jagaton 11.11.12, 19:03 Kielecki radny jest prezesem firmy S, która bierze udział w przetargu, w jednostce podległej miastu. Mało tego, pracownik związany z S przygotował projekt przetargowy. Zgadnijcie, która firma może wygrać przetarg? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Filip Re: bingo ! IP: 69.159.35.* 11.11.12, 19:45 ...wiadomo ze jego firma wygra przetarg ...w koncu po to zalozyl swa firme...by wygrywala takie przetargi....wiec albo - albo....albo zrezygnuje zeswojej finkcji w radzie miejskiej...albo zrezygnuje z firmy...ale on zas mowi ze jego firma to tylko straszak na zbyt zachlannych konkurentow stajacych w przetargach....gdy inni mogliby zawyzac...on bedzie obnizal i wygra kazdy przetarg....wykreslajac z kosztorysu zupelnie zbedne koszty materialowe...no i niech zyje skutecznosc dzialania prosze pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Wygrane przetargi IP: 213.77.117.* 11.11.12, 20:42 Ale chyba to nieprawda, co mówią, że ten radny wystartuje na prezydenta Kielc, bo wtedy jak będzie z przetargami w miejskich szkołach, przedszkolach, domach opieki, tak jak teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Wygrane przetargi IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.12, 22:02 Ciekawy wątek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 23:01 Powiedz który, będziemy mieli wszystko czarno na białym. Odpowiedz Link Zgłoś
plantin Możesz z powodzeniem podać nazwy i inicjały 12.11.12, 07:10 - nazwisk, pod względem prawnym nic Ci nie grozi za zadawanie pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Możesz z powodzeniem podać nazwy i inicjały IP: *.dynamic.chello.pl 12.11.12, 07:20 Czy ta firma zaczyna się na S i kończy na N? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Możesz z powodzeniem podać nazwy i inicjały IP: 213.77.117.* 12.11.12, 07:50 Firma Supon, radny Stanisław Rupniewski. Nie dłlam tej info na początku, bo ciekawa byłam, czy to kogokolwiek zainteresuje, poza tym niektóre wpisy znikają jak się je za konkretnie zapowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala kradnie się w socjalizmie ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.12, 07:54 Co wy tacy nienawistni, jątrzący, zwolennicy teorii spiskowych? Dlaczego nie miłośnie, profesjonalnie, w sposób odpowiedzialny, by żyło się lepiej? Należy zaczekać przed określeniem stanowiska ws i wydaniem opinii, trzeba uważać na prowokacje, to dziś podstawowa i jedyna broń "miłośnych" "postępaków". TV-Fermy Lisów, plantacje "Stokrotek", Paradowsko-Żakowskie Podoodziały Polityczne szukają tematów i wywołują je ofensywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kradnie się w socjalizmie ale... IP: 213.77.117.* 12.11.12, 08:47 Zobaczymy, dziś chyba będzie znany wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: kradnie się w socjalizmie ale... IP: *.dynamic.chello.pl 12.11.12, 09:06 Będzie jak z kieleckimi konkursami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kradnie się w socjalizmie ale... IP: 213.77.117.* 12.11.12, 09:17 w szkołach? Odpowiedz Link Zgłoś
jagaton Re: kradnie się w socjalizmie ale... 12.11.12, 10:11 no to jeszcze jeden kwiatuszek: W pewnej świętokrzyskiej uczelni, oficjalnie bardzo oszczędzającej, gruntownie zmodernizowano, a właściwie wyelegantowano gabinet rektora wpisując koszty w wyposażenie biblioteki. Same zasłony, osobiście dopilnowane kosztowały ponoć 19 tysięcy, więc pewnie będą wisiały przez kilka kadencji. Tenże sam rektor niedawno, na posiedzeniu senatu zaproponował, aby przyznano mu 10 tysięcy dodatku. I pokornie na to przystano. A rektorska żona ma pensum, którego połowy nie wyrobiła w zeszłym roku zostawiając studentów pod drzwiami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: kradnie się w socjalizmie ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.12, 12:52 Bardzo dochodowe są prywatne folwarki na socjalistyczno-państwowej własności. Cymes geszeft- szpitale, szkoły wszelkie, urzędy, kołchozy /już tylko resztówka-przemysłowa/, na socjalistycznej własności żyje się klawo jak cysorz. Trzeba się z geszeftem spieszyć bo na 100% finał też będzie socjalistyczny, jak w Grecji, Hiszpanii, itd., itd. Na razie młodzi, wykształceni, z dużych miast żarliwie wierzą w cudownie socjalistyczną unię ekogejską i Naszego Umiłowanego Przywódcę Donaldinio Maczo Picu . Pilnujecie portfeli, domów, mieszkań kiedy nadlecą czarne stada komorników! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: kradnie się w socjalizmie ale... IP: *.dynamic.chello.pl 12.11.12, 13:03 To żona też pracuje na tej samej uczeni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kradnie się w socjalizmie ale... IP: 213.77.117.* 12.11.12, 13:16 Tak, żona pracuje u męża, jest wykładowcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kradnie się w socjalizmie ale... IP: 213.77.117.* 12.11.12, 13:18 I u męża na uczelni są pomieszczenia firmy, w której żona pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: kradnie się w socjalizmie ale... IP: 69.159.35.* 12.11.12, 14:50 Na co bez zająknięcia odpowiedział Sikorski. - Władze rosyjskie po zamachu były autentycznie wstrząśnięte. Przypominam, że miało miejsce ileś decyzji, które były motywowane... - w tym momencie Sikorskiemu zabrakło puenty. Ale z pomocą przyszedł mu Żakowski. - Dobrą wolą - dopowiedział za ministra. - Takie mam wrażenie - skwitował Sikorski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: kradnie się w socjalizmie ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.12, 15:44 czyżby biegało o Politechnikę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kradnie się w socjalizmie ale... IP: 213.77.117.* 12.11.12, 16:57 Na politechnice dzieje się tylko dobrze, tak wynika z gazety nie tylko tej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja i jest w komisji rewizyjnej IP: 213.77.117.* 14.11.12, 19:59 Radny Rupniewski jest przewodniczącym komisji rewizyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: i jest w komisji rewizyjnej IP: 65.92.75.* 09.12.12, 05:04 ...jde pic - idziecie ze mna....?...bedziemy siediec w knajpie do rana - marzac o wolnej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: i jest w komisji rewizyjnej IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.12, 09:48 Nie ma to jak skontrolować samego siebie. Wszystko wiadomo na wejściu i po krzyku. Protokół pokontrolny gotowy do zatwierdzenia w każdej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś