Dodaj do ulubionych

Tydzień z głowy. Ja, wróg kibiców i Korony

09.04.11, 07:51
ziemek nie tłumacz się, bo i tak widać, że wam z centrali kazali szukać haków na kibiców. całe gó... wybiórcze szkaluje teraz "kibolstwo", nie prezentując przy tym najmniejszego profesjonalizmu czy rzetelności dziennikarskiej.
Obserwuj wątek
    • know1 Biały, biały, biały, choć skretyniały 09.04.11, 08:38
      Biała dama - Biały Humor! Precz z wszystkimi krytykami Wspaniałego Bielszego Niż Śnieg Bialego Klubu Korona! On jest tak biały, że aż jego biel mi się w mózgu bieli. Wypaliła ta biel nawet niektóre mózgi. Nie wolno nikogo z naszej białej koronki krytykować, nawet jak napisze najgłupszy najbardziej debilny tekst na świecie bo on przecież biały jest, a za krytykowanie białego można dostać w mordę, w mordę dać! I tak trzymać.
      Pozdrawiam wszystkie białe białasy z białym pozdrowieniem.
      Idiocka Baranowska Skretyniała (ale biała!)
      • Gość: Fan futbolu. Re: Biały, biały, biały, choć skretyniały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.11, 10:11
        Jaki właściciel klubu, taki klub i tacy sami kibice. Brak pieniędzy w budżecie miasta i krótka kołdra
        we wszystkich dziedzinach życia ,ale na bogate pensje zawodników starcza i to bez względu na
        wyniki. Piłka w kieleckim wydaniu nie ma nic wspólnego ze sportem, dżentelmeńską rywalizacją.
        Futbol w takim wydaniu to jedna wielka porażka. Dopóki nie będą płacić za wyniki, lecz za podpisywanie listy płac,murawę będą gryźć tylko tylko roślinożerni.
        • Gość: 71 Re: Biały, biały, biały, choć skretyniały IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.11, 16:48
          A bo i cała wielkość tego klubu polegała nie na grze, a na umiejętności zakontraktowania wyniku przez menagierów tegoż. Szydło z worka wyszło, sponsor się wycofał i teraz wiszą wszystkim mieszkańcom jak kula u nogi. Do roboty i szukać sponsora!
    • Gość: Sceptyk A dlaczego mają siedzieć cicho ? IP: 81.219.189.* 09.04.11, 09:15
      Bo wy "Biali" tak im każecie ? Ktoś napisał haniebne bzdury, to trzeba to napiętnować i obojętnie czy to zrobi GW, czy Jan Kowalski z Pcimia Dolnego. Wszelkie przejawy rasizmu lub fanatyzmu religijnego (jakiejkolwiek wiary) należy piętnować i wyszydzać gdyż są oznaką ograniczenia umysłowego. Ale cóż mamy XXI wiek, wraca prymitywny rasizm, rośnie ciemnota na tle religijnym, plenią się astrolodzy, wróżbici itp. - a podobno ludzi wykształconych w Polsce i nie tylko - jest coraz więcej...
      • Gość: ja Re: A dlaczego mają siedzieć cicho ? IP: *.kielce.vectranet.pl 09.04.11, 11:19
        Wszelkie przejawy rasizmu lub fanatyzmu religijnego (jakiejkolwiek wiary) należy piętnować i wyszydzać gdyż są oznaką ograniczenia umysłowego. Uzasadnij?
        • Gość: Sceptyk Po co ? - skoro teraz tego nie rozumiesz IP: 81.219.189.* 09.04.11, 18:59
          to nie pomoże Ci jak napiszę nawet cały elaborat. Trzeba "trochę" poczytać i to nie tylko "wybranych" autorów i głosicieli pasujących Ci poglądów ale także przeciwników i ludzi obojętnych. Potem następuje proces analizy, racjonalizacji i zrozumiałbyś. No i czasami jest ważne pewne doświadczenie życiowe - dlatego m.in. faszyzm "załapują" głównie młodzi ludzie - można im wmówić prawie wszystko. Sam pomyśl - czy w dobie tak zaawansowanej genetyki - można nadal twierdzić że jedna rasa jest lepsza od innej ? Teorie rasistowkie, "stoją" w miejscu za to genetyka się rozwija a i pozostałe nauki także - w tym społeczne.
      • Gość: bbb Szkoda, ze nie wspomniales o komunizmie... IP: *.range86-144.btcentralplus.com 09.04.11, 12:44
        i np. 10 milionach Ukraincow zaglodzonych przez Sowietow. Ale jakos zawsze faszyzm jest be, rasizm jest be, KK jest be, a wujaszka Jozia i jego towarzyszy (Che, Fidel) traktuje sie jako rubasznych idealistow.
        Nie interesuja mnie zadne lewicowe, centrowe, prawicowe czy tez religijne, anty-religijne ideologie (oprocz ideologii ZR - Zdrowego Rozsadku) ale denerwuje, mnie kiedy w mediach napietnowuje sie (szczegolnie ostatnio) faszyzm oraz rasizm a milczy o innych, rownie hanebnych ideologiach.
        • Gość: Sceptyk Tak się składa że te inne ideologie, o których IP: 81.219.189.* 09.04.11, 18:52
          raczyłeś wspomnieć - nie epatują, nie uwidaczniają się a ich "wyznawcy" siedzą cicho a rasizm i faszyzm "podnoszą głowę". Poza tym powinno się piętnować co złe - tak więc fanatyzm religijny, ideologie rasistowskie (wszelkie) etc., powinno się także piętnować głupotę a ją może przede wszystkim, gdyż manifestuje się najczęściej.
      • oloros Re: A dlaczego mają siedzieć cicho ? 09.04.11, 13:15
        najbadziej niegodziwe czyny jakich dopuscial sie czlowiek - i to glownie bialy zaczynaly sie od takich zachowan - il swiatli ludzie to wiedza - wiedza tez spoleczenstwa ktore doznaly pozniej nieprawdopodobnych nieszczesc - i nie popuszcza zadnemu rasiscie i wyznawcy innych -izmow
        ale w Polsce - konkretnie w Kielcach - wasi wybrancy relatywizuja wpisy - pouczaja dziennikarzy
        czlonkowie rzadzacej parrtii!! osoby publiczne !!!
        oni razem wszyscy poiwinni dostac kuratora ,
        a uczciwi ludzie nie powinni im nawet reki podawac
        w takich sprawach jest tylko tak tak / nie nie - albo /albo - tu nie ma moze, a sa przeciez tacy dobrzy - itd itd
        pelna degrengolada,dewolucja, zwykli idioci - i dziwic sie pozniej ze sa biedni, nedzni, prymitywni -
    • znad_silnicy POprawność polityczna gw i tvn 09.04.11, 11:38
      Wybiórcza i jej pismiaki od zawsze szukali "haków" na kibiców nazywając ich po swojemu "kibolami". Już dawno zrozumiałem że artykuły są pisane na zamówienie. Idzie Euro2012 więc trzeba robić nagonke na kibiców. Zbliżają się wybory to trzeba dogryźć Pisowi (chociaż ich nie popieram). Dla tej gazety najlepiej jakby po polskich ulicach chodzili czarni pederaści z dziećmi za ręke - to byłby najwyższy przykład tolerancji w Polsce. Otóż to nie będzie miało miejsca NIGDY dopóki żyją takie osoby jak ja czy kibice innych klubów którzy są patriotami. Już ostatnia akcja w Warszawie z rozdawaniem gwizdków przeciwko marszowi w Dzień Niepodległości GÓW.O wam dała:) Ludzie czytają też inne gazety które są rzetelniejsze od waszej!

Mi tam wisi i powiewa czy czarni są czy ich nie ma w Polsce czy Europie. Jak Francja i Anglia pozwoliły sobie na taką skale imigrantów z Afryki to ich problem z przestępczością i gettami. Rasizm występuje także w drugą strone. Ktoś kto był w USA o tym wie. Jak powiesz na czarnego "negro" to jesteś rasista a jak on na ciebie "white boy" białas to już nie.

A Pan Ziemowit niech zajmie się codziennymi problemami w Kielcach:
      - brak odpowiedniej liczby miejsc w przedszkolach,
      - niskie zarobki w wojewódzkim mieście
      - wysokie ceny za m2 nowych mieszkań
      - załatwianie po znajomości pracy w urzędach
      • Gość: kibic nie kibol Re: POprawność polityczna gw i tvn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 12:35
        "piszecie co wam sie tylko podoba by znależć sensacje i oczernić nasz KLUB"
        "Wybiórcza i jej pismiaki od zawsze szukali "haków" na kibiców nazywając ich po
        swojemu "kibolami". "

czekam z niecierpliwością, by odczytać za chwilę że te zabójstwa na tle kolorów szalików, też są inspirowane przez media, ... bo przecież to media są najgorsze, i nazywają tych biednych, grzecznych kibiców, "kibolami", a że Ci się czasem zabijają, i tylko li hobbystycznie przynoszą półmetrowe maczety na spotkania, to tylko pewnie dlatego że są fanami białej broni, i akurat mecze odbywają się w jednym terminie z giełdami staroci.
      • Gość: maradona Re: POprawność polityczna gw i tvn IP: *.kielce.vectranet.pl 09.04.11, 13:05
        Wybiórcza i jej pismiaki od zawsze szukali "haków" na kibiców nazywając ich po swojemu "kibolami"

Bandyta który sponiewierał rodzinę z dziećmi na "Lechu", i robi ciężkie pieniądze na szemranej współpracy z klubem, kosztem miasta czyli podatników, jest dla Ciebie kibicem ?
        Bandyta który uderzył piłkarza w twarz jest dla Ciebie kibicem ?
        Bandyci którzy urządzają polowania po krakowie żeby zabić człowieka są kibicami ?
        A może "małpę" też zabili "kibice" z Krakowa ?
        I wyborcza się na nich uwzięła, chamstwo Wyborczej jest nie do opisania, jak śmie nazywać tych bandytow kibolami.
        Skoro oni są dla ciebie kibicami i sam siebie mianujesz kibicem, to może jestes takim samym bandytą, który nigdy nie powinien wejśc na żaden stadion ?
        Piszesz, że PiS nie popierasz, ale manipulantem jesteś zupełnie jakbys był prezesem tej partii.
        Puknij się w łeb.
        • Gość: jan Re: POprawność polityczna gw i tvn IP: 213.77.117.* 09.04.11, 19:20
          "Wybiórcza i jej pismiaki od zawsze szukali "haków" na kibiców nazywając ich po
          swojemu "kibolami". "

To trzeba mierć trochę oleju w głowie i nie dawać tej wrednej wyborczej punktu o który swój hak mogą zaczepić.

Precz z kibolstwem!!! Jak to jest ,że w Panstwie prawa - autor takiego tekstu w kiepskiej bo kiepskiej - ale gazetce nie został jeszcze ukarany? Jak to jest, że Orlęta Kielce przekładają mecz z Kielc do Tarnowa bo boją sie kiboli Unii i Wisły? I takie rozwiazanie sugeruje im Policja??? A od czergo ta policja jest??? Od czego są więzeinia????
          Tak..ja wiem, zeby zamykać w nich alimenciarzy i złodziejaszków z Reala... a ta cała łysa dresowata gawiedź robic co chce, przy oklaskach radnych no bo im szpital pomalowali...
          • Gość: Bolek Co do Orląt, IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.04.11, 20:55
            świetna decyzja/prośba Prezesa o przełożenie meczu do Tarnowa. Wyobraź sobie, że Orlęta to też klub miejski - taki jak Korona, ale dziwnym trafem jej zawodnicy nie mają milionowych kontraktów rocznych i miasto nie przeznacza 20000000 rocznie na ich utrzymanie, a z budżetu ledwo starcza na koszenie trawy i piłki. W świetle prawa na Dąbrowie, nie odbywają się imprezy masowe, więc Policja ma ich w nosie. Gdyby debile/kibole z Tarnowa/Krakowa tam przyjechały, to po zniszczeniu wszystkiego co tylko można, klub byłby finansowo rozłożony na łopatki i w prostej linii do likwidacji.
      • oloros Re: POprawność polityczna gw i tvn 09.04.11, 13:16
        jakie szukanie hakow - cos trzeba szukac - wystarczy przetrzec oczy i wytrzezwiec
    • oloros Re: Tydzień z głowy. Ja, wróg kibiców i Korony 09.04.11, 13:42
      taak najlepiej nie pisac o "tych rzeczach"
      i tego odkrywania - mowienia o tym boicie sie zawsze
      jak wszystkie tchorze i bandyci - bo czym sie roznicie o zwyklych bandytow - tylko tym ze w grupie pod oslona policji mozecie pokazywac cale swoje chamskie wnetrze i cala wasza skoplikowana" dusze chama i bandyty
      prosze przyjac do wiadomosci ze macie mnostwo wrogow - ktorzy predzej pozbeda sie waszego klubu z tego miasta i was
    • Gość: / Re: Tydzień z głowy. Ja, wróg kibiców i Korony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.11, 14:39
      ida wybory - PO ma najwieksze poparcie wsrod kiboli, w zakladach karnych, wsrod wszelkiego rodzaju bandytach na ulicach i urzedach wsrod dewiantow i zboczencow - i taka bedzie kamapania- radny pO i drugi radny PSL - zachowali sie pragmatycznie - to sa przeciez ich wyborcy - oni poparli ich w czasie wyborow samorzadowychno to ida za ciosem - bronia na wszelkie sposoby - podlizuja sie jak tylko moga
      a euro 2012 - to bedzie jedna wielka kryminalna wpadka - ale juz po wyborach - wiec poki co ich to nie rusza
      w tzw miedzyczasieKorona spadnie do II ligi - ale to juz pozniej
    • Gość: Sceptyk Zamieszki w Europie z imigrantami są powodowane IP: 81.219.189.* 09.04.11, 19:10
      przez "mądrych inaczej" z obu stron - z jednej strony rasiści a z drugiej strony ich odpowiedniki. Tak czy inaczej po obu stronach ścierają się głównie ludzie ograniczeni, słabo wykształceni, sfrustrowani, bez pracy i perspektyw - oni są podatni na "świetlane" teorie głoszące że wszystko będzie dobrze jak zadbają głównie o siebie. A g..no prawda, tak mogą myśleć tylko bardzo proste umysły. Biali czerpali z całego świata, wydrenowali go tak że tamci się nie kogą podnieść - i teraz zbieramy tego "owoce".
      Poza tym to że ktoś robi źle nie oznacza że inni powinni robić to samo - bo następuje wtedy eskalacja, która do niczego dobrego nie prowadzi.
      Inteligentni ludzie potrafią się ze sobą porozumieć, obojętnie czy są różnej wiary, koloru skóry itd., dopiero gdy wtrącają się prymitywy wtedy sytuacja się zaostrza.
      • oloros Re: Zamieszki w Europie z imigrantami są powodowa 09.04.11, 21:08
        swiat ktory nam ksztaltuja ci madrzy inaczej jest nie do przyjecia
        i ktos powinien powierdziec NIE
        poczatki zmian powstawaly najczesciej w umyslach niewielkiej grupy ludzi - wrecz jednego czlowieka - ale pozniej rosly jak infekcja - zamienialy sie w cos nazywane czasem mutacja metafizyczna - jak juz dotarly do milionow swiat sie zmienial i zadna ludzka sila nie byla w stanie sie mu przeciwstawic
        nie bedzie to swiat futbolowych drani i rasistow
    • rita.1 Tydzień z głowy. Ja, wróg kibiców i Korony 09.04.11, 21:44
      Jak widać piłka nożna to sport dla ludzi z nizin - niekoniecznie społecznych, co wykazał powyższy artykuł. Panowie radni nadają się akurat na kibiców. I nie jest to komplement. Kogo to myśmy sobie wybrali?! Strach się bać.
      • Gość: kibic nie kibol Re: Tydzień z głowy. Ja, wróg kibiców i Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.11, 07:01
        ja jestem kibicem co masz do mnie ....jestes nietolerancyjna
        • Gość: Lisek Re: Tydzień z głowy. Ja, wróg kibiców i Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.11, 07:32
          Panie Ziemowicie po prostu Pan przesadził pisząc o tym kilka dni później. Szukacie sensacji i wtedy gdy zespołowi nie idzie, myśli Pan że im to pomorze ?? Czemu nie napisze Pan o pozytywnych stronach Stowarzyszenia ??
          • Gość: das Re: Tydzień z głowy. Ja, wróg kibiców i Korony IP: *.ip.netia.com.pl 10.04.11, 09:11
            Ktoś to wszystko stworzył,finansuje z naszych podatków,toleruje zachowania tych kiboli i posługuje sie nimi jak chce.Miejcie do niego pretensje.
            • Gość: j23 Re: Tydzień z głowy. Ja, wróg kibiców i Korony IP: *.onecik.pl 10.04.11, 13:38
              "redaktor"Nowak człowiek o niechlujnym wyglądzie z zapuszczonym brzuchem nie może pouczać ludzi,którzy coś znaczą
              • Gość: Recenzent Re: Tydzień z głowy. Ja, wróg kibiców i Korony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.11, 15:35
                Wygląd jest ważny, ale najważniejsze jest równo poukładane pod sufitem. A ty jak rozumiem j23
                od tych mózgotrzepów, co były kiedyś po 23 zł, tak poukładane nie masz. Dlatego nie oceniaj
                innych. A kogo miałeś na myśli, że coś znaczą?
              • Gość: / Re: Tydzień z głowy. Ja, wróg kibiców i Korony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.11, 16:19
                cos znacza - glownie deski sedesowe - na 100 procent
                to wszystko po prostu polityka - ida wybory - WYBOrY przypominam
                i tak na serio liczy sie to jaki efekt bedzie miala partia w regionie w Polsce - reszta to sa drobiazgi - kibole i inni przestepcy do duzy elektorat jak do tego dodac bandytow i rozne mety, biedakow ktorych stac na bilet i wcesniej piwo U REKRTORa- to kilkanascie tysiecy ludzi w Kielcach- wiekszosc zdecydowana licza si w wyborach
                i okresowo WAM SMONCE naobiecuja COS - np kupia wam do napasci jakiegos Koniecznie BIALALEGO - bo u was nie ma kto trafic do bramki w ogole. a bramkarzy to na boisku szkolnym widzilem lepszych
          • Gość: / pozytywy prosze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.11, 16:14
            Hitler np bardzo lubil psy i muchy nie zabil
            a Dzierzynskiprzepadal za dziecmi - za tatusiami juz mniej
    • pvl_pl Kto choć trochę czyta wyborczą kielecką 10.04.11, 15:01
      to wie że Pan jest marnym redaktorkiem, nie raz już słyszałem że lepiej się Panu nie narażać bo potrafi Pan ładnie obsmarować, dlatego jeśli już czytam Twoje teksty zawsze wszystko dziele na pół a potem jeszcze na 1/3
      • Gość: kibic Re: Kto choć trochę czyta wyborczą kielecką IP: *.blokowe.pl 10.04.11, 16:47
        1:2 daje 1/2

(1/2) : (1/3) daje 1,5
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka