Dodaj do ulubionych

Co sie stało w GALAKTYCE ???

IP: *.globit / 217.98.57.* 18.04.04, 02:36
Podobno jakas walka ostra byla, na noze czy cos.
Obserwuj wątek
    • Gość: loyd Re: Co sie stało w GALAKTYCE ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 11:56
      słyszałem, że jedna osoba zginęła a dwie w ciężkim stanie w szpitalu są
      • Gość: obserwator Re: Co sie stało w GALAKTYCE ??? IP: *.globit / 217.98.57.* 18.04.04, 11:59
        Mlodzi ludzie? O co poszlo?
        • wojciech.domagala A ochrona ? gdzie ochrona ? 18.04.04, 12:32
          Niedziela, 18 kwietnia 2004

Śmierć na dyskotece
          IAR 12:00

Jedna osoba nie żyje, a dwie w ciężkim stanie trafiły do szpitala, po zdarzeniu
          jakie miało miejsce w kieleckiej dyskotece "Galaktyka" - poinformował komisarz
          Sławomir Lasota - komendant pierwszego komisariatu policji w Kielcach.

Jak wstępnie ustalono do zdarzenia doszło po godzinie pierwszej w nocy. 23-
          letni mężczyzna został najprawdopodobniej pchnięty nożem, po przewiezieniu do
          szpitala zmarł. Ranni zostali również dwaj inni mężczyźni; 18- i 19-latek. Obaj
          przeszli operację i przebywają w szpitalu, ich życiu nic nie grozi. Policjantom
          na razie nie udało się ustalić, co dokładnie wydarzyło się w dyskotece.

Otwarty w ubiegłym tygodniu lokal, został tymczasowo zamknięty. Funkcjonariusze
          wylegitymowali ponad pół tysiąca przebywających tam osób. Wszyscy są obecnie
          przesłuchiwani - dodał komendant Lasota. (iza)

+++++++++++++++++

A ochrona ? gdzie ochrona ?
          • Gość: obserwator Re: A ochrona ? gdzie ochrona ? IP: *.globit / 217.98.57.* 18.04.04, 13:01
            Jak ochrona to jest typowo zlodziejska dyskoteka!
            Polswiatek kieleckich burakow w dresach.
    • Gość: pawel_23 Re: Co sie stało w GALAKTYCE ??? IP: *.fly.pl 18.04.04, 12:27
      no cóż chłopakom zachciało sie walczyć na noże i mało brakowało a 3 trupy by
      były. A więc po kielecku rozstrzygnęli spór
      • Gość: loyd Re: Co sie stało w GALAKTYCE ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 12:29
        jakieś wieśniaki przyjechały w dużej sile i sie rozpierducha zaczęła
    • Gość: scyzoryk ... bo to ostry nóz był... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 13:02
      No to posłali rodzice dzieciaka do innej gakaktyki. Dyskoteka to chamska
      rozrywka, to i chamów dużo tam przychodzi. Połowa bywalców to qurwy i
      złodzieje, a druga połowa to dzieciarnia, której lepiej powinni pilnować starzy.
    • Gość: byłem tam Re: Co sie stało w GALAKTYCE ??? IP: 213.199.225.* 18.04.04, 13:11
      Napewno to nie był przypadkowy cios nożem a zamieżona akcja. Jakby to była
      zwykła bójka to by wyszli na zewnątrz, wyjaśnili sprawe i po krzyku. Tak to
      jest jak nie ma bramek wykrywających metale. W większości porządnych dyskotek w
      Polsce są takie bramki i porządna ochrona a nie to co nasze "kieleckie pompki".
      Ja nie wiem czy policja nie widzi tego co sie dzieje w kieleckich klubach
      trzymanych przez sterydziarzy. Katharsis i Samante trzymają policjanci a reszta
      jest w łapach wyrośniętych cwaniaczków.
      • Gość: xtrmntr Re: Co sie stało w GALAKTYCE ??? IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 18.04.04, 13:21
        A przepraszam gdzie w tej polsce takie dyskoteki z drogimi bramkami do
        wykrywania metalu są? Z tego co mi się zdaje to bramka kosztuje chyba z 5000 co
        najmniej. Zejdź na ziemię.
        • Gość: obserwator Re: Co sie stało w GALAKTYCE ??? IP: *.globit / 217.98.57.* 18.04.04, 13:30
          W prawie kazdej warszawskiej dyskotece sa, nawet w takiej malej. Jak ktos ma
          kase na taki lokal to 5000zl to male piwo.
        • Gość: byłem tam Re: Co sie stało w GALAKTYCE ??? IP: 213.199.225.* 18.04.04, 16:15
          Piszesz z Krakowa a pewnie nie byłeś w Epsilonie. Tam są bramki do wykrywania
          metali i porządna ochrona.
    • Gość: xtrmntr GDZIE WIADOMOŚĆ??????? IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 18.04.04, 13:19
      No właśnie. Gdzie jakaś wiadomość o tym? Choćby wzmianka? Jak niedziela to już
      wszyscy myślą o kościele i realu? A o tak tragicznym zdarzeniu zero informacji?
      Też mi strona lokalna...
      • zeluq Re: GDZIE WIADOMOŚĆ??????? 18.04.04, 13:40
        info.onet.pl/903725,11,item.html
      • wojciech.domagala Jesteśmy sławni - w pierwszym programie........... 18.04.04, 13:59
        Gość portalu: xtrmntr napisał(a):
        > No właśnie. Gdzie jakaś wiadomość o tym? Choćby wzmianka? Jak niedziela to
        już
        > wszyscy myślą o kościele i realu? A o tak tragicznym zdarzeniu zero
        informacji?
        >
        > Też mi strona lokalna...

A wiadomości którą ja przekopiowałem nie widzisz ? jesteś z Polskiego Związku
        Niewidomych ?

Jesteśmy sławni - w pierwszym programie Polskiego Radia - w serwisie o 13.00
        mówili o Kielcach :))) co za sława :)))
        • Gość: odserwator Re: Jesteśmy sławni - w pierwszym programie...... IP: *.globit / 217.98.57.* 18.04.04, 14:04
          I z czego sie cieszysz pajacu?
          • Gość: ochrona Re: Jesteśmy sławni - w pierwszym programie...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 14:22
            Wyjście jest..zatrudnic agencje ochrony, bramki do metalu wstawic i dac sobie
            spokoj z pompkobandziorami.A najlepiej zamknac i bedzie spokoj, jak sie nie
            umie gowniarstwo grzecznie bawic.
        • Gość: xtrmntr Misiu: DO BUDY! IP: *.ae.krakow.pl 20.04.04, 14:42
          Misiu! To że coś tam przekopiowałeś to jeszcze żadna wiadomość! I daj sobie
          spokój z wymyślaniem epitetów bo nie masz do tego głowy. A już na pewno
          naśmiewanie się z niewidomych świadczy o twoim poziomie intelektualnym.
          Akurat przeczytałem na onecie wcześniej tę wiadomość. A jak wiadomo onet nie
          jest portalem lokalnym. A takim właśnie ma być lokalna strona gazety. Więc to
          oni powinni być lepiej zorientowani i o 6tej rano już powinna być wiadomość -
          nawet biorąc pod uwagę że była to niedziela. I chodziło mi o to że strona
          kielecka gazety o tym nie napisała a nie że w ogóle nie ma. Zresztą -
          wiadomości o tym co się stało dalej są skromniutkie i to właśnie tu.
          A tyle co przekopiowałeś to wiedziałem o 10tej rano od kumpla który szczęśliwie
          tam nie poszedł.
      • Gość: sluchacz Re: GDZIE WIADOMOŚĆ??????? IP: *.kielce.net.pl 18.04.04, 15:14
        Wiadomosci w PR Kielce slyszalem i to samo bylo W IAR. TV jeszcze tego nie
        pokazala, moze jak zwykle spi lub nie ma czestotliwosci...
        • Gość: xtrmntr Dzięki IP: *.ae.krakow.pl 20.04.04, 14:45
          Niestety jestem na zsyłce w pokrakowie więc radia nie usłyszę. A w tv żadnej o
          tym nie było - specjalnie oglądałem wszystkie programy info w niedzielę żeby
          się dowiedzieć więcej i NIC!
    • Gość: Mario KOPRY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 15:03
      No, cóż dopóki będą wpuszczać na dyskoteki niewyżytych koprów w dresach, to sytuacja się nie zmieni. Dyskoteki przecież są dla ludzi, ale chołoty nie powinno się tam w ogóle wpuszczać a nie dopiero się martwić po fakcie. No i rzeczywiście duże dyskoteki w cywilizowanym świecie mają już zaistalowane wykrywacze metalu. Wg mnie zawiodła ochrona. Pozdrawiam.
      • Gość: xxx Re: KOPRY IP: .55.75.* / *.fly.pl 18.04.04, 15:52
        Tak sie sklada ze do galaktyki nikogo w dresach nie wpuszczali. Nie byles, nie widziales, to co sie odzywasz?
        • Gość: dresiarz Re: KOPRY IP: *.kielce.net.pl 18.04.04, 16:15
          chodze w dresach i bylem w galaktyce i co z tego, bylem widzialem i nawet
          nikomu w morde nie dalem!
          • Gość: byłem tam Re: KOPRY IP: 213.199.225.* 18.04.04, 16:19
            Nie pajacuj wieśniaku, nie rób jaj z tragedii, z tego trzeba wyciągnąć wnioski
            a nie nabijać się.
          • Gość: Mario Re: KOPRY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 16:45
            Dobrze wiecie o jakich ludzi mi chodzi. To, że ktoś akurat zapomniał dresu to jego sprawa, równie dobrze mógł założyć białe skarpetki i mokasyny. No, żel na włosach też już chyba wyszedł z mody u dresiarzy.
    • Gość: P. Re: Co sie stało w GALAKTYCE ??? IP: 213.77.1.* 18.04.04, 15:06
      to wszystko przez niewyzytych buraków w dresach.Ochrona to przecież też dresy
      tylko stojacy na bramce
      • Gość: byłem tam Re: Co sie stało w GALAKTYCE ??? IP: 213.199.225.* 18.04.04, 16:24
        Jak nie znasz realiów to pisz głupot. Dresy to złodzieje a pompki nie
        przepadają za nimi. Nie można wszystkich ludzi co chodzą w dresach przypisywać
        do bandy chamów, złodzieji i morderców. Równie dobrze teraz o Kielczanach będą
        mówić że wszyscy chodzą z nożami czy scyzorykami.
        • Gość: IZA Re: Co sie stało w GALAKTYCE ??? IP: 81.6.129.* 18.04.04, 16:34
          "Już ponad dziesięć osób zostało zatrzymanych w związku z nocnym zabójstwem w
          kieleckiej dyskotece "Galaktyka" - poinformowała Polskie Radio Kielce
          nadkomisarz Elżbieta Różańska Komorowicz, rzecznik prasowy świętokrzyskiej
          policji."

Dziesięciu mniej , i może wreszcie normalny człowiek będzie mógł iśc na
          dyskotekę. Szkoda , ze takim kosztem... A poza tym to jest jak z barszczem
          sosnowskiego , im więcej się wycina tym więcej odrasta :(

• Gość: rebeliant Re: Co sie stało w GALAKTYCE ??? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.04, 09:04
          chyba zarty sobie robisz wszyscy dobrze wiedza kto obstawia kieleckie lokale sa
          to pompy słuzące u starego kosy który siedział zreszta jego brat młody kosa tez
          siedzi wiec pracuja dla młodego kosy a on z koleji ma nawet firme ochroniarską
          raptor co prawda jednoosobowa ale jest kij z tym ze zarejestrowana na inne
          osoby (inaczej koncesji by niedostali) tak wiec ewentualnie pompki złodzieje
          nie lubia innych złodzieji (ale to oczywiste z powodu konkurencji)
        • Gość: P Re: Co sie stało w GALAKTYCE ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 07:30
          Pompki czy dresy jedna banda, dla mnie nie ma zadnej różnicy
      • Gość: user Re: Co sie stało w GALAKTYCE ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 17:25
        > to wszystko przez niewyzytych buraków w dresach.Ochrona to przecież też dresy
        > tylko stojacy na bramce

Sorka gosciu ale ja ochroniarzem i jakos nikt z nas w pracy niema nic z
        dresa.Zaskocze ci gosciu nawet, to my czesto musimy przywolywac do porzadku
        takich dresikow gdy jakis x czy y staje sie ich ofiara.
        • Gość: zaloguj się Re: Co sie stało w GALAKTYCE ??? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 22:06
          to wy tam na bramce zadania z dwiema niewiadomymi trzaskacie? No stary, nie
          mogę wyjść z podziwu.
    • Gość: pompki Re: Co sie stało w GALAKTYCE ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 10:29
      nie, ale ciebie po pysku zawsze mozemy
    • Gość: ... byal i wiem IP: *.kielce.sint.pl 20.04.04, 10:02
      ludzie ja sie zgadzam ze was nie sprawdzali!! moglo i tak byc, ale wchodzialam
      okolol 20.30 i srawdzali wszystkich Dziewczynom szczegolowo sprawdzali torebki
      a chlopakow "obmacywali" moze ochrony bylo za malo - nie znam sie ale wiem
      jedno stalo sie bo tak mialo yc i stalo by sie jak nire tu to gdzie indziej
      Policja przyjechala szybko co nie zmienia faktu ze akcja byla srednio sprawna..
      szkoda ich ..
      • Gość: ochrona Re IP: 81.6.129.* 30.04.04, 17:19
        rebeliant ty chyba z przdszkola jeszcze nie wyszedles a pleciesz to co ci slina
        na jezyk przyniesie, takich glupot jeszcze nie slyszalem, moze powinienes sie
        leczyc
    • Gość: zzz.... Re: Co sie stało w GALAKTYCE ??? IP: *.kielce.net.pl 07.05.04, 10:19
      ty-Pompka, nie przynoś wstydu Pompkom,buraku jeden :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka