Gość: Elaine IP: 144.85.17.* 11.06.04, 15:33 Facet, ktory nie wchodzi w uklady i ukladziki. Porzadny gosc... choc z Krakowa... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elaine Re: W niedziele glosujemy na LASSOTE IP: 144.85.17.* 11.06.04, 15:34 Lista nr 6 miejsce 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: W niedziele glosujemy na LASSOTE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 17:58 za samo pochodzenie nie oddam na niego glosow. Mam nadzieje ze kazdy mieszkaniec woj. swietokrzyskiego pomysli tak jak ja i dzieki temu ktos bedzie nas reprezentowal pochodzacy od nas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: W niedziele glosujemy na LASSOTE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 20:30 Zgadzam sie z Toba. Juz i tak nas pokaralo tym wspolnym glosowaniem:). W Krakowie tez nas cos nie lubia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala W niedziele głosujemy na KIELCZAN !!! 11.06.04, 21:33 W niedziele głosujemy na KIELCZAN !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Dlaczego wszyscy jesteście anonimowi ??? 11.06.04, 21:36 ELAINE - podpisz się imieniem i nazwiskiem, nie lubię ludzi anonimowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysio Co Pan IP: 200.153.112.* 11.06.04, 21:59 Panie Wojtku zrobił się taki zasadniczy ? Hej. Ps. Na wszelki wypadek się podpiszę Krzysztof Anonimowy. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala ANONIMOWOŚĆ 11.06.04, 22:38 Denerwuje mnie anonimowość w internecie ! To działa na niekorzyśc kandydatów... Mam na kogoś głosowac bo anonimowa osoba pisze "to równy gość"... To jest śmieszne......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elaine Re: ANONIMOWOŚĆ IP: 144.85.17.* 12.06.04, 10:31 Chyba wszystko i tak bedzie dzialac na niekorzysc kandydata jesli nie pochodzi z pieknych Swietokrzyskich Gor. ;-) Oj, Kielczanie.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ANONIMOWOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 10:42 Po prostu go nie znamy. A w koncu obowiazuje regionalizm, prawda? Dlaczego Ty nie glosujesz na kogos z Kielc? Bo pochodzisz z Krakowa. A gory u nas faktycznie sa piekne:). U Was tez;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Nie masz racji ELAINE !! anonimowa ELAINE !!! 12.06.04, 10:59 Ja głosuję na osobę która mieszka w KRAKOWIE, pochodzi z KIELC, jest bardzo profesjonalnym politykiem ! kompetentnym i efektownym w swoim działaniu ! (Miałem przyjemność poznać osobiście i zadać jedno pytanie) Ale nie będę głosował na LASSSOTTĘ czy ONYSZKIEWICZA którzy : (1) nie są z Kielc (2) nic niewiem na ich temat (3) kieleckie biuro partyjne Unii Wolności na Nowym Świecie jest zamknięte na cztery spusty (4) reklamuje ich anonimowa osoba która boi się podać swojego nazwiska (5) poza tym jest cisza wyborcza na którą Agora leje trzymając reklamowe wątki na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: W niedziele glosujemy na LASSOTE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 10:49 Sprowokowalas mnie jednak i sprawdzilam, na kogo nam radzisz glosowac.To ten uczciwy? Wtorek, 21 października 2003, 15:00 (ostatnia zmiana: 15:29) Były prezydent Krakowa, dzisiaj radny Józef Lassota jest ścigany przez wierzycieli. Jak dowiedziało się radio RMF, sprawa ma związek z samorządową kampanią wyborczą z ubiegłego roku. Wówczas to Józef Lassota ponownie starał się o fotel prezydenta miasta. Komitet wyborczy Józefa Lassoty zlecił warszawskiej firmie reklamowej wynajęcie w kilkudziesięciu punktach Krakowa miejsca pod billboardy i plakaty wyborcze. Miał za to zapłacić w sumie ok. 30 tys. złotych. Jednak mimo obietnic do tej pory należności nie uiścił. Zdesperowana agencja reklamowa wynajęła firmę windykacyjną, która teraz zamierza skutecznie ściągnąć dług. Nasz klient próbował kontaktować się z panem Lassotą wielokrotnie, mimo prób (...) pan Lassota nie odpowiadał i dlatego też trafił jako dłużnik do naszej firmy - mówił przedstawiciel firmy PragmaInkaso. Józef Lassota nie chciał rozmawiać z dziennikarzami RMF. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Józef Lassota, prokuratura 12.06.04, 11:11 Wpisałem w GOOGLE "Józef Lassota, prokuratura" i zobaczcie co wyskoczyło: "... Niestety, w czasie obecnej kampanii wyborczej na prezydenta miasta Krakowa jednym z kandydatów jest były prezydent Józef Lassota z Unii Wolności, ten sam, za którego kadencji i z którego polecenia w lipcu 1997 r. wiceprezydent Krzysztof Goerlich poświadczył nieprawdę w umowie z Ivaco i przyznał mu prawo do terenu, którego miasto nie było właścicielem. Józef Lassota jest również członkiem władz Cracovii, a ludzie związani z klubem i z Ivaco już zapowiadają, że te 6 milionów marek, które dotąd Ivaco wydało nie może przepaść i że jak tylko będzie to możliwe, to zmienią plan zagospodarowania przestrzennego i znowu zaczną przepychanie inwestycji. Zabawna ale i straszna jest wypisana na plakatach wyborczych Józefa Lassoty lista nazwisk osób, które go popierają. Są wśród nich Krzysztof Goerlich - były wiceprezydent, któremu krakowska prokuratura nijak nie może udowodnić, że w umowie z Ivaco poświadczył nieprawdę, były prezes Cracovii - pan Palczewski - ten sam, który przemawiając przez tubę przewodniczył nielegalnej manifestacji kibiców, w czasie której rzucano w policję siekierami, a potem rozbijano nimi szyby wystaw sklepów jubilerskich, żeby swobodnie nacieszyć się tym co za nimi było. ..." Więcej: www.fzkrakow.most.org.pl/hiper.html Zapraszam do głosowania na KIELCZAN ! Odpowiedz Link Zgłoś