Gość: Kaczor IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.05.01, 20:44 Nida Pińczów lider IV ligi może w przyszłości III. Jeste juniorem w klubie i wiem że mamy aspiracje i pieniądze na nawet II ligę pójdziemy w ślady Pogoni Staszów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariusz Re: Nida is The Best IP: 192.168.13.* / 149.156.124.* 08.05.01, 02:03 Oby tylko starczylo Wam pieniedzy - bo mysle ze checi sa, skoro sa na dzien dzisiejszy takie efekty :) Pozdrawiam chlopaki - oby tak dalej. Moze kibicem nie jestem - ale za swoimi zawsze murem stane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxiu Re: Nida is The Best IP: *.rzesa.rzeszow.pl 08.05.01, 12:04 Stary nawet nie mysl o III ani o II lidze. Bo zaraz zacznie sie sprzedawanie meczy tak jak to robi od dwu meczow Pogon :-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Nida is The Best IP: 207.46.36.* 08.05.01, 12:31 pieniądze to nie wszystko , w nidzie Mirek tylko umie grać w piłkę trochę Chlewicki a reszta loteria, to paranoja żeby w IV lidze wynajmować graczom mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star3 Re: Nida is The Best IP: *.perfopol.pl 14.05.01, 12:01 Sorry stary ale dzisiaj już widzisz że trzecia liga dla was jest mocno nierealna, może macie jeszcze szanse, ale szczerze mówiąc niewielkie... ucz sie stary to może jeszcze pomożesz Nidzie, ale w tym sezonie nawet wasze przekręty w kieleckim zpn z zabranianiem fuzji na niewiele wam sie zdały. W tym roku awansuje Star i nic tego nie zmieni...Forza Star !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYBOL Re: Nida is The Best IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 18:47 WIDZEW ma kibiców w PIŃCZOWIE.Sytuacje opisałem na lokalnych - Pińczów. Odpowiedz Link Zgłoś