framberg 29.07.12, 21:32 Ten facet (?) w biało czarnej-sukience, z miotełką w dłoni, to część ekspozycji? Na jednym ze zdjęć stoją dwa w sukienkach. Drugi, z miską. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Józek Re: Akropol i Biały Dom, czyli wielki świat pod Ł IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.12, 22:39 Jutro podjadę i zobaczę ile osób za dwie dychy chce obejrzeć te cuda dofinansowane z funduszy UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zez Re: Akropol i Biały Dom, czyli wielki świat pod Ł IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.12, 23:30 Byłem, widziałem, dzieciom się podobało mnie nie. Jest faktycznie zbyt drogo jak na oferowane atrakcje, ale to moja opinia. Dla porównania park miniatur w Ogrodzieńcu - 14 i 10 zł, Kaszubski - 12 i 8 zł, Inwałd 19 i 15 zł ( ale 50 miniatur ). To co daje się zauważyć za darmo, to.... całkowity brak tablic informacyjnych na drogach dojazdowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krajanka Re: Minitury przy Św.Katarzynie IP: *.205.65.181.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.07.12, 23:10 Witam serdecznie.O parku miniatur w Krajnie-Zagórze wypowiem się na forum bardzo pozytywnie. Byłam w niedzielę z mężem i dzieciakami. Super miejsce niedaleko Kielc, by odprężyć się i popodróżować.Podziwiam ludzi, którzy włożyli tam tyle trudu i wysiłku, ciężkiej pracy i pieniędzy, by zwykłe ściernisko przemienić w fajne miejsce na Ziemi. Może to jeszcze nie jest San fransisco, ale ma potencjał...Życzę powodzenia inwestorom Sabatu. Z chęcią tam wrócę i będę śledzili dalsze inwestycje w tym miejscu. Moimi sugestiami jest park rozrywki, rollercoster, diabelski młyn,plac zabaw,kolejka górska,kolorowe dmuchane zjeżdzalnie i trampoliny oraz super kuchnia domowa, typu pierożki na desce, żórek w chlebku, itp.wzorem z Jodełki...pozdrawiam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aloro Re: Akropol i Biały Dom, czyli wielki świat pod Ł IP: *.centertel.pl 30.07.12, 06:29 Tych dwóch w sukienkach to pewnie "Para nienasycona" proboszcz + kościelny. Ale w czarnym garniturze jest widoczny Starosta Wrzałka- okazja jest do przecięcia wstęgi i tak dalej..... Odpowiedz Link Zgłoś
baba53 Re: Akropol i Biały Dom, czyli wielki świat pod Ł 30.07.12, 08:10 Jak to jest z dotacjami z UE ?Jednym wolno pobierać opłaty a innym to jest zabronione ! Odpowiedz Link Zgłoś
rytnas Akropol i Biały Dom, czyli wielki świat pod Łysicą 30.07.12, 10:52 Czy obok funkcjonują też odpustowe kramy(?) Kolejna szopka żeby wyciągnąć kasę od gawiedzi. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: Akropol i Biały Dom, czyli wielki świat pod Ł IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.12, 11:34 Odpustowe szopki tez mogą być atrakcją, bo nie wszyscy pragną zwiedzać muzea czy chodzic na koncerty symfoniczne. Nie oceniajmy nikogo za gust i potrzeby. Zawsze mozemy po prostu nie jechać i nie brac udziału w odpuście. Faktem jest, że inwestycja medialnie rozdmuchana i nie warta żądanych za wstęp pieniędzy. Ale.... koncerty disco-polo nadal cieszą się dużą frekwencją. więc dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: Akropol i Biały Dom - wielkie multikulti IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.12, 14:12 Miniatury moralne sojuszu platformersko-chłopskiego robią lepsze geszefty. Lud milionami wyjeżdża tyrać pod oryginałami budowli. Odpowiedz Link Zgłoś