Dodaj do ulubionych

Największe kieleckie osiedla bez ogrzewania

02.12.10, 17:30
jest godzina 17,30 ogrzewania nadal nie ma.
Obserwuj wątek
    • Gość: no no wydmuchać odpowiedzialnych IP: *.kielce.vectranet.pl 02.12.10, 17:37
      Skoro "wydmuchanie uszczelki" powoduje paraliż sieci ciepłowniczej dla połowy miasta, to co z większymi awariami. Jak zwykle u nas znów nie będzie winnych? I dlatego tak wszelkie służby olewają pracę. Czytam w Echu, ze awarie odkryto w nocy, ale z usuwaniem czekano... do rana? A teraz od tego rana do 17.40 nie ma ciepła w wielu dzielnicach. To jakieś zarty? Przecież ta firma bierze pieniądze za dostarczanie ciepła, a nie za czekanie. I ma być przygotowana do pracy w kążdych warunkach, bo po to istnieje.
    • Gość: MarcinM89 Re: Największe kieleckie osiedla bez ogrzewania IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 18:25
      mniejsza o ogrzewanie ale cieplej wody nie ma :(
    • Gość: StanisławAnioł Alternatywy 4 IP: *.kielce.vectranet.pl 02.12.10, 18:30
      To jak w Alternatywy 4. Parowóz pod blok i będzie ciepło.
      • Gość: ccc Re: Alternatywy 4 IP: *.kielce.vectranet.pl 02.12.10, 18:55
        Urzędnicy w takich spółkach to nadal siedzą w PRL. Niestety.
    • Gość: pryszczu Re: Największe kieleckie osiedla bez ogrzewania IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 19:02
      Ni ma ciepły wody ani karoryferu
      • Gość: ciepla nie ma IP: *.kielce.vectranet.pl 02.12.10, 19:14
        Srodmiescie - godz. 19.00 - nie ma ogrzewania !!!
        • tetika Re: nie ma 02.12.10, 19:24
          slichowice , za oknem -9 w mieszkaniu 17 stopni i spada ciagle. wykapac sie nie ma w czym :(do rana zamarzne chyba. wino pomaga na krotko :)
    • drugilana Największe kieleckie osiedla bez ogrzewania 02.12.10, 19:23
      Ślichowice II, godz. 19.22 - grzejniki są lodowate!!!
      • Gość: reflex Re: Największe kieleckie osiedla bez ogrzewania IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.10, 20:04
        Najgorsze jest to, ze człowiek nie ma wyboru. Nie ma konkurencji i wszystko musi kupić, nawet zimno ...nie jest straszne wobec świadomości, że jest puchem marnym bez prawa stanowienia o swojej marnej kasie. Wszystko mu wyciągną i jeszcze triumfują. Pieski w tym grodzie mają podle ale ludzie nie lepiej.
      • Gość: wkurzony Re: Największe kieleckie osiedla bez ogrzewania IP: 46.112.249.* 02.12.10, 20:16
        Durne media. awaria osunięta a ciepło w zależności od położenia, do 24 00 powinno być wszędzie a nie o 17 czy 18. ul Jagiellońska nadal zimna 20.15 teraz.
    • cioskaldo Największe kieleckie osiedla bez ogrzewania 02.12.10, 20:31
      Kielce Oś Na Stoku ciepło w kaloryferze jak cholera w kazdym pokoju po 8 żeberek az parza.
      Znając życie nie bedziecie mieli ciepła przez tydzien więc zapraszam do mnie.
      3 pokoje + kuchnia i kaloryfer w kiblu, gorąco jak w afryce CENA 30 zloty za godzine od głowy. W jednym pokoju max 20 osób, w kiblu max 10 OKAZJA !!!!!!!!!!!

• Gość: R u mnie (ślichowice) grzejniki zimne, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 20:49
      w domu 22 stopnie.
      Dodam, że całą zimę grzejniki mam zakręcone, wiec dla mnie to bez znaczenia.
      Doskonała izolacja i tyle.
      • Gość: Ciekawski ze Ślich Re: u mnie (ślichowice) grzejniki zimne, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 08:59
        Które bloki są takie ciepłe , kupuję natychmiast tam mieszkanie, podaj ulicę i numer , plizzzzz....... bo u mnie na Massalskiego jest lodowato zawsze :(
        • Gość: R Re: u mnie (ślichowice) grzejniki zimne, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 09:55
          Massalskiego 14 :)
          • Gość: Ślajhowiak Re: u mnie (ślichowice) grzejniki zimne, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 12:53
            Dzięki !

Już szukam ogłoszeń :)
    • mariuszwzorek Największe kieleckie osiedla bez ogrzewania 02.12.10, 20:57
      20,56 czarnow nadal zimno. jak tak dalej pojdzie do rana to w mieszkaniu bedzie z 10 stopni. jak mam wybierac ciepla woda a cieple grzejniki to wybiore grzejniki. wode do kapieli to zawsze na gazie mozna zagrzac i wanne napelnic. a grzejnikow napelnic sie nie da.
    • Gość: / Re: Największe kieleckie osiedla bez ogrzewania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.10, 21:24
      uszczelke wydmuchalo
      pomyslcie tylko co sie bedzie dzialo jak dojdzie do Awarii
      • Gość: cdn to bedzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.10, 15:23
        armagedon
        cud ze to jeszcze sie trzyma
        Polsce wojna nie jest potrzebna - wystarczy mala awaria - miliony ofiar
        • Gość: ira co tam kaloryfery IP: *.147.151.162.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.12.10, 09:32
          Nic sie nie dzieje, w zoltej wodzie tez sie mozna umyc :D ktos wie kiedy poleci czysta i ciepla, ale jednoczesnie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka