
      przesiaduja w środku w klatce bo niby gdzie maja siedziec i teraz jest jeszce
      wieksza nagonka. widac ze ci niby dorosli ludzie nie dorośli mieszkac w
      cywilizowanym świecie niech zarobia pieniadze i wybuduja sobie dom (wtedy beda
      narzekac ze pociąg za głosno chodzi albo za duzo samolotów przelatuje nad jego
      domem) jest u nich brak tolerancji , nie znaja kompromisu. oczywiście to nie
      tyczy sie wszsystkich i napewno zdarza sie ze obawa o swoje zdrowie i spokój są
      uzasadnione.prosze mi poweidziec gdzie maja sie podziać młodzi ludzie?
    • Gość: admirał Re: Problem blokersów na kieleckich osiedlach IP: *.globit / 217.98.57.* 06.03.04, 10:11
      jezeli chodzi o osiedle barwinek to wiekszość lokatorów jest przewrażliwiona na
      punkcie niby blokersów sami wszczynaja kłótnie i używaja niecenzuralnych słów,
      jestem mieszkancem bloku 11, przez 2 lata w piwnicy mieliśmy siłownie ,
      przeszkadzało to lokatorom do tego stopnia ze zaspawano dzrzwi teraz niektóry
      przesiaduja w środku w klatce bo niby gdzie maja siedziec i teraz jest jeszce
      wieksza nagonka. widac ze ci niby dorosli ludzie nie dorośli mieszkac w
      cywilizowanym świecie niech zarobia pieniadze i wybuduja sobie dom (wtedy beda
      narzekac ze pociąg za głosno chodzi albo za duzo samolotów przelatuje nad jego
      domem) jest u nich brak tolerancji , nie znaja kompromisu. oczywiście to nie
      tyczy sie wszsystkich i napewno zdarza sie ze obawa o swoje zdrowie i spokój są
      uzasadnione.prosze mi poweidziec gdzie maja sie podziać młodzi ludzie?
    • Gość: Pi Re: To są dzieci wyborców SLD! IP: *.MAN.atcom.net.pl 07.03.04, 17:00
      Kiedyś mogli mieć szansę na dalszy rozwój - mogli wstąpić do ZOMO, ORMO, SB.
      Ich wrodzona agresja mogla byc zagospodarowana dla dobra PZPR i realnego
      socjalizmu. A teraz nie może. Powstaje problem: co robić z młodzieżą wychowaną
      w podkulturze komunistycznej, bez zinterioryzowanej moralności europejskiej i
      chrześcijańskiej, właściwie barbarzyńców o osobowości najeźdźców mongolskich i
      tatarskich ze średniowiecza, łaknących igrzysk, mięsa i krwi?
      • Gość: ala Za morde ich! IP: *.customer.alfanett.no 07.03.04, 17:16
        pedagodzy? resocjalizacja? Za morde ich i do pierdla! Jesli taki jeden z drugim
        nie wie jak sie zachowac i rozpala ognisko na klatce schodowej, to jemu juz nic
        nie pomoze. Nie powtarzajcie bledow innych krajow, zdejmijcie jedwabne
        rekawiczki i rozprawcie sie z marginesem.
      • wojciech.domagala I TEN LIST MI SIĘ PODOBA - BARDZO PODOBA ;-))))))) 07.03.04, 21:49
        "...........
        Gość portalu: Pi napisał(a):
        .........."

I TEN LIST MI SIĘ PODOBA - BARDZO PODOBA ;-)))))))))
        • Gość: Filip Re: I TEN LIST MI SIĘ PODOBA - BARDZO PODOBA ;-)) IP: 69.156.224.* 08.03.04, 05:30
          "...........
          Gość portalu: Pi napisał(a):
          .........."

I TEN LIST MI SIĘ PODOBA - BARDZO PODOBA ;-)))))))))

pozdrawiam serdecznie
          ----
          wojciech.domagala@gazeta.pl
          ________________________________________________________________________________

A mnie szanowny Panie Domagala ten list sie bardzo niepodoba !
          Bo wyraza on podejscie doroslych do wspolczesnych problemow mlodziezu.
          Ten list zbywa ich problemy i proponuje "pilatowskie omycie rak".
          - To nie moja sprawa, ja na to nie mam wplywu tak powie wiekszosc doroslych i
          tylko ten debil co to organizuje im "letnia szkole zycia" Owsiak urzadzi, im
          jeszcze jeden koncert. Cieszczie sie dzieci zyciem bo tak krotko trwa.
          Niektyrzy z was odejda z tego swiata juz w wieku 30 lat. Aby sie was pozbyc,
          byscie szrobili miejsce innym dla ktorych rodzice i wladza nie niala czasu ani
          srodkow, my was tak zaprogramujemy ze sami bedziecie sie w stanie usunac z tego
          swiata.... na razie cieszcie sie zyciem bo nie ma prawa i sprawiedliwosci na
          tym swiecie, a i dobrze zrobicie jak powkurzacie wokol siebie troche starszych
          od was bo wiecie ze ten swiat jest tak programowany by wzniecac nieustanna
          nienawisc jednych do drugich.
          Wy wplywacie jak kwas w szczeliny tej skaly i ona w ten oto sposob staje sie
          kruchsza. Mu wielcy tego swiata potrzebujemy piszczystych pustyn, ruchomych
          piaskow na ktorych domu nie zbudujesz !
          Niczego nie zbudujesz !
          W ten oto sposob MY BUDUJEMY NA SKALE - WY BUDUJECIE NA PISKU !

• Gość: mieszkanie X p Re: Problem blokersów na kieleckich osiedlach IP: *.satbit.pl / 80.48.255.* 07.03.04, 18:56
      Pozamykać blokersów!!!Po co nam ludzie, nie mający innego pomysłu na życie jak
      stanie na klatce schodowej.
    • Gość: Desperate Re: Problem blokersów na kieleckich osiedlach IP: *.lhoist.com / *.us.infonet.com 08.03.04, 07:56
      Jaka interwencja Policji, widziałam kilka takich interwencji. Radiowóz
      podjeżdża pod blok, policjanci w nim siedzą następnie po ok. 2 min. odjeżdżają.
      Boją się nawet wyjść, żeby nie dostać butelką po piwie w łeb.
      • Gość: Lula Re: Problem blokersów na kieleckich osiedlach IP: *.in-addr.octava.net.pl 08.03.04, 16:44
        Kto jest blokersem, a kto nie? Kto to ma ocenić?
        Czy ktoś kto przez 15-20 minut rozmawia ze znajomymi w klatce jest blokersem?
        W moim bloku np. nie można sobie usiąść na ławce, bo kiedyś sąsiad wyrzucił z 3
        piętra, przez zamknięte okno dracenę (tak z 1,5m).
        Innym razem pani dyrektorowa z parteru objechała mnie za pety na suficie i
        butelki, chociaż doskonale wiedziała że to dzieło innego sąsiada. Ale jakoś
        łatwiej objechać zwyczajną dziewczynę niż znanego w okolicy bandziora. A tak
        poza tym ta właśnie paniusia swojego buldoga wyprowadzała bez smyczy, kagańca
        na s..nie pod okna innych sąsiadów.
        I kto właściwie jest blokersem?
      • olds_reader Re: Problem blokersów na kieleckich osiedlach 01.04.04, 20:24
        Ktoś miał kiedys pomysł na blokersów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka