Gość: e&m IP: 217.96.114.* 14.03.02, 16:56 Kto jest lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yahagi Re: echo vs. metro 14.03.02, 17:06 E ... Metro - to nie ten gatunek.. widzialem wczoraj dwa numery. Bez obrazy, ale poza wywiadem z Lubawskim - nie bylo na czym oka zawiesic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cztelnik Nie ma wolności bez Solidarności IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 06:49 GAZETA WYBORCZA WPROWADZIŁA CENZURĘ NA FORUM Kiedyś GW miała koło swojego tytułu piękne hasło.: "Nie ma wolności bez Solidarności" Jak się Solidarność kapnęła jakie rodzynki siedzą w cieście Gazety Wyborczej to im zakazała używania tego hasła. Wczoraj GW wprowadziła cenzurę na tym forum. Gdy pojawia się wątek, który stawia w negatywnym świetle redaktorów tejże gazety jest natychmiast kasowany. Chcociażby wątki w których podawano informacje o łamaniu przepisów prawa związanych z parkowaniem przez redaktorów GW. Podczas gdy redaktorzy Gazety Wyborczej wypisują w swojej gazecie co chcą na forum nie można dyskutować na temat ich artykułów. Nawet jesli ich trec daleko odchodzi od rzeczywistości. Jakakolwiek polemika jest niewskazana a tym bardziej wysyłanie listów do redakcji - redaktorzy grożą podjęciem kroków prawnych. Wydaje mi się, że komuś w Gazecie Wyborczej pomyliły się czasy. To nie są lata 50-te ani inne komunistyczne i żadna cenzura ani manipulacja w waszych wydawnictwach nie zamknie ludziom głoszącym prawdę ust ani nie otumani Polaków. Czytelnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Globus Re: echo vs. metro IP: *.herby.kielce.pl 14.03.02, 21:40 Co to za pytanie!!! Z czym do ludzi!!! Przeciez kazdy ci pajacu to powie ze metro to badziew!!! MYSLISZ ZE DLACZEGO JEST BEZPLATBE??? BO BY NIKT TEGO NIE KUPIL WIECEJ NIZ JEDEN RAZ!!! A Echo to gazeta z tradycjami, utrzymuje sie na rynku dosyc spory okres czasu i wiele, naprewda wiele osob kupuje te gazete, szczegulnie w piatek bo wtedy jest bezplatny dodatek z programem na caly tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcti Re: echo vs. metro IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 11:03 Zgadzam się. Panowie Z Metra pokazali jak się doprowadza gazety na skraj minimalnego czytelnictwa (vide historia dziennika Slowo Ludu i badania czytelnictwa) a teraz dostali kolejną zabawkę pod tytułem Metro. Odpowiedz Link Zgłoś
gorol_z_kielc Re: echo vs. metro 15.03.02, 09:51 hihi - ale pytanie ja tam się nie znam Echo powinno ściagnąć od Metra sposób dystrybucji, no bo skoro zostaje tyle niesprzedanych gazet Echa - a przecież sa wydrukowane - to można by je poprostu rozdawać. A tak przy okazji zauważyliście że w Słowie L. i Echu D. są te same artykuły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: echo vs. metro IP: 217.96.114.* 21.03.02, 11:07 Zgadzam się z Tobą (mowa o dystrybucji echa) Ale musisz się zgodzić ze mną...otóz gdyby np echo rozdawały Panie na Sienkiewicza np o 15, to czy ktoś by je kupil o 7 rano. Pewnie tak. Dużo ludzi np w pracy czyta prase. A wydanie piątkowe...to z programem...ja bym czekał na to o 15 - za darmo! Odpowiedz Link Zgłoś