Dodaj do ulubionych

Nowe auta drogówki. "To bat na piratów drogowych"

08.10.13, 17:11
Potwierdzam,dopali mnie.Niespodziewanie z tylu,sygnał dżwiękowy,świetlny,kulturalna rozmowa kulturalnych facetów.A kara? No musi być,ale to inna sprawa,za głupotę trzeba bulić.No i po tym zdarzeniu przestało mi się ...spieszyć.Wstyd,ale wyciągam wnioski. Dodam,to nie był "opel",mają inne,wiec uwaga.
Obserwuj wątek
    • Gość: oszusci Re: Nowe auta drogówki. "To bat na piratów drogow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.13, 18:05
      Dlaczego one mają rejestracje nie z Kielc?
      • bundy8 Re: Nowe auta drogówki. "To bat na piratów drogow 08.10.13, 21:23
        przylaczam sie do pytania
    • dejacek przejechałem w Szwecji 2500 km 08.10.13, 19:31
      i widziałem 1 słownie jeden samochód policji. W samym Gdańsku po powrocie 3 a dalej na 500 km ze 20. To jest proszę państwa Białoruś a nie Europa
      • Gość: blachosmród Re: przejechałem w Szwecji 2500 km IP: *.spine.pl 08.10.13, 21:35
        Dokładnie, Polscy kierowcy Białorusią Europy... trafnie to ująłeś.
      • bossmieciu Re: przejechałem w Szwecji 2500 km 08.10.13, 21:44
        dejacek napisał:

> i widziałem 1 słownie jeden samochód policji. W samym Gdańsku po powrocie 3 a d
        > alej na 500 km ze 20. To jest proszę państwa Białoruś a nie Europa

A widziałeś, jak tam ludzie jeżdżą? Jak jest 50 km.h, to jadą 50, jak 100 to 100. W Polsce nie ma takiej kultury i samokontroli.
    • lumpior Re: Nowe auta drogówki. "To bat na piratów drogow 08.10.13, 21:28
      Kiedyś pomyślałem dwóch idiotów się ściga,popisuje.Po może 2 kilometrach widzę jak "drogówka" zaprasza gnojka z "seata" do swojego auta.No i tak się "biczuje" nerwowych za kierownicą.
      • Gość: as Re: Nowe auta drogówki. "To bat na piratów drogow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.13, 22:09
        polowanie psów premiera za kasą ,szkoda tylko ze pieniądze nie pójdą na ofiary wypadków czy drogi tylko na premie dla armii urzędasów ,a ta swinia mówila za Kaczora ze tylko facet bez prawka moze stawiac fotoradary
      • podanyloginjestzajety Lumpior, podaj markę 08.10.13, 22:10
        fury, jaką jechali za tobą. Nie bądź żyła! Masz CB? Nie, to zainwestuj i nie po to by gnać 200 km./h bez opamiętania, ale po to by na 511 km. w stronę Wa-wy lub z powrotem nie zaczaili się "pod kurczakiem" w lesie i kazali płacić boś niegrzeczny. To samo przed Tarczynem w lasku na 409 km., tuż przed wjazdem na "S7" "suszą" by wszyscy mogli bezpiecznie wrócić do domu.
        Nie dajmy się zwariować...
        • Gość: sko Re: Lumpior, podaj markę IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.13, 00:27
          w Skarżysku często się po 7 kręcą oj często :) więc nie polecam szarżować. :D Tak jak za Szydłowcem na długiej prostej na wlocie do Chustek 495 ulubiona miejscówka
        • lumpior Re: Lumpior, podaj markę 09.10.13, 08:04
          Nie będę robił reklamy dla firm samochodowych,nie wypada.Mogę powiedzieć jedno,są to marki takie same jak samochody oznakowane przez policje.Jest tych marek kilka,nie są one tożsame w każdym regionie kraju.To samochody dostosowane dla potrzeb i zadań specjalnych,muszą być wiec normalne,nie różniące się w wyglądzie ale spełniające określone zadania.Tak jest w innych krajach.Inna sprawa,można wprowadzić dyscyplinę na drogach przy pomocy...helikopterów,i co?
          • Gość: pablo Re: Lumpior, podaj markę IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.13, 08:31
            Lumpior, ja to widzę ze ty jesteś milicjant dostosowany dla potrzeb i zadań specjalnych.
            • lumpior Re: Lumpior, podaj markę 09.10.13, 09:10
              Gość portalu: pablo napisał(a):

> Lumpior, ja to widzę ze ty jesteś milicjant dostosowany dla potrzeb i zadań spe
              > cjalnych.
              Nic nie widzisz,kombinujesz i błądzisz.Może jestem troche do zadań specjalnych,mam do czynienia z techniką i to zaawansowaną. No i kiedy "podpadnę" na drodze,to nie dyskutuje,nie wymądrzam się.Urządzenia techniczne są precyzyjne,rejestrują fakty.Policja przekłada to na prawo,przewinienia i kara musi być.Tyle i tylko tyle.Ale przyznaj,technika to potęga,kary ale i bezpieczeństwo.Pozdrawiam.
              • Gość: Roastron Re: Lumpior to milicjańcik..... IP: *.static.chello.pl 09.10.13, 14:05
                Te auta to najczęściej ... mondeo, superb, octavia, vectra, i teraz insygnie, były jeszcze meganki sport ale chyba je wszystkie porozbijali ..... Tu masz szczegóły łącznie z kolorami ...moto.wp.pl/kat,55194,title,Radiowozy-z-wideorejestratorami-2012,wid,14434153,wiadomosc.html?ticaid=11173e&_ticrsn=5
    • mirek-k33 Z Yanosikiem trzeba jeździć 09.10.13, 10:53
      i zgłaszać gdzie drogówka kontroluje, to mozna sie wzajemnie informowac i mniej mandatów wypiszą
    • Gość: stopitd STOP Mobilnym Fotoradarom ITD - akcja facebook IP: *.szczecin.mm.pl 09.10.13, 13:00
      STOP - Mobilnym Fotoradarom ITD AKCJA na FACEBOOKU

www.facebook.com/STOP.Mobilnym.Fotoradarom.ITD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka