Dodaj do ulubionych

Jakub z SS-andomierza stoi poza kult. europejską

04.01.05, 20:53
...bo kultura europejska to tolerancja, wielokulturowość, a szerzej - wolność
poruszania się, zamieszkiwania i pracy w dowolnie wybranym miejscu, bez
względu na wyznawaną religię, narodowość, poglądy.
A ''kultura'' Jakuba to ksenofobia, zaściankowość, nacjonalizm, zamknięcie
się na innych, zwalczanie wolności podróżowania, osiedlania się i pracy w
dowolnym miejscu na naszej pięknej Ziemi, którą na Pan Bóg dał (ten sam Pan
Bóg, Izraela i chrześcijan).
I dlatego ja Her Jakuba spod SS-andomierza jak najbardziej popieram. Żydów
zwalczaj klawiaturą, do dzieła!
Baranowska Idiocka Skretyniała
Obserwuj wątek
    • kobylybbb Nareszcie :) 04.01.05, 21:04
      Jest ktoś, kto powtarza ten sam tekst w różnych watkach i przyznaje, że jest
      skretyniały :)
      Od walorów tekstu pozwolę sobie abstrahować, bo podpis autora starcza za
      wszystko :)
      • Gość: Jakub Re: Nareszcie :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 18:16
        A to przecież Piotrusia, znów się przebrał za redakcyjną kobitkę i rozmarzył
        się, żeby jakiś SS-mann w błyszczącym mundurku zaszedł go od tyłu i po
        niemiecku pomanipulował mu koło judeotyłka.
    • Gość: Jakub Re: Jakub z SS-andomierza stoi poza kult. europej IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 18:24
      Właściwie to nawet nie chce mi się zauważać, że Piotrusia dopuścił(a) się
      znieważenia miasta Sandomierza i jego mieszkańców. Podobnie jak niejaki
      największy żydowski pisarz literatury holokaustu, Jerzy Kosiński, i jego
      rodzice, których mieszkańcy Sandomierza przechowywali i chronili przed
      Niemcami, a którzy odwdzięczyli się paszkwilami, nawet nieco podobnymi do tych,
      które Piotrusia tu wypisał (lub wypisała, jeśli akurat jest w spódnicy).
      • know1 Jakub największą zniewagą dla Sandomierza 05.01.05, 21:54
        Największą zniewagą dla Sandomierza jest niejaki Her Jakub spod SS-andomierza,
        którego wspaniałe antysemickie, zionące nienawiścią teksty jeszcze przez nikogo
        z władz tego grodu nad Wisłą nie zostały nagrodzone! To skandal! Ja, jako
        Idiocka Baranowska Skretyniała uważam za zniewagę dla Sandomierza, że nie
        przyznał Her Jakubowi chociażby nagrody Aryjskiej Żmiji, za litry wylanego jadu
        i kontynuowanie wspaniałych myśli Hitlera, Hessa, Goebelsa i innych wielkich
        tępicieli rasy żydowskiej, romskiej i polskiej. Jakub, jak ty jeszcze możesz w
        tym Sandomierzu wytrzymać? Przecież odradzający się na całym świecie neonazizm
        czeka na takich jak ty z otwartymi rękami! Podpowiadam - w USA można pokazywać
        publicznie różne bliskie ci sercu faszystowskie symbole, co w Europie jest
        zakazane. Jakub, go to Amrerica! Have a nice trip!
        Twoja wyznawczyni
        Baranowska Idiocka Skretyniała
        • kosz.marny Re: Jakub największą zniewagą dla Sandomierza 06.01.05, 08:23

"jestem wolnym człowiekiem
          mogę manifestować faszystowskie poglądy
          jestem wolnym człowiekim
          - takie same prawa głupi ma jak człowiek mądry"
    • kobylybbb Do Know1 i Kosz.marny 06.01.05, 08:42
      Będę wdzięczny za wskazanie oraz wytłumaczenie, gdzie Jakub zamanifestował
      faszystowskie poglądy i kontynuował myśli Hitlera itp.?
      • kosz.marny Re: Do Know1 i Kosz.marny 06.01.05, 08:46
        > Będę wdzięczny za wskazanie oraz wytłumaczenie, gdzie Jakub zamanifestował

:-))) Aleś mnie ubawił :-)))
        To się nazywa brak czytania ze zrozumieniem (tzw. analfabetyzm funkcjonalny).
        Powiem niedelikatnie: sam sobie znajdź i wytłumacz :-)))
        A jak chcesz rozśmieszać ludzi, to zapraszam na "Forum humorum" :-D
        • kobylybbb Re: Do Know1 i Kosz.marny 06.01.05, 08:56
          W takim razie pozwolę sobie uznać, że jesteś oszczercą i osobą niegodną
          szacunku.

P.S.
          Postów Jakuba jest mnóstwo. Wykazanie powinno być proste jak bułka z masłem.
      • know1 Nazistowskie myśli Her Jakuba spod SS-sandomierza 06.01.05, 09:09
        Aj waj, kosz.marny, toż ty nawet nie jesteś godzien lizać aryjskie stopy Her
        Jakuba spod SS-andomierza! Przecież wszystkie jego praktycznie wpisy na tym
        forum przepełnione są wspaniałą budującą nienawiścią do rasy żydowskiej. Jak ty
        tego nie widzisz, to poczytaj sobie Mein Kampf i parę jeszcze innych książek,
        które zbudowały naszą wspaniałą europejską cywilizację. Podpowiadam - to dzieło
        Hitlera jest dostępne w bibliotekach. Najważniejsze w tych myślach jest to, że
        Hitler i jego wyznawcy uznawali Żydów za przyczynę największych kłopotów
        Niemiec i rasy aryjskiej. Jak wyczytasz we wspaniałych wpisach Jakuba, on też
        tak uważa. Wini Żydów za:
        - złą demokrację
        - złą TP SA
        - złą (kłamliwą jego zdaniem prasę)
        itd.
        Brakuje tylko obwiniania ich za złą pogodę i tsunami w Azji, ale z pewnością
        już w umyśle tego Mędrca znad Wisły roi się odpowiednie aryjskie wytłumaczenie
        tych zjawisk.
        Dlatego Her Jakuba należy wspierać i ja jego wyznaję i cała moja skretyniała
        rodzina.
        Idiocka Baranowska Skretyniała
        • kobylybbb Re: Nazistowskie myśli Her Jakuba spod SS-sandomi 06.01.05, 09:23
          Przytocz przykład takiej wypowiedzi. To chyba trudne nie jest.
          Proszę!

P.S.
          Myśl faszyzmu trywializujesz. Istota tkwiła raczej w tym, że żydzi, jak i
          zresztą inne nacje, były wg tej ideologii „podludźmi”, które należy
          wyeliminować fizycznie. Proszę, abyś nie spłycał.
    • kobylybbb Re: Jakub z SS-andomierza stoi poza kult. europej 06.01.05, 09:42
      Kontynuując myśl z postu pierwszego. Kultura i tolerancja europejska, to wygnać
      i zabić Żyda. To wszak kultura i tolerancja nie tak odległa. Raptem 50 lat
      minęło. W latach wcześniejszych też ta kultura i tolerancja dominowała. I ci
      Żydzi znaleźli miejsce w Polsce.
      Niektórzy twierdzą, że byli prześladowani. Tym niemniej tu pozostawali. Tu, jak
      w żadnym innym kraju, rozwinęli swoją kulturę. Tu tworzyli „państwo w
      państwie”, czego gdzie indziej nikt by nie zniósł. Nie znieśliby tego sami
      Żydzi, co widać na przykładzie Palestyny. To tu Żyd mógł przeżyć swoje życie
      nie znając języka kraju, w którym mieszkał.
      Pozwolę sobie postawić tezę, może zbyt śmiałą, że dzięki „polskiej
      nietolerancji” Żydzi i Izrael w ogóle istnieją.
      Druga teza – czystki etniczne, pogromy, to przede wszystkim domena „kulturalnej
      i tolerancyjnej” Europy i Rosji. To carska Rosja prowokowała i rozgrywała
      konflikty narodowościowe. Rosja sowiecka przejęła dokładnie te same wzorce. A
      wzorce te zostały zaszczepione polskim (a w ogromnej mierze "polskim-
      żydowskim") komunistom, których chlubną kontynuatorką jest SLD, SdPl itp.

A kultura i tolerancja europejska się rozwija. Ostatnio w Holandii i Niemczech
      zanotowano kilkadziesiąt przypadków podpaleń obiektów muzułmańskich.
      A o Francji lepiej nie wspominać.
      • kobylybbb Re: Jakub z SS-andomierza stoi poza kult. europej 06.01.05, 10:14
        Trudno ukryć, że osoby pochodzenia żydowskiego funkcjonują w polskim życiu.
        Często na eksponowanych stanowiskach.
        Trudno ukryć, że osoby te są nieraz blisko spokrewnione z osobami uznawanymi za
        narzędzia zniewolenia Polski, a nieraz ze zbrodniarzami.
        Trudno ukryć, że swoją obecną pozycję zawdzięczają temu właśnie pokrewieństwu.
        Trudno ukryć, że się do tego nie przyznają i temu faktowi zaprzeczają.
        To może budzić wątpliwości.
        Jak już wczoraj, czy przedwczoraj napisałem rozmawiałem jakiś czas temu z
        członkiem SLD, który zna osobiście wszystkie znaczące osoby z SLD w Kielcach.
        Człowiek ten nie wyrażał się pochlebnie o Żydach. Nie powiedziałbym, że jest
        antysemitą. Tym niemniej jego wypowiedzi były o niebo radykalniejsze niż
        Jakuba. Jak rozumiem jego poglądy są w kieleckim SLD tolerowane. Co więcej,
        muszą być przez kieleckie SLD inspirowane. Bo niektóre informacje, jak sam
        przyznał, uzyskał od prominentnych członków SLD.
        Nie postawię tezy, że SLD jest antyżydowskie. Ale wydaje mi się, że o wzorce
        rodem z carskiej ochrany są w spadkobiercach tradycji ciągle żywe.
    • kobylybbb Do Know1 i Kosz.marny 06.01.05, 21:27
      No, tolerancyjni intelektualiści – gdzie te przykłady. Ponoć można sypać jak z
      rękawa :)
      A może to Wy zainspirowaliście ten dzisiejszy tekst o „faszystach” w
      Sandomierzu? :)
      Niechże poznam Waszą wykładnię faszyzmu!

Jaja na patyku :)))
      • Gość: Jakub Re: Do Know1 i Kosz.marny IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 06.01.05, 21:46
        kobylybbb napisał:
        > Jaja na patyku :)))

Albo przytrzaśnięte szufladą przez antypolską Żydówkę.
      • Gość: Gerda Ale numer. To Jakub nie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 23:24
        faszystą z Sandomierza ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka