Gość: zxc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 22:14 i tak liga zwerwikuje miejsce w szeregu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jac KSZO HEKO IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 23.07.04, 22:15 Heko to bardzo dobry zespół. Szkoda ,że nie zdołał się zakwalifikować do baraży. No i pokonał dwukrotnie "gwiazdeczki" z Koruptera . Dziś za ten wyczyn HEKO dostało dużą porcję braw od kibiców KSZO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MegaTK heko bardzo dobry?hehehe IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 24.07.04, 09:33 Sparing-hit w Ostrowcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!Spoko spoko zobaczymy derby powoli sie zblizaja:)Gwiazdeczki te z ktorych sie smiejesz grały u was!!!Ale na szczescie "strzelba"(zastanawiajace dlaczego tak go nazwali-moze mi odpowiesz?) Małocha odszedł i dobrze>zwodnicy obecnie tworza lepszy kolektyw od tego wczesniej!bedzie srodek tabeli na bank a wy to raczej znowu jakies baraze... ps nas tez bedziecie oklaskiwac jak wygramy w Ostrowcu? Korona 2 liga-Kszo 2 liga długo wszyscy czekalina takie mecze! ps2 heko jest słabiutkie zobacz sobie ostatnie sparingi te gwiazdy z heko co nam dowaliły to teraz sa u nas!i co ty na to?hehe pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: heko bardzo dobry?hehehe IP: *.elex.pl / *.elex.pl 24.07.04, 13:34 Jak tak bardzo sie pompujesz tymi transferami koronki to popatrz jakie nazwiska przyszły do KSZO. Zawodnicy 1 ligowi,ograni,a do was to oprócz Kaliszana sama 3 liga. Wiec nie podniecaj sie MEGA TK bo nie masz czym. A jaki bedzie wyniki meczu KSZO-Korupter to zweryfikuje boisko. A teraz milcz i ssij nadal cyca matki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: heko bardzo dobry?hehehe IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 24.07.04, 13:47 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antystasia Re: heko bardzo dobry?hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 14:21 hej wieśniaki z łostrowca - zapraszamy na zakupy do Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumhaha Re: heko bardzo dobry?hehehe IP: *.241.112.31.adsl.inetia.pl 24.07.04, 14:37 A co antystasia brakuje wam kasy na kupowanie sedziow ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MegaTK Cyce to sse ale nie matki;) IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 24.07.04, 17:11 a co do mojego wieku to mam wystarczajaco lat zeby widziec co sie dzieje i nie miec złudnych nadzieji jak wy gowniarze;) Transfery macie bardzo ciekawe hehe zajebiscie młodzi i perspektywiczni gracze spoko czs pokarze kto jest lepszy-czekalismy na to długo zeby wam sprac dupy na boisku:)ale jak Wdowczyk da plame w meczu z wami to mu juz tego nie daruja,sprowadza normalnego trenera i 1 liga bedzie na wyciagniecie reki... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieMEGA TK ssij se, ale kuciapke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 19:44 widac ze ci bardzo wiek dokucza .Sprac to se mozesz owszem,ale swojego wala i pod warunkiem zepoza boiskiem. A wdowczyka to zostaw w spokoju bo to porzadny gosciu, mimo ze i tak wam nie pomoze. W dupe jak piszesz to dostaniecie ale juz w pierwszym meczu.Nie zadlaw sie tym zasysaniem .Oki???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Cyce to sse ale nie matki;) IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 24.07.04, 23:01 Pan Dariusz Wdowczyk popełnił wielki błąd przychodząc do Kielc. Szkoda mi człowieka . Myślę ,że pan Darek wie o czym pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: heko bardzo dobry?hehehe IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 24.07.04, 22:57 Od wielu miesięcy słyszę o zakupach w Tesco. Człowieku! Czy ty jesteś nienormalny? Przecież sam tam kupujesz! Wiesz co. Koło Kielc jest miejscowość w której jest szpital dla ludzi takich jak Ty. Udaj się tam. Może Ci pomogą. A ta miejscowość to MORAWICA!!! Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: heko bardzo dobry?hehehe IP: 195.114.160.* 29.07.04, 15:33 buahahaha a co w tym championie mozna kupic?heheeh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieMEGA TK Bracie to pomylka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 19:52 pomyliles sie chyba , mecz niebawem to bedzie ale Korona2liga--KSZO 2(o ile wasze dziadki beda mialy sile latac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: heko bardzo dobry?hehehe IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 24.07.04, 22:52 O co Ci chodzi? Przecież HEKO 2 razy wygrało z Koroną. I za to ich lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aabi Re: KSZO HEKO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.07.04, 18:37 Oby tak w lidze. A Korupter i tak dostanie bęcki i będzie witał III lige. Pozdro z Wwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaC Korona - KSZO IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 24.07.04, 23:16 Już niedługo derby Świętokrzyskiego! Korona - KSZO. Długo czekaliśmy na tę konfrontacje. Mam nadzieję ,że tego meczu Korona nie kupi od sędziów tak jak uczyniła to w meczu choćby z Wisłą 2 czy Stalówką. Jeżeli zespół z Kielc będzie lepszy, trudno, musimy poczekać do reważu. Ale ciągle mam w pamięci organizacyjne możliwości Korony. Mam nadzieję ,że mecz Korona - KSZO będzie czysty. Nie mogę się go doczekać. Pozdro dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MegaTK Re: Korona - KSZO IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 25.07.04, 10:04 Jak kazdy w tych dwoch miastach...Ale jak wygramy to i tak bedzie ze kupilismy wiec nie ma o co sie sprzeczac...tymczasem czekamy na derby.na pewno stadion sie wypełni.ja tez bede na pewno w Kielcach i u was:)a wy?mocni w gebie tylko za klawiatura?bedziecie słuchac w radio a pozniej bedzie siac zamet ze Kszo było lepsze?ale meczu nawet na oczy nie zobaczycie?czekamy na was:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Korona - KSZO IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 25.07.04, 11:31 o to mozesz byc spokojny!!! bedziemy tam!!! !!!KSZO OSTROWIEC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Sparing: Stasiak KSZO Celsa - Heko Czermno 3: IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 25.07.04, 11:35 p.s. nie ma co sie napinac wszystko zweryfikuje boisko!!! !KSZO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmx Re: Sparing: Stasiak KSZO Celsa - Heko Czermno 3: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 17:24 O jakich derbach piszecie, przecież drużyna występująca w Ostrowcu to KS Stasiak Opoczno i jest zarejestrowany w łódzkim ZPN. A jeżeli nie znacie definicji derby to odsyłam do słownika. Derby to może będą w przyszłości, a puki co KSZO nie istnieje. Odsyłam na strony PZPN, ani słowa o KSZO w II lidze, a Stasiak owszem tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Sparing: Stasiak KSZO Celsa - Heko Czermno 3: IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 30.07.04, 10:23 twoja zazdrosc kielecki buraku niczego nie zmieni!! KSZO BYLO JEST I BEDZIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Sparing: Stasiak KSZO Celsa - Heko Czermno 3: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 17:47 Z góry zaznaczam, że nie jestem z Kielc. Drogi Olo pokazałeś swoją niemoc, ale prawda jest okrutna-mmx ma rację. W Ostrowcu w II lidze nie ma KSZO. Występuje tam tylko drużyna Stasiak Opoczno. Odpowiedz Link Zgłoś